Product Update easySales Iunie 2023

Eveniment eCommerce Talks

Soluții SMART pentru eCommerce eficient

23 septembrie  2021 @ 9:30 – 17:10

Te invităm Joi, 23 septembrie, să participi la evenimentul eCommerce Talks, eveniment hibrid care va avea loc atât fizic în Sala Consiliu din cadrul Universității Politehnice, Splaiul Independenței nr 313, cât și online, pe pagina de facebook @easySales.ro.

Dacă ești antreprenor în zona eCommerce sau administrezi un magazin online înscrie-te la un eveniment accesibil, cu format unic, content valoros, de tip dezbatere.

Fără bla bla content este ceea ce urmărim! Evenimentul promite content valoros, fiind moderat de un bun practician și cunoscător al eCommerce-ului, d-nul Laurențiu Țigăeru – CEO, Quasar Comex.

Participarea este GRATUITĂ atât în sala de eveniment, cât și online pe pagina de facebook @easysales.ro. Toți participanții sunt rugați să se înscrie în formularul de înscriere.

Update 17 Septembrie: Pentru participarea fizică, nu mai sunt locuri disponibile.

Vă rugăm să alegeți înregistrarea pentru evenimentul online. Mulțumim!

Pentru înregistrare accesează formularul de mai jos și bifează numărul de bilete dorite:

Pe agenda evenimentului, se află următoarele teme:

Lista speakeri-lor confirmați: Florin Filote – eMag, Cosmin Dărăban – Gomag, Mircea Căpățână – SmartBill, Daniel Niculae – Innoship, Florin Toma- DHL, Cotiso Hanganu – Q & Q Info Consult, Arthur Rădulescu – Merchantpro, Cristi Movilă – VTEX, Cornel Morcov – FANCourier.

De asemenea, nu poate fi ratat speech-ul lui Ciprian Cazacu, coFondator easySales care va vorbi despre soluții de eficientizare, statistici din platforma easySales și cum poți prinde valul de comenzi în eCommerce, fiind complet eficientizat.

Ciprian Cazacu a fondat în 2017 firma SMARTIT Global SRL cu brand-ul easySales, împreună cu fratele lui Iulian Cazacu, CPO. Viziunea companiei este de a simplifica eCommerce-ul și de a automatiza cât mai multe procese. easySales este o platformă “no code”, accesibilă, care integrează sistemele importante de eCommerce, într-un singur loc, folosită de către toți comercianții online care vor să fie prezenți pe multiple marketplace-uri.

Profită de toate beneficiile evenimentului:

  • transmiterea evenimentului în direct, pe pagina de Facebook @easySales.ro;
  • beneficii din partea speakerilor; 
  • poți discuta sau adresa întrebări speakerilor la finalul panelurilor;
  • participare la sesiuni de networking;
  • beneficiezi de “pastila de content concentrat” și gratuit după eveniment.

Pe scenă vom avea peste 10 speakeri – specialiști în domeniile lor de activitate: manageri de marketplace-uri, servicii curierat, platforme eCommerce, soluții de automatizare, toți pregătiți să împărtășească din experiența lor cu cei peste 90 de participanți fizici și peste 1500 de invitați virtuali.

Evenimentul oferă insight-uri valoroase, soluții pentru scalarea business-ului în eCommerce, date relevante despre piață, tendințe și provocări, secrete din eCommerce-ul românesc.

Prinde și tu oportunitatea de a afla Tips& Tricks din industrie, de a găsi soluții numai bune de aplicat în afacerea ta – totul la eCommerce Talks by easySales.

Evenimentul este la a doua ediție și este organizat de către echipa din spatele platformei easySales, cu suportul Universității Politehnice din București, Facultatea de Transporturi absolvită de Ciprian Cazacu, coFondator easySales.

easySales este o platformă inovatoare, dezvoltată în mijlocul ecosistemului de eCommerce și pune accent pe comerțul colaborativ.

Audiența este formată din antreprenori eCommerce, manageri de magazine online, angajați ai magazinelor online, clienți ai platformei easySales, parteneri easySales: dezvoltatori de software și soluții pentru domeniul eCommerce.

Unde?

Sala Consiliu, Universitatea Politehnică București, Facultatea de Transporturi, Splaiul Independenței 313.

Despre Moderator

Evenimentul este moderat de Laurențiu Țigăeru, Manager Quasar Comex, client și acționar easySales, activ în zona comerțului din 1993, astăzi un vizionar și un manager de succes în domeniul eCommerce. 

În 2008 a făcut exit din comerțul tradițional, iar astăzi se conduce după principiul “dacă faci ce face toată lumea, vei trăi cum trăiește toată lumea”. Laurențiu consideră că face parte din categoria “early adopters” și crede că viteza cu care adopți noile tehnologii, deja face diferența dintre învingători și supraviețuitori. El este un căutător de oportunități acolo unde alții cred că nu există potențial. 

Inscrierile și participarea la facebook live sunt gratuite

Dacă vă înscrieți, aveți posibilitatea de a beneficia de content concentrat și gratuit după eveniment pe e-mail.

În cazul în care aveți nevoie de informații puteți să ne contacți la adresa contact@easySales.ro sau la numărul 037 123 34 39