Product Update easySales Iunie 2023

Product updates August 2023

Luna August a fost plină, am implementat o serie de funcționalități semnificative care să te ajute la optimizearea procesului de lucru și să-ți ofere mai mult timp de a te concentra pe vânzări.

Viziunea noastră este să te sprijinim să vinzi pe mai multe canale, mai ales că îți punem la dispoziție o platformă din care le poți gestiona cu ușurință, tocmai de aceea continuăm să aducem în easySales cele mai populare marketplace-uri românești, dar și din regiune.

Iată care sunt cele mai noi integrări:

Integrări

Integrare cu ADK Marketplace

Integrarea cu ADK Marketplace este activă și funcțională. Din easySales poți face listarea de oferte în ADK, poți sincroniza stocurile și prețurile, gestiona comenzile și beneficia de numeroase funcționalități, ca editarea în masă a documentației de produs.

Vinde pe ADK Marketplace

Integrare Infinity Marketplace

Infinity Marketplace este un nou marketplace integrat în easySales! Poți lista produsele tale pe Infinity și te poți bucura de actualizări de stoc real-time, procesare rapidă comenzi.

Vinde pe Infinity Marketplace

Integrare Pepita.com Marketplace

Dorim să te anunțăm că am finalizat integrarea cu Pepita.com și acum poți lista produsele tale și aici folosind procesul obișnuit de listare din easySales.

Ești la câteva click-uri distanță de vânzarea multi-channel!

Vinde pe Pepita Marketplace

Integrare cu eBay Motors Marketplace

eBay Motors este locul unde în care poți găsi vehicule noi și folosite, precum și piese pentru repararea, actualizarea sau întreținerea vehiculului tău existent. eBay Motors este ușor de navigat după tipul de vehicul, categorie de produse, vânzări și evenimente, sau marcă și tip de mașină, motocicletă, pickup sau SUV. Începând de acum, poți să listezi ofertele pe eBay Motors și să te bucuri de toate funcționalitățile oferite de easySales pentru a-ți gestiona prezența multi-channel simplu și eficient.

Integrare cu Platforma de Facturare Oblio.eu

Poți să te bucuri de avantajele oferite de Oblio.eu direct din platforma easySales. Această integrare îți permite să emiți facturi prin intermediul Oblio pentru toate canalele de vânzare conectate în easySales. În plus, poți să-ți ții evidența stocului în Oblio, iar în easySales poți să configurezi Oblio drept sursă de stoc. Nu uita că ai posibilitatea să beneficiezi de un test gratuit pe platforma Oblio timp de un an!

Testează gratuit Oblio

Integrare cu Nexus ERP

De acum te poți bucura de integrarea cu Nexus ERP pe platforma easySales! Ai posibilitatea să folosești Nexus pentru a genera facturi, ca sursă de stoc sau ambele simultan.

Testează Nexus

Integrare cu 2Ship

Nu vei mai plăti niciodată mai mult decât este necesar pentru expediere. Poți alege cu ușurință cea mai bună opțiune de preț sau serviciu pentru expedierile tale, sau poți lăsa 2Ship să facă acest lucru automat.
Integrarea cu 2Ship este disponibilă în easySales.

Testează gratuit 2Ship

Coming soon…

Suntem în proces de integrare cu platforma Lajumate.ro și ne propunem să te surprindem cât mai curând! Rămâi cu ochii pe noi!

Funcționalități

Adăugare comandă internă

De acum poți adăuga comenzi independente de canalele de vânzare, mai exact poți crea comenzi direct în easySales. Această funcționalitate te ajută să înregistrezi comenzile primite prin telefon, e-mail, sau pe social media și să le gestionezi mai eficient.

În secțiunea Comenzi vei găsi un buton nou, denumit “Adaugă comandă”. Dacă apeși pe acest buton, se va deschide o pagină unde poți introduce detaliile comenzii. Este important de știut că în cazul în care clientul pentru care plasezi comanda există deja în baza ta de clienți, poți căuta și utiliza datele salvate pentru a economisi timp și a eficientiza procesul.

