Product Update easySales Iunie 2023

Aqurate la eCommerce Talks

Vlad Marincaș, CEO& Data Scientist Aqurate va avea o prezentare în cadrul eCommerce Talks by easySales.

Prezentarea lui va fi despre “Personalizarea în eCommerce” și de ce aceasta joacă un rol din ce în ce mai important în viața noastră de zi cu zi. Prezentarea se va axa pe aspecte ce țin de atragerea clienților cu oferta potrivită, ce poate crește semnificativ satisfacția acestora și poate îmbunătăți descoperirea de noi produse.

Sună banal, dar multe magazine nu folosesc această pârghie.

Vino la eveniment să afli modul în care instrumentele de personalizare te ajută în atragerea de clienți fideli.

Ți-am trezit interesul? Acum ai șansa să cunoști Echipa Aqurate!

Vlad Marincas facebook

Ce activări la stand va face Aqurate

La standul Aqurate din incinta Teatrului Elisabeta, la o cafea, poți discuta despre magazinul tău de eCommerce și posibilitatea de a crește vânzările. În plus, benefiezi de un giveaway la care poți câștiga un iPad de ultimă generație a cărui extragere va avea loc la finalul zilei, de 31 Octombrie, așa că nu ezita să afli despre ce este vorba!

Te-ai înscris deja la eCommerce Talks by easySales?

Te anunțăm că poți participa fizic la evenimentul dedicat comunității de e-Commerce, organizat de echipa easySales împreună cu partenerii săi.

Când? 31 Octombrie 2022

Unde? Teatrul Elisabeta, Bulevardul Regina Elisabeta 45, București

Cine? +17 speakeri, specialiști în eCommerce din România, Ungaria și Bulgaria.

Rezervă un bilet aici!

Ce este Aqurate?

Aqurate este o platformă SaaS bazată pe inteligență artificială, care ajută companiile din eCommerce să își folosească datele pentru a crește.

Aqurate oferă 3 module: recomandări personalizate de produse, un dashboard ce perminte analizarea celor mai importanti indicatori de performanță ai magazinului online și o soluție de segmentare comportamentală a clienților. Toate aceste module îmbunățesc procesul decizional și ajută clienții să își mărească rata de conversie.

Aqurate Recommendations permite ofertarea de produse recomandate în baza analizei coşului de cumpărături, pe website şi prin email, listarea de produse similare în pagina de detalii produs şi listarea de produse complementare (cross-sell) în pagina de detalii produs şi pagina de check-out.

Aqurate Insights permite vizualizarea tuturor informaţiilor legate de shop într-un dashboard intuitiv care ajută comerciantul să înţeleagă în ce anume să investească mai departe. Acesta monitorizează indicatorii esenţiali precum costul de achiziţie, randamentul promovărilor și valoarea totală a unui client.

Al treilea produs, Aqurate Segmentation, ajută la îmbunătăţirea retenţiei, prin segmentarea clienților pentru o mai bună comunicare în funcţie de diverse aspecte precum: durata de la ultima comandă efectuată şi valoarea totală plătită.

Rezervă un bilet și beneficiază de aportul speakerilor de top din domeniul eCommerce! Bucură-te de oportunități de networking, parteneriate și idei pentru dezvoltarea afacerii tale.

https://easy-sales.com/ecommerce-talks.