Product Update easySales Iunie 2023

Product updates Ianuarie 2024

În cea mai scurtă lună din an, echipa easySales își asumă cu hotărâre misiunea de a profita la maximum de fiecare moment. Ne ghidăm după vorba aceea că timpul este prețios, așa că în fiecare zi lucrăm cu determinare pentru a aduce cele mai recente îmbunătățiri și inovații în produsele noastre. Chiar și în fața provocărilor unei luni cu mai puține zile, ne străduim să fim mai eficienți și mai creativi decât oricând.

Iată care sunt cele mai recente dezvoltări:


Imprimare la Distanță cu easySales Printers

Cu funcționalitatea de imprimare la distanță easySales Printers, gestionarea documentelor de transport și facturilor devine mai simplă și mai eficientă. Ai posibilitatea să trimiți AWB-uri și facturi direct la imprimare automat, economisind timp prețios și eliminând procesele manuale. Optimizează fluxul de lucru al afacerii tale cu această soluție practică și ușor de utilizat. Simplifică-ți procesele de logistică și facturare și concentrează-te pe creșterea afacerii tale cu această soluție inteligentă și automatizată.

Este foarte ușor de configurat. Descarci aplicația de printer în dependență de sistemul de operare și urmezi instrucțiunile de configurare prezentate în aplicație.

Filtru Product Sale Price

Introducerea noului filtru pe produse atât în magazinul virtual cât și în magazinul online îți oferă posibilitatea de a filtra produsele din catalog în funcție de prețul de vânzare. Cu acest instrument, poți căuta și selecta rapid produsele pe care vrei sa le adaugi în Marketplace sau să exporți detalii depre acestea. Prin acest nou tool vei găsi produsele tale într-un mod eficient și convenabil.

Integrările în versiunea BETA

De acum toate integrările nou lansate din easySales vor fi etichetate si vor putea fi testate de către toți utilizatorii. Această caracteristică permite comercianților să identifice și să folosească integrările în fază BETA, o fază de testare care poate fi supusă unor ajustări ulterioare. Cu ajutorul acestei etichete, oferim transparență, ajutându-i pe utilizatori să contribuie la îmbunătățirea continuă a platformei.

Editarea produselor în comenzile interne

Cu funcționalitatea de editare a produselor în comenzile interne din easySales, utilizatorii pot acum să modifice comenzi existente prin adăugarea, eliminarea sau modificarea produselor și cantităților. Această facilitate flexibilă îi ajută să gestioneze mai eficient procesul de comandă și să facă ajustări rapide și ușoare în funcție de necesitățile lor.

Import Produse Bundle

Am adăugat o nouă opțiune și anume de import produse bundle. Acum poți configura și gestiona rapid pachetele de produse prin intermediul unui simplu fișier Excel. Beneficiezi de un proces simplificat și eficient, având posibilitatea de a utiliza un fișier model pentru a înțelege și a adăuga corect informațiile necesare, pe care îl poți descărca din zona de Import.

Conceptul de Bundle reprezintă configurarea mai multor produse sub un singur pachet care se vând și se expediază ca o singură unitate combinată iar stocul produselor componente este scăzul individual.

Retrimitere Automată a Facturilor în Doraly

Retrimiterea automată a facturilor în Doraly din platforma easySales optimizează procesul de transmitere a documentelor financiare. În cazul unei eșuări în transmiterea facturii, sistemul va încerca automat retrimiterea de până la 10 ori, asigurând astfel că documentul ajunge la destinație cu succes. Această abordare automatizată elimină nevoia de intervenție manuală și asigură o gestionare eficientă a documentelor, oferind siguranță și fiabilitate în procesul de facturare.

Billingo – Sursă pentru rata de conversie HUF/RON

În integrarea softului de facturare Billingo am adăugat opțiunea de a seta sursa pentru rata de conversie HUF/RON în funcție de cursul BNR (Banca Națională a României) sau MNB (Banca Națională a Ungariei).

Generează chitanță cu Smartbill

Cu noua opțiune de generare automată a chitanței cu Smartbill în easySales, procesul de gestionare a comenzilor este simplificat și eficientizat. Pentru comenzile înregistrate în sistemul nostru, fie că provin din magazinul online sau sunt adăugate intern, utilizatorii pot acum să genereze chitanțe pentru plățile efectuate la magazinul fizic, fie în numerar, fie cu cardul la casa de marcat.

Spargere Categorii Gomag

În integrarea magazinelor Gomag veți găsi o nouă opțiune de split-uire a categoriilor. Aceasta te ajută să realizezi maparea categoriilor mai ușor, pentru fiecare subcategorie în parte.

Flows – Filtru Client Blacklist

În cadrul funcționalității Fluxuri din easySales, am introdus un nou filtru care permite gestionarea eficientă a comenzilor pe baza clienților adăugați în blacklist. Acest filtru oferă utilizatorilor posibilitatea de a evidentia comenzile care sunt plasate de clienții din lista neagră, asigurând astfel că procesele de automatizare se desfășoară conform cerințelor tale.

Politica de returnare implicită Allegro

Printre opțiunile din integrarea Allegro acum vei găsi și Politica de returnare implicită, care facilitează selectarea și aplicarea politicilor de returnare direct din contul utilizatorilor. Aceștia pot alege politica de retur dorită dintr-o listă dropdown, eliminând astfel necesitatea de a configura manual aceste setări. Această integrare simplifică și eficientizează procesul de gestionare a politicii de retur, oferind o experiență mai fluidă și mai convenabilă pentru vânzările pe platforma Allegro.

Politici eBay

La fel ca pentru Allegro, am introdus și pentru eBay posibilitatea de a selecta politicile comerciale privind plata, expedierea și returul care vor fi utilizate la listarea pe Marketplace eBay.


eCommerce Talks Podcast

Premieră Joi, 15.02.2024, ora 10:00

Podcastul eCommerce Talks este pe drum! Lansarea mult așteptată a podcastului nostru are loc Joi, 15.02.24, ora 10:00 ! Și ce modalitate mai bună de a începe călătoria noastră în lumea discuțiilor insightful decât cu un invitat excepțional: Mircea Căpățînă, fondatorul SmartBill!

În primul nostru episod, explorăm sfera fascinantă a integrării e-facturii alături de Mircea. Ca antreprenor vizionar și pionier în facturarea digitală, Mircea împărtășește perspective inestimabile despre viitorul tehnologiei financiare și puterea transformatoare a soluțiilor de facturare online.

Indiferent dacă ești un profesionist experimentat în industrie, un antreprenor aspirant sau doar curios despre cele mai recente tendințe în tehnologia financiară, acest episod promite să ofere informații utile și perspective interesante!

Abonează-te și fii gata să te alături discuției!