Product Update easySales Iunie 2023

Product updates Septembrie 2023

Integrări

Integrare Lajumate.ro Marketplace

Integrarea cu platforma Lajumate.ro este complet funcțională, ceea ce înseamnă că ai acum un canal suplimentar în easySales prin intermediul căruia poți comercializa produsele tale. Lajumate.ro acceptă o gamă variată de categorii, astfel că poți promova și vinde produse din orice domeniu.

Vinde pe Lajumate.ro Marketplace

Integrare cu Shoptet

Integrarea cu Shoptet este activă. Shoptet este o platformă SaaS care îți oferă posibilitatea de a crea propriul tău magazin online. Această platformă, cu sediul în Cehia, este utilizată de aproape 20.000 de utilizatori care și-au creat magazine online folosind serviciile lor.

Feed pentru Skroutz.gr

Skroutz este un marketplace din Grecia cu 34,7 milioane de vizitatori lunar, iar acum poți să listezi ofertele tale pe Skroutz, direct din easySales, folosind feed-ul creat special pentru acest scop.

Vinde pe Skroutz Marketplace

Integrare cu Cargus Locker

Am dezvoltat funcționalitatea de generare a AWB-urilor pentru lockerele Cargus.

Feed pentru electricvehicle.ro

Comercializezi vehicule electrice? În acest caz, electricvehicle.ro reprezintă platforma ideală pentru tine. Acum ai posibilitatea să generezi un feed de produse pentru a lista ofertele tale pe acest marketplace.

Vinde pe ElectricVehicle Marketplace

Integrare cu Sameday Bulgaria

Integrarea cu Sameday Bulgaria este acum disponibilă în easySales. Aceasta înseamnă că poți genera acum AWB-uri pentru comenzile provenite din Bulgaria și să le expediați cu acest curier.

Psst!

Coming soon…

Suntem în proces de integrare cu platforma Allegro și ne propunem să te surprindem cât mai curând! Rămâi cu ochii pe noi!

Funcționalități

Informații specifice despre comenzile din marketplace

Am creat un câmp de METADATE, unde vom afișa informații utile referitoare la comenzile primite de la diferitele marketplace-uri. De exemplu, pentru comenzile de la eMAG, vom afișa timpul maxim de livrare și detalii despre client, precum statutul de client Genius. Pentru a activa coloana METADATE, navighează în zona de Comenzi și apasă pe butonul cu trei puncte, apoi bifează opțiunea METADATE. Mai mult decât atât, poți filtra comenzile în funcție de aceste informații în zona de Comenzi.

Filtrare bazată pe comenzile VIES

În zona de Comenzi, atunci când selectezi opțiunea “Filtrare după METADATE”, ai posibilitatea de a alege “Comandă VIES”.

Metoda de plată pentru Innoship

În ceea ce privește curierul Innoship, acum ai posibilitatea de a selecta cine va suporta costurile serviciilor de curierat. Pentru a face această selecție, trebuie să accesezi secțiunea de setări Innoship, unde vei găsi un câmp numit “Plata va fi suportată de către”. Aici vei avea două opțiuni disponibile: Expeditor și Destinatar.

Salvarea mapării de categorii fără a mapa toate caracteristicile obligatorii

Am modificat comportamentul de mapare a categoriilor astfel încât acum poți să salvezi categoria din marketplace fără a mapa toate caracteristicile obligatorii.

Scanarea codului SKU în timpul procesării comenzilor

Dacă selectezi “Procesare produse” în secțiunea “Grupuri de procesare”, acum ai posibilitatea să scanezi produsele utilizând codul SKU, în plus față de scanarea după codul EAN. Desigur, acest lucru este valabil doar dacă produsele din depozit sunt etichetate cu codurile SKU corespunzătoare.

Noi funcționalități adăugate la SmartBill

Storno

Emiterea unei facturi storno bazată pe factura inițială

Chitanța

Emiterea chitanțelor pentru facturile emise

Stoc code

Opțiunea de a integra codul de stoc din SmartBill în secțiunea “Magazin Online / Virtual > Stocuri”.

Sperăm că te-au bucurat actualizările easySales și te vei folosi de ele la capacitate maximă!

Până la următorul update de produs, fii cu ochii pe blogul easySales !

Pentru a te acomoda mai rapid cu platforma, te invităm la  webinarul susținut de colega noastră, Eugenia Miulescu, în fiecare vineri, de la orele 15:00.