Product Update easySales Iunie 2023

2Ship la eCommerce Talks

2Ship este un furnizor de sisteme de management al transportului pe bază de cloud, care îi ajută pe clienți să reducă costurile de transport prin utilizarea serviciilor de expediere care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor de afaceri.

Te-ai înscris deja la eCommerce Talks by easySales?

Te anunțăm că poți participa fizic la evenimentul dedicat comunității de e-Commerce, organizat de echipa easySales împreună cu partenerii săi.

Când? 31 Octombrie 2022

Unde? Teatrul Elisabeta, Bulevardul Regina Elisabeta 45, București

Cine? +17 speakeri, specialiști în eCommerce din România, Ungaria și Bulgaria.

Rezervă un bilet aici!

Ce este 2Ship?

2Ship este o soluție de expediere inteligentă care ajută companiile să-și automatizeze procesele, să reducă costurile de transport și să îmbunătățească eficiența operațională. Sute de retaileri, easybox-uri, furnizori terți de logistică și expeditori de marfă folosesc 2Ship în fiecare zi pentru a expedia mai inteligent și pentru a scurta timpul de livrare.

O adevărată soluție software cu o ofertă de transport mărfuri, este folosită de clienții din întreaga lume pentru a expedia toate tipurile de mărfuri și produse, de la pachete mici, până la containere pline. Acest lucru înseamnă că orice afacere cu câteva expedieri, sau câteva sute de mii de expedieri, pot începe să livreze produsele pretutindeni cu 2Ship.

Soluția 2Ship se concentrează pe centralizare, control și vizibilitate. Este singura soluție care leagă întregul lanț de aprovizionare: furnizează toți transportatorii, conturile și serviciile într-un singur sistem pentru cumpărături cu tarif real în timp real, cu toate punctele de ieșire și de intrare, administratori și utilizatori, comenzi, inventar și expedieri.


Combinarea tehnologiei, a datelor și inteligenței artificiale (AI)/învățarea automată cu imaginația și gândirea creativă, a menținut 2Ship în fața curbei, pe măsură ce lanțul de aprovizionare continuă să evolueze.
2Ship se angajează să fie tot ce se promite clienților săi și soluția unică de care au nevoie pentru 100% din provocările lor logistice. Principalul mod prin care compania creează un impact asupra clienților săi este de a oferi o soluție unică care depășește multe provocări din lanțul de aprovizionare. Multe sisteme de pe piață pot rezolva una sau câteva provocări, dar această soluție abordează tot atâtea – dacă nu toate obstacolele din lanțul de aprovizionare ale clienților. Oferind o singură soluție, clienții nu mai trebuie să treacă prin diferite sisteme pentru a obține informațiile de care au nevoie și pentru a-și executa procesele.

Drept urmare, aceștia experimentează un impact pozitiv semnificativ asupra eficienței lor operaționale, al acurateței informațiilor și reducerii costurilor logistice. Pentru a completa acest lucru, 2Ship a investit puternic în furnizarea de capabilități de expediere mai inteligente clienților. Pe lângă caracteristicile sale de bază, echipa sprijină în continuare creșterea și maturitatea clienților prin aceste oferte suplimentare de tehnologie inteligentă și multe altele în viitor. Cum sună aceste caracteristici pentru tine?

Rezervă un bilet și beneficiază. https://easy-sales.com/ecommerce-talks.