Product Update easySales Iunie 2023

Ce este o platformă SaaS din zona de eCommerce?

Contextul ultimilor ani a accelerat major digitalizarea și a adus în mediul online tot mai multe afaceri. Antreprenorii cu start-up-uri mici, poate nu recunosc că au nevoie de acțiuni bulk și automatizări, deoarece s-au obișnuit să muncească manual,. Acest blocaj îi împiedică să crească accelerat. Platformele SaaS închiriate îți fac viața mult mai ușoară.

Cu cât crește numărul de produse și implicit numărul de comenzi (în jur la 200 comenzi pe lună), începi să nu mai faci față la toate acțiunile din lanțul de vânzare: aprovizionare, predicții stocuri, listare oferte produse, promovare, procesare comenzi, urmărire colete și rezolvare retururi, livrare. La final trebuie să iei decizii strategice cu ajutorul analizei post-vânzare și nu prea ai date relevante.

easySales este o platformă SaaS de management vânzări automate multichannel – un real avantaj competițional și un sprijin pentru mediul de afaceri.

Suntem aici pentru a le face viața mai simplă comercianților, pentru a-i ajuta să se concentreze pe core-ul afacerii și pentru a le prelua, sarcinile recurente: listarea ofertelor pe marketplace-uri de top, sincronizarea stocurilor și prețurilor, procesarea comenzilor, tracking și notificare clienți, rapoarte.

Dar hai să începem cu începutul: Ce este o platformă SaaS?

Ce este un SaaS?

SaaS înseamnă Software as a Service și se referă la un furnizor care dezvoltă un software, folosind o infrastructură cloud și face ca acel software să fie disponibil pentru mai mulți clienți prin Internet.  Utilizatorii finali plătesc de obicei o taxă de abonament lunară pentru a putea utiliza software-ul, sau aplicația dezvoltată.

SaaS nu este un concept nou. A existat încă din anii 1960. Pe atunci, computerele nu erau doar mari, ci și scumpe și multe companii nu își permiteau un computer.

Software-ul ca serviciu este un software accesat prin cloud. Providerul aplicației/platformei este cel responsabil de a asigura mentenanța, de a rezolva bug-urile și de a aduce noi dezvoltări software-ului. Toate aceste activități se traduc în economii importante pentru business.

Platformele SaaS oferă afacerilor mici, mijlocii șansa de a fi competitive cu organizații care dispun de resurse financiare importante, astfel se pot concentra pe strategii economice în care activează, în timp ce costurile sunt ținute sub control datorită modului de plată lunar către SaaS.

Există mai multe tipuri de platforme:

  • platforme open source
  • platforme de tip SAAS, de tip deschis (permite conexiune prin API) sau închis, nu permite conexiune prin API
  • platforme custome made – la cerere
  • platforme enterprise – produse de marile companii internaționale pentru afaceri de talie mare

Avantajele de a folosi o platformă SaaS de tipul easySales:

  • accesibilitate: informația este disponibilă 24/7 din orice locatie, de pe orice dispozitiv, sincronizările de date cu alte sisteme se realizează în timp real – chiar poți seta delay-uri pentru a nu folosi prea mult din resursele magazinului tău online;
  • costuri operaționale minime: zero investiții în echipamente hardware sau licențe software, în mentenanță și dezvoltări ulterioare;
  • fără costuri cu integrarea de sisteme necesare bunului mers al afacerii;
  • fără necesitatea de a migra pe platforma easySales;
  • platformă concepută pentru comercianți români: integrări a marketplace-urilor locale și a furnizorilor de servicii locali, platformă dezvoltată pentru a răspunde nevoilor comercianților români și a consumatorilor din aceată parte a Europei. NB! Este recomandat să alegi o platformă românească, dacă publicul tău țintă este România.
  • eficiența maximă din punct de vedere cost: model de plată pay as you go, nu se plătește anticipat;
  • scalabilitate: SaaS poate fi folosit de 10, 100 sau 10.000 de utilizatori fără probleme de performanță;
  • statistici ușor de obținut prin monitorizarea unor metrici specifice aplicației;
  • economisești bani și poți lansa rapid o afacere cu economie de timp, bani și know-how. Avem o zonă de propuneri dezvoltări ce oferă acces la prioritizarea roadmap-ului easySales;
  • Oferim sfaturi și best-practice-uri din eCommerce gratuit, prin blog, așa încât tu să poți crește o afacere sănătoasă.

