Product Update easySales Iunie 2023

Product updates Februarie 2024

Cu sosirea primăverii, ne pregătim să dăm refresh la tot ce înseamnă easySales. Așa cum natura se trezește la viață și totul înflorește în jur, și noi ne străduim să aducem un strop de prospețime și inovație în experiența ta cu platforma noastră.

Iată cele mai noi și interesante funcționalități pe care le-am dezvoltat luna aceasta:


Restrictie grup procesare – bank transfer

Am implementat o nouă opțiune în sistemul nostru pentru comenzile plasate folosind ca metoda de plată transfer bancar : când adaugi mai multe comenzi într-un grup de procesare, inclusiv una cu plata prin transfer bancar, o notificare pop-up de avertizare. Aceste tipuri de comenzi sunt livrate numai după ce plata este confirmată și banii sunt încasați de la client.

Functionalitate Flows – Factura storno

Am implementat o nouă funcționalitate în Flows – poți crea facturi de stornare automată în funcție de modificările în statusul de livrare a comenzii. Ai opțiunea de a seta un interval de timp între declanșarea acțiunii și efectuarea ei. Asta înseamnă că, de exemplu, dacă o comandă este anulată după 10-15 minute, nu va mai fi generată factura și AWB-ul. O soluție simplă și eficientă pentru economisirea timpului și resurselor!

Integrare cu Amazon Suedia, Polonia, Spania, Italia, Olanda

Factura proforma la Smartbill

Cu SmartBill, acum poți opta cu ușurință pentru “Proforma” atunci când emiți facturi, oferindu-ți mai multă flexibilitate și control în gestionarea procesului de facturare.

Sincronizarea comenzilor CEL.ro cu livrarea la locker

Comenzile din CEL.ro plasate prin serviciul de livrare easybox Sameday vor fi integrate în easySales cu opțiunea de plată LOKER, oferind posibilitatea de a selecta adresa locker-ului. Această integrare asigură generarea corectă a AWB-ului, facilitând și simplificând procesul de gestionare a comenzilor.

3 Optiuni Noi Nexus

Ne-am gândit să aducem îmbunătățiri procesului de contabilitate pentru cei care utilizează Nexus ca modalitate de facturare. Astfel, am introdus trei noi facilități:

  • Cont livrare: gestionezi costurile și veniturile asociate cu livrarea comenzilor.
  • Tip produs discount: ai posibilitatea de a crea discounturi personalizate pentru diferitele tipuri de produse pe care vinzi.
  • Cont taxe: gestionezi și urmărești alte taxe sau costuri suplimentare asociate tranzacțiilor tale financiare, precum taxa de împachetare

Preluare facturi si awb-uri din UNAS in easySales

Această opțiune devine disponibilă numai atunci când decizi să activezi funcționalitatea de trimitere a comenzilor din easySales către UNAS. Prin activarea acestei opțiuni, vei putea sincroniza comenzile din easySales cu sistemul UNAS, permițându-ți să gestionezi mai eficient și mai precis fluxul de comenzi și stocuri.

Compatibilitate Fanbox

Livrările prin Fanbox, prin intermediul Fan Courier, pentru comenzile din magazinele online, sunt acum compatibile cu easySales. Acest pas aduce un plus de comoditate pentru afacerea ta, clienții tai pot opta pentru puncte de ridicare convenabile, oferind clienților posibilitatea de a alege puncte de ridicare convenabile. Această opțiune îmbunătățește experiența de cumpărături, permițându-le clienților să beneficieze de o procesare mai rapidă și de un proces de livrare mai flexibil.

Shoprenter App

Shoprenter este o platformă regională de e-Commerce binecunoscută în Ungaria, cu o interfață prietenoasă pentru utilizator, ideală pentru cei care se inițiază în vânzările online. Pentru că ne-am gândit că ai vrea să încerci aceasta platformă, easySales este acum disponibil în Shoprenter App. Astfel, ai acces la toate funcționalitățile easySales direct din cadrul platformei Shoprenter, pentru o experiență mai convenabilă și mai simplă în gestionarea afacerii tale online.

Filtru ”Mesaj de eroare”

A fost adăugat un nou filtru în zona de oferte din marketplace, astfel încât să poți edita în masă și implicit să corectezi ofertele cu aceeași eroare, bazându-te pe mesajul de eroare al ofertei. E mai simplu și mai rapid să le corectezi într-o singură mișcare!

Skroutz – documentație in limba locala

În cadrul integrării cu Skroutz, am introdus un nou câmp numit “Documentația produsului în limba locală”. Această adiție permite adăugarea ofertelor în marketplace-ul Skroutz în limba română, deoarece cei de la Skroutz vor realiza traducerile în limba greacă. Această îmbunătățire asigură o mai mare accesibilitate pentru clienții din România și crește potențialul de expunere și vânzare a produselor tale pe platforma Skroutz.

Integrare cu Ebay Austria, Olanda, Spania, Elvetia, Irlanda, Italia, Franta

Preluarea comenzilor Okazii prin API

Am actualizat procesul de preluare a comenzilor de pe platforma Okazii! Acum, în loc să folosim un feed, am dezvoltat preluarea comenzilor prin intermediul API-ului, ceea ce înseamnă o integrare mai avansată și mai eficientă. După procesarea comenzilor în easySales, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la trimiterea facturilor și a AWB-urilor către Okazii. Noi gestionăm totul pentru tine! Facturile corespunzătoare și detaliile de urmărire a AWB-ului sunt trimise automat, asigurându-ne că totul este în regulă și că procesul decurge fără probleme.

Compatibilitate SGR cu Emag

Am introdus compatibilitatea cu Sistemul de Gestionare a Reciclării (SGR) în platforma noastră pentru comenzile și facturile plasate prin eMAG. Asta înseamnă că informațiile despre reciclarea sticlelor vor apărea direct pe documentele tale, alături de suma care îți revine în urma reciclării. Este ca și cum ai face o mică schimbare pentru o lume mai bună!

Filtru comenzi – fulfillment

Acum, poți folosi filtrarea pentru comenzile marcate ca ”fulfillment” pentru a găsi rapid comenzile pe care trebuie să le procesezi. Este o modalitate eficientă și rapidă de a găsi exact comenzile de care ai nevoie.


Why Choose Allegro: The Benefits for Sellers Explained | easySales Webinar

Ai ratat webinarul despre Allegro?

Nicio problemă! Poți urmări înregistrarea pe canalul nostru de YouTube.
Abonează-te acum pentru a fi la curent cu viitoarele evenimente și alte noutăți!