Product Update easySales Iunie 2023

Product updates Noiembrie 2023

Suntem foarte încântați să împărtășim cele mai recente dezvoltări din platforma easySales.

Feedback-ul tău valoros ne ajută să continuăm să construim pentru a-ți oferi o experiență de vânzare mai bună.

Iată care sunt cele mai recente dezvoltări:

Integrare cu NeoManager ERP

Am integrat NeoManager. De acum poți configura NeoManager ERP ca sursa pentru stocurile tale și emite facturi cu ajutorul acestuia.

Integrare cu Pactic

Cu Pactic ai o soluție simplă și eficientă de reducere a costurilor de livrare.

Profită de toate serviciile de curierat disponibile într-un singur contract, alegând opțiunea care se potrivește cel mai bine necesităților tale!

De acum poți conecta contul tău Pactic în easySales și poți gestiona de aici comenzile din toate canalele de vanzare. Tot ce trebuie să faci este să accesezi sectiunea “Integrări” -> “Curieri” -> “Pactic” din platforma easySales și să apeși butonul de conectare.

Posibilitatea de a efectua predarea coletelor într-un locker

Această opțiune îți ofera posibilitatea de a efectua predarea coletelor pregătite într-un locker apropiat, fără să fii nevoit să astepți curierul pentru preluare. Dacă vrei să utiliezi optiunea, trebuie să inițiezi o conexiune nouă cu serviciile de curierat Sameday sau Emag și să selectezi opțiunea “Drop-off locker: Da”.

Implementarea blocării actualizării de preț pentru Altex Marketplace

Această opțiune îți oferă posibilitatea de a bloca actualizarea prețurilor în Altex Marketplace, facilitând astfel participarea la campaniile Altex, în care poți oferi prețuri speciale pentru anumite produse, fără a suprascrie prețurile setate în cadrul campaniei. Această configurare poate fi gestionată în secțiunea “Integrări” -> “Marketplace” -> “Editează Altex”, unde vei găsi câmpul “Trimite preturile pe marketplace”. Daca alegi să dezactivezi această opțiune și salvezi, atunci prețurile nu vor mai fi actualizate automat din platforma easySales.

Trimiterea documentelor către MerchantPRO

Am implementat cu succes fluxul de trimitere a documentelor către MerchantPRO. Acest lucru înseamnă că orice document ca factură și awb emis din easySales pentru o comandă plasată pe site-ul tău va fi automat încarcat în contul clientului, la fel ca în cazul marketplace-urilor.

Preluarea metodei de livrare din platformă Shopify

Pentru comenzile din platforma Shopify am implementat o nouă funcționalitate care afișează curierul selectat de catre client, facilitând astfel generarea corespunzatoare a AWB-ului. Pentru a accesa această informație, trebuie să activezi coloana “Note livrare” în zona de Comenzi. Aici vei putea vedea curierul selectat de către client în timpul plasării comenzii. De asemenea, poți căuta comenzile utilizând cuvinte cheie în zona de filtre. De exemplu, poți filtra comenzile dupa “Note de livrare: GLS”, ceea ce va afișa comenzile care au menționat GLS în nota de livrare, astfel încât să poți emite AWB-ul corespunzător. Nu uita că poți salva aceste filtre pentru utilizare ulterioară, pentru a segmenta comenzile cu doar câteva click-uri în viitor.

Proces de arhivare în masă

Dorești să efectuezi o arhivare în masă pentru doar pentru anumite SKU-uri? Ei bine, tocmai am implementat un nou proces care te va ajuta. În secțiunea “Magazin Online / Magazin virtual – import”, am adăugat funcționalitatea de arhivare în masă. În această secțiune, poți descarca un model atașat pentru a pregăti lista cu SKU-urile pe care dorești să le arhivezi. Sistemul va lua în considerare doar aceste SKU-uri din fișierul Excel atunci când efectuează procesul de arhivare.

Sperăm că te-au bucurat actualizările easySales și te vei folosi de ele la capacitate maximă!

Până la următorul update de produs, fii cu ochii pe blogul easySales !

Pentru a te acomoda mai rapid cu platforma, te invităm la  webinarul susținut de colega noastră, Eugenia Miulescu, în fiecare vineri, de la orele 15:00.