MAI REPEDE, MAI UȘOR​, MAI EFICIENT

  • easySales este o platformă all-in-one, care pentru o taxă lunară modică, utilizatorul poate achita costurile, în funcție de numărul de comenzi​ lunare procesate prin platformă;
  • primești suport, asistență și dezvoltări ulterioare incluse​ în prețul inițial. De obicei SaaS-urile pun la dispozitie un serviciu de tichete, unde ne poți semnaliza problemele întâmpinate; Durata de răspuns la tichete cu ploblematici simple este maxim o oră, iar la tichete ce abordează aspecte complexe este de 24 ore.
  • Fără a interveni asupra datelor: dacă decizi să renunți la platforma easySales, datele tale vor fi salvate și păstrate în deplină siguranță pentru o perioadă standard de 12 luni. La solicitarea ta scrisă, datele tale pot fi șterse în orice moment, în termen de 30 de zile de la transmiterea solicitării.  
  • Costuri excelente pentru antreprenorii mici și mijlocii. Pachetul de 29 de euro este special pentru SMB-uri. Dacă te gândești că e mai bine să alegi un modul de integrare directă cu eMag, de exemplu și dacă vânezi cel mai mic preț, aminteste-ți că nu există nimic gratis. Întotdeauna, soluțiile gratuite și foarte ieftine, au costuri ascunse, traduse prin mentenanță ineficientă, lipsa funcționalităților, suport foarte ineficient, sau o mulțime de bug-uri pentru care va trebui să plătești dublu sau triplu, pentru a fi rezolvate.

Dezavantaje ale tehnologiei SaaS:

  • dependența de o conexiune la Internet; această conexiune trebuie să fie una stabilă;
  • deciziile de personalizare se iau de către furnizorul de serviciu: cele mai multe aplicații SaaS sunt standardizate și nu pot fi modificate de către client. Dar easySales are o zonă de RoadMap unde se fac propuneri cu ce dezvoltări sunt cerute de către clienți. Aceștia votează și astfel se prioritizează de către comercianți.

Cum afli dacă easySales este soluția potrivită pentru tine?

Dacă nu ști cum să alegi o soluție de integrare marketplace-uri, fii atent la următoarele lucruri:

  • Dacă platforma, sau aplicația dezvoltă constant funcționalități? Bug-urile sunt rezolvate la timp? Furnizoul se ocupă de mentenanță?
  • dacă este o platformă românească, creată pentru antreprenori români cu nevoile lor specifice;
  • Există persoane pe grupuri care recomandă această soluție? A fost client o perioadă mai lungă? Ce background are cel care își oferă opinia? (un om integru, specialist IT , poate)
  • Ce imagine are furnizorul serviciului în piață? Are parteneriate serioase?
  • Cât de securizată este platforma?

Cea mai bună soluție este prevenția și prudența, așa că testați platforme sigure și cu un istoric în piață.

Beneficiile cu easySales:

Dacă deja vinzi pe eMag și/sau intenționezi să vinzi pe alte marketplace-uri populare (Vivre, elefant, cel.ro, okazii, olx), pentru rezultate performante este necesar să:

  1. accesezi o singură platformă, în loc de mai multe
  2. să listezi automatizat produse
  3. să beneficiezi de sincronizări automate
  4. să procesezi comenzile într-un singur loc, indiferent de sursa comenzilor.
  5. Automatizezi aspecte cheie ale afacerii: vânzari, stocuri, comenzi, livrări;

Funcționalități extra și avansate:

  • Traduceri automatizate în orice limbă
  • Notificări automate sms și e-mail
  • Facturi și AWB-uri generate automat
  • Auto – Price
  • Poze Fundal ALB
  • Filtre complexe

Dezvoltări accelerate ale platformei

  • Rapoarte
  • Cheie API
  • Integrări noi: eBay, Doraly și alte surprize.

Conform studiului easySales, vânzările comercianților cresc cu până la 75% în primele 3 luni, după listarea de produse pe cel puțin 2 marketplace-uri, iar activitatea se eficientizează cu până la 90% în primele 2 săptămâni de la setarea contului în easySales.

WEBINARII SĂPTĂMÂNALE

În fiecare vineri organizăm un webinar în care îți arătăm cum poți să nu mai pierzi bani cu aspectele operaționale, automatizând vânzările online. La finalul anului 2022 îți vei mulțumi pentru că ai decis să participi la acest workshop acum. Contactează-ne la contact@easy-sale.com sau la 037 123 34 39

Înscrie-te gratuit în easySales

Începe deja listarea pe marketplace-uri ce îți aduc comenzile în plus, fără probleme operaționale complexe. Testează gratuit 14 zile. Fără card de credit și fără obligații.

Accesează un cont gratuit acum!

Ne bucurăm să facem eCommerce-ul mai simplu pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *