Product Update easySales Iunie 2023

Prinde valul de comenzi din perioada marilor Campanii

Cuprins: Prinde valul de comenzi din perioada marilor Campanii
Profită la maxim de tot ce îți oferă marketplace-urile
Accesează funcții de automatizare în eCommerce
3 recomandări de a vinde eficient operațional
1. Listarea rapidă de produse pe multiple marketplace-uri cu traducere automată
2. Procesarea rapidă și centralizată a aceluiași tip de format comenzi
3. Sincronizarea de stocuri automată, în timp real indiferent de canal
Cum lucrezi cu platforma easySales?

Vânzarea multichannel se justifică pentru majoritatea comercianților, însă de cele mai multe ori, presupune consum de timp și resurse, mai ales eforturi tehnice și acțiuni manuale ce uneori te descurajează.

Comercianții care s-au listat pe multiple canale, mai ales după perioada pandemiei, au înregistrat o creștere a numărului de comenzi cu până la 90%, în primele 3 luni de la listare.

Astăzi, tehnologia oferă soluții mult mai eficiente de a ajunge la clienți și de a gestiona activitatea pe multiple canale.

Află în articolul de mai jos cum poți prinde valul de creștere în eCommerce și cum poți eficientiza activitatea operațională.

Profită la maxim de tot ce îți oferă marketplace-urile

Marketplace-urile folosesc deja o platformă care și-a demonstrat utilitatea, atractivitatea în timp, îți oferă acces la un public numeros, loial, constant, vizibilitate superioară pe motoarele de căutare și dețin mecanismele necesare pentru a vinde tot mai mult.

Campaniile organizate de marketplace-uri de Back to School, Black Friday, CrazyDays, Stock Busters, Totul sub 120 lei, Favoritele Casei, Revoluția prețurilor sunt șansa să te asiguri că produsele tale vor fi puse la vânzare până la finele anului.

Ai ales deja să îți listezi produsele și serviciile pe un marketplace? Felicitări. Ai făcut primul pas, pentru a crește vizibilitatea produselor tale. Află cum să lucrezi dintr-o singură platformă și să testezi vânzarea pe multiple canale cu tracțiune bună.

Accesează funcții de automatizare în eCommerce

Mulți antreprenori în eCommerce obișnuiesc să facă personal și manual multe sarcini care implică task-uri repetitive în eCommerce. Acest lucru se datorează în parte naturii umane, vizavi de a deține controlul asupra oricărui lucru, dar și temerii pentru ceea ce înseamnă o posibilă digitalizare a afacerii.

Singura modalitate de a crește afacerea accelerat este să fii productiv și să automatizezi task-urile repetitive.

Cu easySales poți testa ușor toate funcționalitățile marketplace-urilor, folosind un singur mod de lucru, dintr-o interfață simplă, chiar dacă fiecare marketplace în parte, are proceduri, reguli și sisteme diferite de listare si procesare a comenzilor. Vei vedea că experienta de a vinde pe variate marketplace-uri te ajută dsă înțelegi mai bine tendințele momentului și nevoile reale ale consumatorilor.

Comercianții competitivi au apelat la soluții care să le eficientizeze activitatea operațională cu până la 80%. Iată câteva funcții de automatizare populare și necesare celor care vând pe multiple canale:

  • Listarea rapidă pe marketplace-uri de top cu traducere automată
  • Procesarea rapidă și centralizarea aceluiași tip de format comenzi;
  • Sincronizarea stocurilor automată, în timp real
  • Updatarea prețurilor automat, în masă pe diferite canale
  • Facturare automatizată, generare AWB-uri bulk.

Pe scurt, gestionezi activitatea pe multiple marketplace-uri și pe magazinul tău online, fără bătăi de cap. Beneficiezi de suport tehnic pentru a te degreva de manualitatea activităților operaționale ce însoțesc aceste activități.

3 recomandări de a vinde eficient fără să te blochezi operațional

1. Listarea rapidă de produse pe multiple marketplace-uri cu traducere automată

Asigură-te, în primul rând, că segmentul de consumatori pe care îi cauți este conștient de existența produsului tău și consolidează-ți prezența acolo unde se plasează cele mai multe comenzi și anume pe marketplace-uri de interes. Cum anume? Listează-ți produsele pe multiple marketplace-uri și consolidează-ți prezența acolo unde merită.

