Product Update easySales Iunie 2023

Product Updates Martie 2024

Ei bine, iată-ne, trecând cu brio de sărbările de 1 și 8 Martie, dar parcă ar mai fi ceva, nu? Și da, ai ghicit! Suntem aici să-ți prezentăm cele mai noi inovații pe care le-am adus platformei noastre în luna martie. Nu ți-am adus flori sau ciocolată, dar avem niște upgrade-uri care îți vor face ziua și experiența online mai plăcută!

Iată cele mai noi și interesante funcționalități pe care le-am dezvoltat luna aceasta:


Opțiune noua – ”Sincronizează comenzile”

Acum ai posibilitatea să-ți sincronizezi comenzile de pe un marketplace pentru ultimele 30 de zile! Odată ce activezi această opțiune, poți selecta data de începere pentru sincronizarea comenzilor până în prezent.

Traducere valori caracteristici in marketplace

Hablas español? Dacă nu, poți să vezi traducerea valorilor și caracteristicilor pentru orice categorie din marketplace-urile străine direct în platformă! Cu această funcționalitate, poți să editezi și să adaugi ușor caracteristici noi la ofertele tale, fără să mai ai nevoie de un traducător. Deci, atunci când valoarea este una acceptată, traducerea în limba română va apărea automat.

”Motiv anulare” comandă

Când anulezi o comandă, nu uita să scrii un motiv! De exemplu, ‘clientul nu a răspuns’. Am adăugat o căsuță în opțiunea de editare a comenzii, unde poți menționa motivul de anulare al comenzii.

Reorganizare magazine online

Acum ai control total asupra ordinii magazinelor tale online! Rearanjează-le în funcție de importanță sau ascunde pe cele care nu sunt momentan relevante. Este ca și cum ai face curățenie digitală – doar fără mătura și fără praf!

Fan Courier – Optiune ”Deschidere colet la livrare”

Clientii tai pot alege să deschidă și să verifice rapid comenzile la livrare( în maxim1 minut), pentru a se asigura că produsele comandate sunt corecte și în conformitate cu așteptările lor.

Gomag – Sincronizare status produse

Dacă se modifică statusul unui produs în magazinul online Gomag, facem automat sincronizarea și în sistemul nostru, easySales. De exemplu, dacă un produs este dezactivat în Gomag, îl dezactivăm și noi în easySales pentru a menține consistența datelor și pentru o gestionare mai eficientă a inventarului. Trebuie doar să selectezi ”Da” pentru a începe sincronizarea.

Starea conexiunii unui marketplace

Când conectezi un marketplace nou, se declanșează procese de sincronizare pentru oferte și comenzi. Cu această nouă implementare, vei putea vedea informații despre aceste două procese în timp real. Astfel, vei fi mereu la curent cu stadiul integrării și vei ști exact când poți începe să te bucuri de beneficiile aduse de noul marketplace!

PrestaShop – Colectare zile de livrare comandă

Cei care utilizează integrarea Prestashop pot acum să-și stabilească zilele de livrare direct în magazinul online. Noi, apoi, preluăm automat aceste informații în easySales și le trimitem către marketplace-uri. Este important să știi că informația este extrasă din câmpul ”Timpul de livrare a produselor disponibile” și trebuie să fie o valoare numerică. Atenție! Trebuie să fie doar o cifră. De exemplu, formula ”3 zile” nu este acceptată.

Afișare Logo – Software de facturare

Când generezi facturi, acum se va afișa și logo-ul software-ului de facturare

Filtre noi in zona de comenzi : ”Brand” si ”Nume” din secțiunea Produse

Book a demo!

Dacă ești client nou și tocmai ți-ai creat un cont easySales, te așteaptă o surpriză plăcută! Vei fi întâmpinat de un pop-up cu o invitație la o discuție personalizată alaturi de colegii noștri Eugenia și Mihaly, care sunt gata să te ajute să descoperi cum să utilizezi eficient easySales și să te familiarizezi cu toate funcționalitățile sale.

Actualizare Integrare GLS: conform Noii Documentații API

Integrarea cu curierul DPD – opțiune noua SWAP

“Schimb pe schimb” – sau mai bine zis SWAP. Am adăugat opțiunea de SWAP la integrarea cu curierul DPD. Dacă un client dorește să returneze un produs și preferi să îi trimiți altceva în schimb, tot ce trebuie să faci este să introduci codul oferit de DPD în caseta corespunzătoar.

Fluxuri – Acțiuni si filtre condiționate

În cadrul fluxului, am implementat acțiuni și filtre condiționate care determină parcursul ulterior al blocurilor din flux, în funcție de îndeplinirea sau neîndeplinirea blocului părinte.

Spre exemplu, să analizăm un simplu flux care presupune crearea automată a facturilor (cu FGO) pentru comenzile cu metoda de plată transfer bancar. În cazul în care este setată o acțiune de negație (se dorește creare facturii prin Smartbill dacă metoda de plată este ramburs la livrare) și acțiunea este atașată pe filtrul cu metoda de plată, atunci dacă comanda va avea oricare metoda de plată alta decât transfer bancar, se va executa acțiunea setata.

Sincronizarea comenzilor din marketplace

Daca din diverse motive (de conexiune, timp indelugat procesare comanda, vrea sa ii apara informatia mai repede in easySales) o comanda din marketplace nu este sincronizata (status, produse, valoare comanda etc.) userii pot sincroniza instant comanda cu informatiile din marketplace actionand butonul Sinc comanda din editarea unei comenzi-


Dacă din diverse motive o comandă din marketplace nu se sincronizează imediat în easySales, poți face acest lucru instantaneu apăsând butonul “Sincronizează comanda” din ”Editare comandă”. Este un mod rapid și simplu de a-ți aduce comenzile la zi cu informațiile din marketplace.

Tichete pentru echipa mea


Acum ai ochii peste tot! Poți să vezi când un coleg din echipa ta deschide un ticket!

Rapoarte predefinite

Poti exporta rapoarte privind prețul mediu adițional in funcție de categorie si canalul de vanzare.

Skroutz Marketplace – Opțiune Zile de livrare

Poți adăuga zilele de livrare pentru Skroutz Marketplace din ”Panoul de control’.

Emag – Alertă pentru Pierdere ”Buy button”

Nu te lăsăm în urmă! Am implementat o notificare specială prin e-mail pentru tine atunci când pierzi “prima poziție” pe Emag. Această opțiune este valabilă pentru Emag România, Ungaria și Bulgaria. Dacă activezi această funcționalitate, vei primi rapoarte periodice pe e-mail cu ofertele Emag care pierd prima poziție.

Notificari pentru subconturi din echipa mea

Subconturile își pot personaliza setările de notificare și vor primi alerte pe adresele lor de e-mail conform preferințelor setate.#freedom

Integrare Metrica.bg


Extindem integrarea noastră cu Fulfill.ro și în Bulgaria, prin colaborarea cu Metrica.bg. Fiind parte a familiei Mediapost Hit Mail Group, partenerii noștri oferă soluții logistice de încredere, adaptate nevoilor tale. Asta înseamnă că relația noastră se întărește, iar procesele comerciale devin mai fluide în ambele țări.

Facturis Online – Sursa de stoc

Am integrat sursa de stoc pentru Facturis, astfel încât acum putem citi și scădea stocurile din gestiuni. Mai puțină bătaie de cap pentru tine, mai multe funcționalități pentru noi!


Vrei să descoperi cum să utilizezi easySales în mod eficient și să te familiarizezi cu toate funcționalitățile sale?

Te așteptăm în fiecare vineri, de la ora 11:00, la webinarul demo susținut de Eugenia Miulescu, Key Account Manager. Vei avea oportunitatea de a descoperi în detaliu platforma easySales printr-o prezentare online interactivă și de a adresa întrebările pe care le ai pentru echipa de suport.