Product Update easySales Iunie 2023

Eveniment eCommerce Talks, 6 motive pentru a participa!

Ești preocupat de viitorul eCommerce-ului și cum anume să ai o afacere sănătoasă? Află de ce să participi la a IV-a ediție a unui eveniment eCommerce Talks, organizat de către echipa easySales și partenerii principali: Sameday și theMarketer.

Unde va fi locația de eveniment eCommerce Talks?

Evenimentul eCommerce Talks by easySales este organizat anul acesta într-un ambient special: Aula Magna, o sală modernă în inima campusului din cadrul Universității Politehnica, cu o capacitate de 1000 de persoane.

Sala “Aula Magna” este o sală prestigioasă, cu o semnificație istorică și cunoscută pentru arhitectura sa elegantă și designul impunător, ceea ce o transformă într-o locație simbolică pentru conferințe, simpozioane și alte adunări de mare importanță.

Cine participă la evenimentul eCommerce Talks by easySales – ediția a IV-a?

Indiferent că ești antreprenor, angajat sau specialist marketing trebuie să fii la curent cu tot ce se întâmplă în sfera în care activezi.

Având în vedere că eCommerce-ul și marketingul sunt două domenii complexe și foarte dinamice, principalul beneficiu al acestor conferințe este că abordează subiecte diferite. Astfel, pentru un comerciant experimentat sunt relevante, pentru a te ajuta să beneficiezi la maximum de noile soluții și trenduri din domeniu.

Pe de altă parte, dacă ești la început de drum poți să înveți din experiența altora, aspecte care să le înveți prin workshopul eCommerce Talks, de la experți din domeniu, care au observat activitatea a sute de comercianți.

Acest eveniment este dedicat în mod special persoanelor care activează, sau vor să activeze în industria eCommerce, fiind un eveniment valoros prin faptul că oferă, soluții practice și oportunități de networking cu experți din domeniul eCommerce.

Evenimentul eCommerce Talks by easySales aduce împreună:

  • Marketplace-uri
  • Curieri
  • Comercianți online
  • Companii de logistică
  • Specialiști din eCommerce și marketing

Câștigă oportunitatea de a te inspira de la cei care au reușit în eCommerce. Securizează-ți un loc la eceniment.

6 motive convingătoare pentru care ar trebui să participi la eveniment eCommerce Talks by easysales

Înveți direct de la specialiști și oameni de afaceri

Întâlnești experții care modelează viitorul eCommerce-ului și primești oportunitatea unică de a întâlni și a interacționa cu experți de top din industrie.

Ai șansa să afli direct de la cei mai importanți jucători din domeniu cum să îți crești afacerea, să inovezi și să te adaptezi într-un mediu competitiv, în continuă schimbare.

Lista speakerilor pe scena evenimentului este aproape definitivată.

Află de la cine vei afla noutăți din industrie, tactici, strategii, dar și idei practice:

  • Alin Abălașei, Country Manager, Sameday
  • Cosmin Costea, VP of sales CEE, theMarketer
  • Daniel Nicolae, CEO & Co-Founder, Innoship
  • Ciprian Cazacu, CEO& coFondator easySales
  • Mihai Mănescu, Storyteller& Live Shopping Evangelist, Streams.live
  • Remus Lucuț, eCommerce Business Analyst, Zento by Blugento

În paneluri vor participa:

  • Oana Antohe, Director Seller Growth, eMAG Marketplace
  • Horia Grozea, Sales& Business Development Director, NETOPIA
  • Cornel Morcov, Chief Commercial Officer, FAN Courier
  • Liviu Sima, Co-Founder, IT Genetics

Ai acces direct la speakerii prezenti, la care, în mod cotidian, nu ai acces atât de facil. Le poți pune întrebări la finalul fiecarei sesiuni – inclusiv în cele trei, sesiuni de panel. În curând vom dezvălui temele de discuție și subiectele pentru workshopurile pe care le pregătim.

Interacțiune cu marketplace-uri, curieri și companii de logistică:

Evenimentul aduce împreună reprezentanți ai celor mai importante marketplace-uri: eMag, Altex, Decathlon, Doraly. dar și companii de curierat și logistică. Ai ocazia să interacționezi direct cu acești parteneri cheie și să înțelegi mai bine procesele, politicile și oportunitățile oferite de aceste entități în cadrul vânzărilor pe marketplace-uri.

Oportunități valoroase de networking cu specialiști, dar și alți comercianți ca tine

eCommerce Talks 2023

Evenimentul îți oferă șansa de a interacționa direct cu experți în domeniul eCommerce, alături de care poți schimba idei, experiențe și informații relevante. Beneficiază de conexiuni valoroase care pot contribui la creșterea afacerii tale și la stabilirea de parteneriate de succes.

Înțelegere extinsă a dezvoltării afacerilor de eCommerce

La eCommerce Talks vei avea ocazia să descoperi tendințele și noutățile din industria eCommerce, să afli care sunt factorii de succes și să înțelegi mai bine direcția în care se îndreaptă această industrie în continuă evoluție. Te invităm să fii la curent cu schimbările și să descoperi cum să îți adaptezi strategiile.

Află secretele de eCommerce

Participând la prezentările și workshop-urile specializate, vei avea acces la informații importante, despre cele mai bune practici și strategii de succes în eCommerce. Descoperă secretele celor mai renumiți experți din industrie și aplică-le în propria ta afacere.

Fiecare speaker are pregătită o tematică vitală din zona eCommerce.

Vei întâlni echipa easySales – organizatorii celor 4 ediții

Echipa care organizează evenimentul eCommerce Talks va fi prezentă, în format extins la acest eveniment. Poți să îi întrebi cum anume să te îndrume, așa încât să lucrezi eficient și să îți crești vânzările pe marketplace-uri. Poți afla care marketplace-uri performează mai bine și ce anume este important să urmărești când ești comerciant online.

Evenimentul de anul trecut: eCommerce talks 2022, a avut la bază și un studiu, pe întregul eșantion de clienți proprii. Ne pregătim să îți oferim și la această ediție informații valoroase.

Mulțumim partenerilor

Nu am fi reușit să organizăm această ediție eCommerce Talks, fără sponsorii și partenerii noștri, cărora le mulțumim pe acestă cale!

Mulțumim partenerilor principali pentru sprijin și contribuție: theMarketer și Sameday!

Mulțumim sponsorilor confirmați până acum: FAN Courier, Aqurate, Innoship by Alsendo, Soline, tbi bank, Paysera, Releva, Netopia, SellerClub, streams.live, ItGenetics, Zento by Blugento.
Anunțăm pe această cale că suntem deschiși și pentru alți parteneri care doresc să fie alături de noi la eveniment.  

Nu rata ocazia de a participa la eCommerce Talks și de a beneficia de avantajele unui eveniment dedicat exclusiv industriei eCommerce. Prin prezența ta, vei avea acces la informații valoroase, oportunități de networking și inspirație pentru a-ți dezvolta afacerea într-un mod sustenabil și profitabil. Securizează-ți un loc la eveniment.