Crearea unui feed din magazin online sau virtual

În secțiunea “Integrări” -> “Feed”, vei găsi o opțiune care îți permite să generezi un feed din sursa de produse pe care o selectezi. Acest feed va conține informații despre SKU și stoc, dar dacă dorești să adaugi coloane suplimentare, te rugăm să ne contactezi prin chat sau prin sistemul nostru de tickete. De asemenea, poți crea reguli diferite pentru feed în secțiunea de setări.

Funcție de suprascriere pentru orice feed

Poți configura o regulă personalizată pentru orice feed care să suprascrie conținutul unei coloane cu un alt conținut. De exemplu, dacă dorești coloana SKU să fie înlocuită cu EAN, trebuie să editezi feed-ul dorit, să navighezi către regulile pentru feed și să aplici următoarea regulă: Dacă = Întotdeauna, atunci suprascrie SKU cu EAN.

Comandă la furnizor

Ești dropshipper sau efectuezi comenzi regulate către furnizorii tăi?

Dacă răspunsul tău este da, atunci secțiunea dedicată comenzilor pentru furnizori este esențială pentru tine. Această secțiune te ajută să adaugi în mod eficient produsele pe care dorești să le comanzi de la furnizor și să le exporti într-un fișier Excel, pe care îl poți trimite direct furnizorului tău. Dacă produsul are, de asemenea, prețurile de achiziție, acestea vor fi incluse în exportul realizat.

Gomag – Opțiunea de a seta un produs ca taxă

În cadrul secțiunii de Integrări > Magazine > Setări magazin Gomag, poți să stabilești ce produs să reprezinte o taxă și să fie afișat în comandă ca o taxă suplimentară.

Gomag – Etichetare automată a comenzilor neplătite în Gomag

În secțiunea de Integrări > Magazine > Setări magazin Gomag, poți să configurezi etichetarea automată a comenzilor care încă nu au fost plătite. Tot ce trebuie să faci este să asociezi statusul de plată cu o etichetă din easySales în secțiunea Reguli. (Poți crea etichete noi în secțiunea Comenzi). De exemplu, dacă alegi statusul original “Neplătit” și selectezi eticheta creată în easySales, cum ar fi “Plată în așteptare”, atunci comenzile cu statusul de plată “Neplătit” în Gomag vor fi automat etichetate cu acea etichetă. Etichetele pot fi ulterior filtrate în secțiunea Comenzi, ceea ce te ajută să reduci riscul de a expedia comenzile care încă nu au fost plătite.

Mai multe statusuri de comandă pe eveniment în zona de notificări

În secțiunea de notificări, poți activa mai multe statusuri de comandă pentru care dorești să trimiti o notificare.

Sincronizare date clienți

Am adăugat opțiunea de sincronizarea de date a clienților pe toate site-urile web, ceea ce înseamnă că dacă modifici orice informație despre un anumit client în magazinul tău online, vom prelua acele informații și le vom actualiza și în easySales.

Modificare retururi

Ai posibilitatea să aduci modificări la retururile deja înregistrate. Modificările pot include schimbarea adresei de ridicare, actualizarea produselor incluse în retur sau modificarea taxelor aferente acestuia.

Stabilirea adresei de e-mail pentru exportul informațiilor

Când exporți informațiile din easySales, vei avea o opțiune prin care poți să îți setezi adresa de e-mail pe care dorești să se trimită exportul.

Filtre noi în easySales

Categorii

În secțiunea Magazin Online / Virtual, poți filtra după condiția în care categoriile au fost asociate cu categoriile unui marketplace sau nu.

Produse

În secțiunea Magazin Online / Virtual -> Produse, poți să aplici filtre după prețul de achiziție.

Oferte

În secțiunea Marketplace -> Oferte, poți să aplici filtre după prețul de achiziție.

Sperăm că te-au bucurat actualizările easySales și te vei folosi de ele la capacitate maximă!

Până la următorul update de produs, fii cu ochii pe blogul easySales !

Pentru a te acomoda mai rapid cu platforma, te invităm la  webinarul susținut de colega noastră, Eugenia Miulescu, în fiecare vineri, de la orele 15:00.