Integratoarele de marketplace-uri pot fi o soluție care te degrevează de sarcinile consumatoare de timp pentru a testa canalele cu cea mai bună vânzare.

Pentru cei care doresc integrarea cu eMag Marketplace, cu platforma easySales poți testa, fără efort colosal și fără cunoștințe tehnice, vânzarea pe diferite alte marketplace-uri.

În plus, lucrezi dintr-o interfață standardizată, chiar dacă marketplace-urile unde vrei să-ți listezi produsele au reguli diferite de listare oferte și procesare comenzi. 

Te poți conecta prin API și poți încărcă produsele direct în platforma easySales. Apoi, cu funcția de traducere automată, poți dintr-un singur loc să listezi oferte pe marketplace-urile unde ai cont.

2. Procesarea rapidă și centralizată a aceluiași tip de format comenzi

Din momentul inițierii comenzilor de către clienți și până la finalizarea acestora cu integratorul de marketplace-uri, easySales, ai avantajul că:

  • Accesezi o singură platformă easySales în loc de mai multe – salvezi timp
  • Centralizezi același format pentru toate comenzile tale indiferent de sursa comenzilor;
  • Generezi AWB bulk la orice comandă, printr-un singur click;
  • Generezi factură la orice comandă, printr-un singur click;
  • Produsele au același SKU (cod produs) și denumire ca și în site-ul propriu, chiar dacă pe marketplace-uri sunt cu alte denumiri sau ești asociat la alți vendori;
  • Exporți comenzi sau alte date în Excel cu informațiile utile;
  • Primești notificări la sosirea comenzilor noi și primești alerte la diminuarea stocurilor;
  • Setezi notificări automate prin e-mail sau sms la diferite evenimente, așa incât clientul tău este informat despre statusul comenzii.

3. Sincronizarea de stocuri automată, în timp real indiferent de canal

Indiferent dacă faci dropshiping, sau lucrezi cu stocuri, sau ambele, pe marketplace-uri ai nevoie să treci un stoc fizic.

Când un client cumpără un produs de pe un marketplace, stocul e deja rezervat, pentru a evita să primești mai multe comenzi pentru același articol.

easySales sincronizează stocurile instant, în toate marketplace-urile cu care tu lucrezi, dar și în site-ul tău. Apoi faci actualizări în easySales și totul se modifică instant, pe multiple platforme.

Ești asigurat că stocurile vor fi actualizate după fiecare procesare de comandă și, mai mult, pentru a evita stocul epuizat, primești semnal de alertă când trebuie să suplimentezi inventarul.

Astfel, economisești timp prețios, nefiind necesar să supraveghezi mereu cantitatea de stocuri pe marketplace și scapi și de neplăcerea sunatului clienților, pe motiv de lipsă stoc.

Cum lucrezi cu platforma easySales? 

Pasul 1: Îți faci cont în platforma easySales aici și poți testa 14 zile gratuit.

Vei fi ghidat de un Consultant Customer Care în funcție de obiectivele tale de business: vreau testarea de noi marketplace-uri cu traducere automată, vreau procesare rapidă comenzi.

Pasul 2: Introduci chiar tu credențialele marketplace-urilor unde vrei să fii prezent, ale curierilor individuali cu care lucrezi, ale softului de facturare.

Pasul 3: Apoi încarci produsele în platforma easysales prin API sau import fișier și comenzile se pot vizualiza în platformă. Începi să îți organizezi activitatea și poți lista oferte de a doua zi pe marketplace-uri de interes. Poți lua decizii în cunoștință de cauză având acces la Rapoarte din multiple canale.

easySales are compatibilitate cu majoritatea platformelor de eCommerce, află cu cine aici. Nu este necesar să migrezi în platforma easySales, nu percepem costuri de integrare.

Costurile pentru o colaborare cu platforma easySales sunt în funcție de abonament lunar flexibil și pornesc de la 29 de euro, plus acces la o echipă de suport agilă cu posibilitate de propuneri dezvoltări tehnice.

Află poveștile de succes a clienților easySales.

Încearcă gratuit easySales

Folosește-ți timpul în cel mai productiv mod posibil!
Work Smart, Not Hard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *