Product Update easySales Iunie 2023

Gun Media la eCommerce Talks

Robert Trandafir, Manager Gun Media va avea o prezentare în cadrul eCommerce Talks by easySales.

Prezentarea lui va fi despre automatizare și cum anume schimbă jocul în campaniile de digital marketing. Însă strategia nu poate fi automatizată.

Vino la eveniment să afli cum să obții maxim din campaniile tale de performance automate prin acțiuni manuale.

Despre participarea Gun Media la eCommerce Talks

În prezent, platformele de ads recomandă automatizarea campaniilor, ceea ce este un lucru bun pentru a crea dashboardurile de care ai nevoie în fluxul de activitate. Totuși, strategia de la baza acestor campanii nu poate fi automatizată, ci are nevoie de specialiști care să o construiască mulându-se pe nevoile și obiectivele fiecărui business.

Participarea la eCommerce Talks? Ce activări la stand va face Gun Media

La standul Gun Media din cadrul evenimentului, cei interesați să își dezvolte afacere în online, se pot înscrie la o tombolă prin care se oferă câștigătorului un pachet de servicii de strategie pentru 2023 de 1000 euro.

  • Overview SEO: Analiză trafic organic, verificare probleme tehnice, identificare oportunități și potențial trafic organic.
  • Strategie Pay Per Click: Analiză cont, media plan campanii de performance all-year on.
  • Strategie conținut Social Media: Plan de comunicare pentru o lună pe 2 canale și calendar de postări.

Te-ai înscris deja la eCommerce Talks by easySales?

Te anunțăm că poți participa fizic la evenimentul dedicat comunității de e-Commerce, organizat de echipa easySales împreună cu partenerii săi.

Când? 31 Octombrie 2022

Unde? Teatrul Elisabeta, Bulevardul Regina Elisabeta 45, București

Cine? +17 speakeri, specialiști în eCommerce din România, Ungaria și Bulgaria.

Rezervă un bilet și beneficiază. Link in comentarii. https://easy-sales.com/ecommerce-talks

Cine este Gun Media?

Gun Media este o agenție de marketing online formată în 2013, care oferă strategii complete și soluții integrate de promovare online: SEO, PPC (Google Search, Display, YouTube, Facebook& Instagram Ads, Pinterest Ads, LinkedIn Ads, Tik Tok Ads) și Content Marketing.

Au implementat peste 500 de campanii online și bugete de 2 milioane de EUR în cele mai dinamice verticale din țară, de la fashion, la auto, beauty, obiecte sanitare, IT, home&deco, etc.

Echipa este formată din 19 persoane care și-au adunat skillurile, creativitatea și entuziasmul pentru a livra cele mai bune strategii de marketing online.

În 2022 s-au clasat în top 3% Parteneri Google din România, din anul 2020 sunt parteneri Meta, iar majoritatea angajaților sunt certificați Google și Meta.

La standul Gun Media din cadrul evenimentului, cei interesați să își dezvolte afacere în online, se pot înscrie la tombola noastră prin care oferim câștigătorului un pachet de servicii de strategie pentru 2023 de 1000 euro.

Rezervă un bilet și beneficiază. Link in comentarii. https://easy-sales.com/ecommerce-talks.