Product Update easySales Iunie 2023

tbi bank și easySales lansează un parteneriat strategic

tbi bank şi platforma easySales lansează împreună un pachet de beneficii personalizate, care include şi Buy Now Pay Later, pentru afacerile din eCommerce, într-un climat economic dificil. Acest pachet de beneficii a fost creat pentru a-i ajuta mai bine pe consumatori, în contextul în care tot mai mulţi îşi amână achiziţiile şi renunţă la anumite tranzacţii.

Atunci când vorbim despre cumpărături, comercianţii şi clienţii au acelaşi obiectiv: mai multe opţiuni şi o experienţă cât mai simplă. Din păcate, unii retaileri nu au acces la soluţii adecvate, de aici şi nevoia de îmbunătăţiri în acest domeniu. De aceea, am decis să ne asociem cu unul dintre cei mai buni jucători din sectorul multichannel, easySales, pentru a oferi tuturor beneficiarilor cele mai bune opţiuni posibile“, spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Potrivit sursei, tbi bank oferă magazinelor online integrarea unei noi metode de plată, Buy Now Pay Later (BNPL), prin intermediul unei experienţe complet digitalizate. tbi bank a reuşit să crească rata de conversie cu până la 1,5% în ultimul an, prin utilizarea produsului BNPL, iar valoarea medie a coşului de cumpărături a crescut cu peste 45%, cu ajutorul noii soluţii. tbi bank oferă instrumentul de plată în rate fixe, cuprinse între 4 şi 60 de luni.

Ne propunem să oferim clienţilor o experienţă de shopping cât mai simplă şi o mai bună oportunitate de creştere pentru comercianţii online, iar parteneriatul cu tbi bank vine ca un pas firesc către obiectivul nostru. Ajutăm magazinele online să crească şi să se extindă, gândim întotdeauna în perspectivă şi suntem încântaţi să oferim clienţilor noştri posibilitatea de a beneficia de popularitatea în creştere a fenomenului BNPL“, a declarat Ciprian Cazacu, CEO, easySales.

Anul trecut, retailerii au redus cu 50% timpul alocat publicării produselor pe marketplace-uri relevante. De asemenea, timpul de gestionare a comenzilor a scăzut cu 85% prin automatizarea fluxului de procesare, datorită soluţiilor easySales. Tot mai mulţi vânzători aleg platforma de automatizare, eficientă din punct de vedere al costurilor, ca o soluţie fiabilă pentru nevoile lor de business, în special în contextul economic dificil actual, în care măsurile de reducere a costurilor sunt esenţiale, se menţionează în comunicat.

easySales este o soluție SaaS (Software as a Service) multichannel pentru comercianții eCommerce care doresc să crească vânzările pe mai multe canale, să lucreze centralizat și să ofere cele mai bune opțiuni clienților lor. Cu easySales, comercianții au posibilitatea de a automatiza, în câteva minute, activitatea de listare a produselor și de gestionare a comenzilor prin intermediul unor integrări API (interfețe de programare a aplicațiilor) gata făcute. Platforma integrează diferite sisteme într-un singur loc, cum ar fi magazine online, marketplace-uri, curieri, software de facturare, servicii SMS, servicii de e-fulfilment. Cu easySales, magazinele online își pot vinde produsele pe marketplace-uri relevante din România, Ungaria, Bulgaria, SUA, Marea Britanie, Polonia.

Din 2019, prin intermediul easySales, retailerii au listat 10 milioane de produse, au emis 3 milioane de facturi, au generat 3 milioane de AWB-uri și au tradus 900.000 de descrieri de produse, în mod automat

Despre tbi bank

𝐭𝐛𝐢 bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider BNPL în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, oferind finanțare și servicii suplimentare integrate prin intermediul unei rețele largi de canale și platforme “phygitale”. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300+ de sucursale și parteneriate de încredere cu circa 18.000 de comercianți, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienți în 2021 și a acordat aproape 500.000 de credite. Modelul său de afaceri de succes și abordarea orientată spre client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din Europa de Sud-Est.