Product Update easySales Iunie 2023

Ce este un software de integrare marketplace-uri

În timp ce unele companii încă rezistă ideii de a apela la o platformă sau software de integrare marketplace-uri, argumetând costuri, lipsa timpului privind învățarea unui nou sistem, teama de centraliza date, firmă prea mică, majoritatea companiilor pregătite pentru revoluția tehnologică recunosc beneficiile: de la eficientizare costuri, până la creștearea vânzărilor, agilitate, acces la noi funcții și salvarea de timp prețios pentru strategie.

Ce este un software de integrare marketplace-uri?

Folosind un singur software de integrare marketplace-uri poți lista oferte la fel de ușor pe multiple marketplace-uri ca și cum ai lista pe un singur marketplace, datorită standardizării activităților și a plierii sistemului pe diferite module de sistem folosite de comercianți. Compatibilitatea cu diferite plaforme de eCommerce este esențială, la fel ca integrarea sistemelor favorite ale clienților.

Un software de integrare marketplace-uri reprezintă procesul de conectare și unificarea a diferitelor tipuri de părți sau subsisteme software, de preferat prin conexiuni API, între software-ul de comerț electronic al comerciantului, cu orice marketplace. Fără acest tip de conexiune, servicii precum, gestionarea curierilor, gestionarea comenzilor și a stocurilor, ERP, software-ul de repricing etc., nu poate funcționa cu magazinele retailerilor și nu poate îndeplini funcțiile lor vitale.
Astfel este posibilă preluarea, adăugarea, ștergerea și sincronizarea datelor despre produse, comenzi, clienți, expedieri care sunt plasate în magazinele electronice ale acelor retaileri care folosesc marketplace-urile pentru promovarea produselor.
Cu toate acestea, dezvoltarea integrării nu este atât de ușoară. Necesită multe investigații, bugete considerabile, întreținere suplimentară și personal calificat pentru mentenanță continuă.

Iată câteva motive care să te încurajeze să alegi un software de integrare marketplace-uri:

Raportare financiară mai bună

Analizarea vânzărilor și a situației financiare este un factor important în determinarea succesului pentru orice firmă. Dar, pe măsură ce compania crește, complexitatea tranzacțiilor poate părea copleșitoare fără un sistem centralizat care să se plieze eficient pe sistemele favorite ale comercianților.

Integrarea unui soft de facturare în platforma easySales este indispensabilă unei afaceri performante. Emiți facturi din comanda clientului printr-un click, direct din easySales!

Oportunitatea de a avea acces rapid la rapoarte de vânzare din multiple marketplace-uri cu posibilitatea de a aplica nenumărate filtre permite managerilor luarea unor decizii mai bune, într-un timp mai rapid. Nu este necesar să vă bazați pe personalul IT pentru a genera rapoartele de care aveți nevoie. Poți seta niveluri diferite de acces ale personalului care poate să facă acțiuni în platformă și care Personalul relevant va vedea datele valoroase ale companiei.

Acces la noi funcții și operațiuni integrate

Atunci când o platformă de integrare marketplace-uri sincronizează date din mai multe sisteme software organizațiile pot experimenta o creștere a funcționalităților. De exemplu, conectarea unui sistem de programare a angajaților la software-ul de resurse umane va automatiza procesele de salarizare și va asigura acuratețea plăților. Prin creșterea funcționalității, afacerea își poate optimiza procesele și poate preveni silozările tehnologice.

easySales ajută firmele să reunească operațiuni disparate într-o singură platformă integrată, simplificând astfel procesele și sporind agilitatea. Introducerea manuală datelor reduce semnificativ productivitatea, dar o platformă de integrare marketplace-uri  te ajută să ai acces la un singur proces de generare bulk AWB-uri și facturi, de exemplu.

Standardizarea sistemului prin integrarea cu marketplace-urile

O platformă de integrare marketplace-uri standardizează toate procesele de pe marketplace-uri,  într-o interfață ușor de folosit, intuitivă. Acest lucru facilitează accesul utilizatorilor la informații printr-un dashboard centralizat, având opțiune de control al accesului și securitatea crescută a datelor.

Astfel, organizatiile sunt capabile să se echipeze cu tehnologia de conectare și coordonare a proceselor lor interne. Folosind un sistem bazat pe cloud, easySales poate colecta și utiliza datele companiei de la distanță pentru a obține informații valoroase. Aceste informații pot fi apoi utilizate pentru a produce un set de bune practici recomandate care pot ajuta compania să câștige.

 Zero investiții în echipamente hardware sau licențe software, în mentenanță și dezvoltări ulterioare lungi și costisitoare. Cu easySales economisești bani și poți extinde rapid afacerea.

