Product Update easySales Iunie 2023

Product updates Decembrie 2023

Intrăm în noul an cu energie și multe noutăți! Descoperă împreună cu noi cele mai recente actualizări menite să-ți facă experiența ta la easySales mai eficientă. De la funcționalități inovatoare la îmbunătățiri semnificative, te invităm să fii printre primii care le explorează în 2024. Simplu și captivant!

Iată care sunt cele mai recente dezvoltări:

easySales Flows


Recent, am implementat easySales Flows, un opțiune care permite stabilirea automatizărilor specifice, cum ar fi generarea automată a unui AWB (Awb-air waybill) sau a unei facturi atunci când o comandă îndeplinește criteriile setate în zona de Flows. De exemplu, poți configura astfel încât, dacă se primește o comandă de pe eMAG Ungaria, care are metoda de livrare prin Locker, să se genereze automat un AWB cu Emag Curier, optând pentru opțiunea de Locker. Aceasta oferă o eficiență sporită în procesarea comenzilor și o personalizare a serviciilor de livrare.

În curând, vom publica documentația completă pentru a facilita o înțelegere completă a funcționalității Fluxuri. Acest ghid detaliat va oferi instrucțiuni clare și informații aprofundate pentru a te ajuta să maximizezi utilizarea acestei opțiuni.

Comenzi VIES Pepita

Pentru Pepita, acum poți seta opțiunea de a detecta automat companiile cu număr de înregistrare VIES valid atunci când primești comenzi de la firme din Uniunea Europeană. Pentru a activa această funcționalitate, trebuie să accesezi secțiunea de Integrări, să navighezi către Marketplace > Pepita > Editare > Setări Adiționale și să bifezi opțiunea “Companii VIES plătitoare de TVA”. Aici, ai posibilitatea de a exclude o anumită țară.

De exemplu, dacă ești un vânzător din România care vinde în Ungaria, este necesar să selectezi România ca opțiune de excludere, deoarece pentru companiile românești nu se aplică taxarea inversă. Odată ce setezi această opțiune, easySales va detecta și valida automat companiile care au plasat comanda. Dacă codul unic de înregistrare (CUI) al unei companii este în VIES, atunci comanda va fi marcată, iar TVA-ul produselor va fi actualizat la 0%.

Notificări pentru “Retur Creat”, “AWB Retur Creat” și “Retur Finalizat”


Am implementat noi evenimente, pentru care poți crea și trimite notificări către clienții tăi – “Retur Creat”, “AWB Retur Creat” și “Retur Finalizat”. Aceasta dezvoltare îți permite să configurezi notificări automate care vor fi trimise clienților tăi, facilitând o comunicare eficientă și transparentă în procesul de retur. Actualizarea este menită să îmbunătățească experiența clientului, oferind informații prompte și actualizate despre starea retururilor lor.

O nouă variabilă în zona de șabloane

Am implementat o nouă variabilă în secțiunea de șabloane, specific pentru adresa de livrare. Aceasta înseamnă că acum ai posibilitatea de a completa automat adresa de livrare în notificările trimise către clienți. De exemplu, poți formula o notificare astfel: “Comanda ta va fi livrată la adresa: <variabila>”, unde <variabila> va fi înlocuită automat cu adresa de livrare specifică fiecărui client. Această funcționalitate îmbunătățește comunicarea cu clienții și eficientizează procesul de informare despre detalii de livrare.

Imagini multiple în Magazin Virtual


Am îmbunătățit zona de produse a Magazinului Virtual. Atunci când încarci manual fotografii pentru un produs, ai posibilitatea de a selecta să încarci simultan mai multe imagini într-un produs. Această optimizare facilitează procesul de încărcare a imaginilor, economisind timp și îmbunătățind eficiența gestionării catalogului de produse.


Integrarea API cu Skroutz este în Beta


Am lansat în versiune Beta integrarea API pentru Skroutz Marketplace, disponibilă acum pentru toți utilizatorii easySales. În curând vom avea noutăți interesante privind beneficiile exclusive oferite clienților easySales pe acest marketplace.

Notă: Fiind o versiune Beta, este posibil să întâmpini anumite probleme tehnice. Prin urmare, îți recomandăm să testezi cu atenție această nouă integrare și să ne oferi feedback-ul tău valoros pentru a ne ajuta să îmbunătățim continuu experiența de utilizare.

Nu uita să fii pe fază pentru următorul val de îmbunătățiri – găsești totul pe blogul easySales!

Și pentru o adaptare rapidă, înscrie-te la webinarul nostru susținut de Eugenia Miulescu în fiecare vineri, de la 15:00. Hai să facem 2024 cel mai bun an pentru afacerea ta!