Product Update easySales Iunie 2023

easySales s-a calificat în finala competiției UiPATH din cadrul evenimentului Wolves Summit

Update 21 Octombrie 2021

Echipa easy-sales.com a făcut o impresie foarte bună la finala UiPath Automation Awards 2021 unde am primit aprecierea juriului format din investitori importanți, ai unor companii de renume: UiPath, Cognizant, Seedcamp, AWS Activate, Credo Ventures.

Ne bucură și ne încurajează faptul că am fost selectați finaliști, printre cele 3 start-up-uri, dintr-un total de 123 aplicanți, din 19 țări participante.

Prin acest concurs UiPath a dorit să identifice noi tehnologii și companii care ar putea avea un impact global și pot consolida ecosistemul cu soluții de automatizare.

În ultima perioadă, automatizarea s-a dovedit a fi un factor critic de susținere a organizațiilor în eforturile de a fi competitivi și de a-și putea continua activitatea în condiții de pandemie.

Suntem o echipă de inovatori și vizionari. Credem că tehnologia poate reuni actorii importanți din comerțul electronic, facilitând vânzările, logistica, comunicațiile și administrarea afacerilor.Credem că fiecare client poate folosi tehnologie avansată, fără cunoștințe IT.Felicitări câștigătorilor! Felicitări echipei noastre care ne-a reprezentat!

Previous Information

Startup-ul easySales (Smartit Global SRL) a fost lansat, în anul 2019, la București, de către Ciprian și Iulian Cazacu, alături de primii comercianți care doreau să vândă centralizat și automatizat pe mai multe marketplace-uri, cu eforturi simplificate.

Într-o piață care devine din ce în ce mai competitivă, comercianții au înțeles că lipsa automatizărilor costă mai mult, decât implementarea lor. Cu easySales am dezvoltat o infrastructură pentru eCommerce eficientă, modernă, care nu necesită cunoștințe IT din partea comercianților. Dezvoltăm permanent noi integrări și funcționalități, pentru că misiunea noastră este să ajutăm comercianții să vândă mai mult, mai repede și folosind mai puține resurse.  

În finala competiției UiPath Automation Awards, organizată în 20 Octombrie 2021, easySales se va duela la secțiunea pentru startup-uri, cu alte finaliste pentru premiul de 50.000 și mentorat din partea experților UiPath, în plus, suport tehnic și de marketing pe o perioadă de 12 luni.

În această finală s-au mai calificat Demoboost (Polonia) și Serket (Ungaria/Olanda).

La secțiunea scale-up Automation Award, alte 3 firme IT s-au calificat în finală, pentru companii early-stage (care au o echipă de cel puțin patru membri și au dezvoltat o tehnologie de automatizare funcțională pe care au vândut-o către minimum 3 clienți plătitori și au obținut până în prezent nu mai mult de 3 milioane de dolari finanțare).

La această secțiune, în finală s-au calificat utrmătoarele firme scale-up:

  • Apify (Cehia) – o soluție software automatizată care ajută la extragerea și procesarea datelor de pe site-uri.
  • Powerful Medical (Slovacia) – software de colectare, stocare și analiză a datelor medicale, folosind inteligența artificială.
  • Dronehub (Polonia) – drone industriale pentru companii petroliere, agricultură de precizie, asigurări.

Premiul pentru această secțiune va consta în ore de mentorat oferite de către conducerea companiei UiPath, suport de marketing și vânzări, inclusiv oportunitatea de a prezenta soluția câștigătoare către clienți globali ai UiPath și de a-și prezenta soluțiile de automatizare în UiPath Immersion Lab.

Înscrierile la competiția UiPath Automation Awards au fost deschise în perioada 25 mai – 1 septembrie 2021, pentru firme din Europa Centrală și de Est plus Turcia.

Susține easySales, cu un like!

Noi, la easySales ne propunem să extindem la nivel global serviciile platformei easySales și să rezolvăm problema integrării și automatizării pentru întreaga industrie a comerțului electronic.

Viziunea noastră este despre a democratiza eCommerce-ul, oferind tuturor acces la instrumentele de ultimă generație, astfel încât comercianții să devină competitivi și să ajungă la mai mulți clienți. Comercianții care apelează la easySales vor fi eficienți, vor avea mai multe piețe de vânzare, iar consumatorii mai multe produse din care să aleagă.

Susține misiunea și viziunea easySales!