Product Update easySales Iunie 2023

Povești de succes în eCommerce

Care este povestea Scenta?

Scenta este client easySales din noiembrie 2022 și este fondat de Maria Petrescu.

Brandul Scenta a luat naștere în anul 2022, după ce un grup de prieteni și-a dat seama că împărtășesc o pasiune comună pentru lumânări parfumate de calitate.

Viziunea lor este aceea că un strop de culoare și unul de parfum au puterea de a îmbunătăți orice zi, de a schimba starea de spirit, de a relaxa mintea și trupul.

Scenta este un business de familie, la început de drum, care se dezvoltă în fiecare zi. Lumânările sunt realizate din ceară naturală de soia și cocos, și fitil din lemn.

Mesajele din lumânări au fost concepute pentru a pune un zâmbet pe buze tuturor celor care le primesc, fiind inspirate din viața de cuplu înainte și după apariția copiilor, dar și din viața de zi cu zi a fiecăruia.
Câteva date statistice, peste 90% din comenzi au fost realizate de femei, iar cea mai cumpărată lumânare este din categoria naughty, fiind prezentă în peste 30% din comenzile livrate. Vă lăsăm pe voi să ghiciți care credeți ca este accea.

Care este drive-ul (motivația) zilnică în business?

Maria: Fac ceea ce îmi place! Mereu mi-am dorit un business care să îmi aducă plăcere. De 6 ani am pornit pe drumul antreprenoriatului și motivația este mult mai mare. Ne trezim dimineața și știm că lucrăm pentru visul nostru. Implicăm toată familia. La ambalare de multe ori sunt ajutată, soțul sigilează cutiile, iar copiii pun materiale de umplere în cutiile ce urmează să fie livrate.

povesti de succes

Care sunt abilitățile necesare pentru avea un business în eCommerce?


Maria: Consider că un antreprenor are nevoie de mai multe abilități sau aptitudini. Abilitatea de a lua decizii potrivite care să te ducă pas cu pas mai aproape de ceea ce îți propus. Ai nevoie de aptitudini analitice pentru a trece cu bine peste provocări, indiferent de cât de urgente sau complexe ar fi acestea. Defapt, aptitudinile care te transformă dintr-un om influențat de emoțiile personale într-unul rațional și critic, capabil să vadă imaginea de ansamblu asupra problemei cu care se confruntă.
Strategie, analiză costuri, crearea și gestionarea unui buget sau rezolvarea calculelor generale, trebuie să înveți cum să îți gestionezi timpul, bugetele companiei, angajații.

Care au fost provocările pe care le-ai întâmpinat?

Maria: Magazinul online este dezvoltat pe platforma shopify și provocarea de zi cu zi era dificultatea de a lista produse pe eMag și de a folosi multiple platforme pentru a definitiva o comandă: platforma de curieri, softul de facturare, platforma eMag și apoi platforma magazinului online pentru a edita stocurile manual.

Cum te ajută integratorul de marketplace-uri easySales?

Maria: Faptul că mă pot conecta la alte marketplace-uri și pot sincroniza totul între shopify, easysales, diferite marketplace-uri este uimitor și economisește foarte mult timp.

Folosesc easySales zilnic, pentru a genera facturi și AWB-uri pentru comenzile din magazinul nostru online și din marketplace-ul eMag. Integrarea a fost foarte rapidă cu shopify și furnizorii terți pentru facturare și transport. După aceea, totul s-a sincronizat rapid, iar procesul de generare și tipărire a tuturor facturilor și AWB-urilor este o chestiune de câteva minute și nu de ore. Chiar nu mă pot vedea revenind la generațiile manuale după ce am lucrat cu easySales.

Vinde simplificat și centralizat pe marketplace-uri cu easySales

Credem că fiecare comerciant are nevoie de soluții tehnice care să îi ajute să simplifice activitatea de eCommerce. Cu platforma românească easySales este la fel de simplu să vinzi pe un singur canal sau să testezi multiple canale de vânzare populare

easySales

WEBINAR DEMO EASYSALES

Pentru cei care doriți să aflați cum funcționează easySales, sau aveți anumite întrebări pentru echipa de suport, vă invităm în fiecare Vineri, de la ora 15.00 la webinarul susținut de Eugenia Miulescu, Key Account Manager. 
Eugenia prezintă un demo online al platformei, iar la final răspunde la întrebările participanților.

Te susținem cu dezvoltări și optimizări constante! Rămâi aproape!