Product Update easySales Iunie 2023

Product update Iulie 2023

Salutare,

Am dezvoltat de zor și în luna Iulie, ca tu să beneficiezi de o experiență mai fluidă în procesele operaționale și să îți rămână timp pentru a te bucura de vară împreună cu cei dragi.

Product update Iulie 2023:

 1. Importarea rapoartelor de payout pentru încasarea facturilor

Acum poți importa fișierele de payout de la Marketplace-uri precum eMAG sau Curieri ca DPD și Sameday, direct în easySales. După import, comenzile vor fi marcate automat ca plătite în software-ul de facturare. Această nouă funcționalitate îți va permite să scurtezi timpul de procesare a încasărilor și să te focusezi pe task-uri mai importante.

2. Servicii suplimentare pentru DPD RO și Speedy

Pentru curierii DPD și Speedy, am adăugat acum posibilitatea de a seta servicii noi, precum Livrare asigurată, Deschidere colet la livrare, Livrare sâmbătă și paletizat. Aceste opțiuni îți permit să oferi o gamă mai largă de servicii clienților tăi și să îmbunătățești experiența de livrare.

3. Produsele bundle sunt acum separate în produse individuale pentru comenzile venite din Marketplace

Pentru comenzile Marketplace care conțin produse bundle, acestea vor fi listate separat în easySales, fiecare produs din pachet fiind afișat cu prețul său individual. Acest lucru îți permite să gestionezi mai ușor prețurile și stocurile.

4. Notificări bazate pe starea AWB-ului

Noua funcționalitate îți permite să setezi mesaje automate către clienți, în funcție de starea AWB-ului. De exemplu, dacă AWB-ul primește statusul “Return”, un mesaj automat va fi trimis către client pentru a-l informa despre starea coletului.

5. Posibilitatea de a adăuga și importa caracteristici pentru marketplace-ul Pepita

Acum poți importa sau adăuga caracteristici pentru ofertele Pepita. Această nouă funcționalitate îți oferă flexibilitate în gestionarea ofertelor și îți permite să economisești timp prin importul în masă din fișiere Excel sau CSV.

6. Adăugarea mapării pentru metodele de plată Shopify cu etichetele easySales

Acum poți face maparea metodelor de plată din Magazinul tău Shopify cu etichetele din easySales.
Pentru a folosi această opțiune, accesează zona Integrări -> Magazine -> Editare magazin Shopify -> Reguli -> Adaugă metode de plată. Aici vor apărea două câmpuri noi: “Metoda de plată originală” și “Etichetă”.
În primul câmp, introdu denumirea exactă a metodei de plată din magazinul tău Shopify, iar în câmpul “Etichetă”, selectează din lista eticheta cu care vrei să fie marcate comenzile plătite cu metoda de plată definită.
De exemplu, dacă ai o metodă de plată în Shopify numită “Plătit cu Credit”, poți asocia această metodă cu eticheta “Credit Payment” în easySales. Etichetele noi le poți crea în zona de Comenzi -> Etichete.

7. Opțiunea Locker pentru PostaHU (MPL Futárszolgálat)

Acum poți genera AWB-uri cu Posta Maghiară (MPL Futárszolgálat) pentru opțiunea Locker. Comenzile plasate cu această opțiune sunt detectate automat, iar AWB-ul va fi emis pentru lockerul selectat de către clientul final.

8. Opțiunea Locker pentru Foxpost

Poți genera AWB-uri cu Foxpost pentru opțiunea Locker. Comenzile plasate cu această opțiune sunt detectate automat, iar AWB-ul va fi emis pentru lockerul selectat de către clientul final.

9. Conectarea softului de facturare cu opțiuni multiple

Am introdus opțiunea de a adăuga softul de facturare de mai multe ori, cu servicii multiple, asemănătoare funcționalității de conectare curieri. Aceasta îți oferă posibilitatea de a adăuga și configura mai multe conturi de facturare, pentru a le utiliza în funcție de preferințe.

Actualizări API

1. Handling Time pe stock/bulk update 

Acum, prin intermediul API, poți actualiza Timpul de Procesare (Handling Time) al produselor împreună cu stocul. Exemplu de request:

2. APIv2: endpoint pentru resetarea parolei

 Am implementat opțiunea de a reseta parola easySales prin API. Exemplu de request:

3. APIv2: Logare ca Membru de echipa 

Poți să te conectezi ca membru de echipă prin API. Exemplu de request:

4. APIv2: Get Order PDF Export 

Poți exporta comenzile în PDF prin API. Exemplu de request:

5. APIv2: Etichetarea comenzilor

Poți adăuga etichete pe comenzi prin intermediul API. Exemplu de request:

6. APIv2: Filtrarea comenzilor

Am adăugat filtre noi în filtrarea comenzilor prin API: discount, metoda de livrare, note livrare, număr factură storno, număr factură, serie factură, software de facturare, valoare totală.

7. APIv2: Preluarea ofertelor in PDF

 Începând de acum, când preiei ofertele din easySales, vei primi și link-ul pentru oferta în format PDF.

8. APIv2: Opțiuni noi pentru a prelua informații despre clienți

Acestea includ: Detalii client: Client din data de, Ultima comandă, Cheltuieli totale, Valoarea medie a comenzilor, Tipul clientului (persoană fizică / juridică), Numărul de produse din fiecare comandă, Moneda valorii comenzii.

9. APIv2: Modificara comenzilor

Ai opțiunea de a actualiza comenzile prin API. Am adăugat următoarele funcționalități: • Adăugare endpoint pentru actualizarea adresei de livrare • Adăugare endpoint pentru actualizarea adresei de facturare • Adăugare ID-uri pentru adresa de facturare și adresa de livrare la resursa comenzilor (OrderResource).

Sperăm că te-au bucurat actualizările easySales și te vei folosi de ele la capacitate maximă!

Până la următorul update de produs, fii cu ochii pe blogul easySales !

Pentru a te acomoda mai rapid cu platforma, te invităm la  webinarul susținut de colega noastră, Eugenia Miulescu, în fiecare vineri, de la orele 15:00.