  • fără costuri cu integrarea de sisteme necesare bunului mers al afacerii;
  • fără necesitatea de a migra în platforma easySales;

Creșterea eficienței prin integrarea de marketplace-uri

Nicio companie nu vrea să dețină stocuri greșite atunci când poate evita acest lucru, sau să omită procesarea unor comenzi primite. easySales te ajută să actualizezi stocurile indiferent de marketplace-ul unde vinzi.

Acest lucru înseamnă mai puțină muncă dublă, o programare mai bună a resurselor și timp folosit pentru acțiuni mai importante.

Minimizarea erorilor

Un sistem de integrare marketplace-uri îți oferă posibilitatea de a reduce semnificativ erorile umane. În cazul în care departamentele își folosesc propriile sisteme autonome, în fiecare sistem pot fi introduse date incorecte sau inconsecvente. Centralizarea și automatizarea te ajută să salvezi timp nesperat.

Timp de răspuns rapid

Pe măsura ce începi să câștigi notorietate pe piață și reputația companiei crește, capacitatea de a îmbunătăți furnizarea de servicii ar putea acționa ca un diferențiator cheie față de concurență. Pentru a oferi un serviciu mai bun angajații au nevoie de suport cu know how în vânzarea pe marketplace-uri, astfel managerii trebuie să ofere sisteme care centralizează activitatea.

Deși majoritatea companiilor de astăzi folosesc deja software de contabilitate, incapacitatea software-ului de a fi integrat cu succes și cu alte procese ale companiei face ca timpul de analiză și răspuns să fie întârziat. easySales este integrat cu majoritatea software-urilor de facturare. Iar dacă nu avem un soft anume, îl putem integra pentru tine.

Mobilitate și flexibilitate

Prin intermediul easySales, datele de la diferite departamente ale unei organizații sunt simplificate într-o platformă integrată. easySales poate procesa mai multe funcții prin folosirea unei baze de date centralizate pentru a oferi informații precise oricărui utilizator, oriunde în lume, pe orice dispozitiv. Accesul de la distanță la baza de date și la informațiile esențiale economisește timp și efort și te asigură de livrarea unei soluții, în termene limită.

Supor tehnic

Gestionarea problemelor tehnice poate fi o provocare mare, mai ales dacă nu ai resurse financiare să plătești oameni pregătiți să ți le rezolve. P
Echipa easySales are un serviciu de 5 stele la suport, pentru că ne dorim să ne asigurăm că înțelegi cum să beneficiezi de avantajele oferite de echipa easySales, prin consultanță și îndrumare adecvată, prin webinariile săptămânale. Ceea ce îți mai rămâne de făcut, este să te implici și să comunici nevoile tale bine documntate, prin chat, tichete și cereri dezvoltare.

Accesibilitate in cloud

Beneficiile majore ale platformei in cloud easySales includ pe lângă multe altele sarcini reduse pentru personal, securitatea datelor dedicate și mobilitatea. Utilizarea unei solutii găzduite in cloud înseamnă că sistemul poate fi accesat de oriunde și oricând de pe dispozitivele mobile, atâta timp cât există o conexiune la internet. Acest lucru permite o acțiune mai rapidă, fără a fi nevoie ca membrii echipei să fie împreună. Poți oferi diferite tipuri de acces în platforma, membrilor aleși de tine.

Câte dintre aceste motive rezonează cu tine și compania ta? Dacă te gândești ca este posibil să ai nevoie de easySales, atunci suntem pregătiți să îți oferim suport dedicat și informații despre cum să vinzi mai mult pe marketplace-uri.

Platformă unificată de integrare markeplace-uri în centrul ecosistemului de eCommerce dezvoltată pentru comercianții online

Am integrat toate sistemele de e-commerce pentru a te ajuta să lucrezi organizat. Bonusul este că beneficiezi de training și suport gratuit. Oferim integrări cu  marketplace-uri și platforme eCommerce, soluții de curierat și facturare locale și internaționale, platforma fiind dezvoltată pentru a răspunde în primul rând nevoilor comercianților români. Mai jos este echipa noastră.

Ce este de fapt software-ul de integrarea marketplace-uri easySales?

easySales este o soluție  SaaS  « la cheie » care oferă instrumentele de care orice comerciant online competitiv are nevoie pentru a vinde pe mai multe canale de tip marketplace, folosind o platformă unificată.

Componentele de bază ale platformei SaaS sunt: listarea rapidă a produselor în oferte sau anuțuri pe diferite marketplace-uri, sincronizarea stocurilor în timp real, gestionarea centralizată a comenzilor, analiza dinamică a prețurilor și rapoarte analitice privind vânzările

Află cu ce este diferită platforma easySales de alte platforme.

Profită de cele 14 zile gratuite pentru a testa platforma easySales, fără să inserezi date de card.

Testeaza easySales