Product Update easySales Iunie 2023

Product Update easySales Martie 2023

Suntem încântați să îți prezentăm cele mai recente dezvoltări easySales din luna Martie 2023. Află cele mai importante dezvoltări ce îți vor permite să obții mai multă flexibilitate și control asupra afacerii tale, oferindu-ți o mai mare eficiență și productivitate.

În viziunea noastră, eCommerce-ul  este un ecosistem colaborativ in cadrul căruia easySales integrează și centralizează elementele de valoare pe care le generează serviciile de comerț electronic preferate ale clienților noștri (marketplace-uri, curieri, facturieri)

Așteptăm cu nerăbdare feedback-ul tău referitor la noutățile prezentate aici!

Denumirea originală a discount-ului Emag

Denumirea originală a discount-ului eMag” este opțiunea care permite afișarea exactă a discount-ului existent în comenzile eMAG, plasate de clienți, cu voucher. În cadrul comenzilor discountul va fi afișat ca un articol separat sub produsele comandate, unde va fi prezentat și codul de reducere introdus de către client. La generarea facturii, informațiile vor fi transmise conform datelor din comandă și discountul va fi afișat în mod corespunzător, pe factură.

Marcarea facturilor ca plătite

În easySales, ai la dispoziție o funcționalitate care îți permite să marchezi rapid facturile generate, ca plătite. Astfel, poți să actualizezi automat statusul facturilor și să primești informațiile necesare în softul tău de facturare. Folosind această opțiune vei avea evidența exactă a tranzacțiilor tale și vei ști exact care facturi au fost încasate.

Pentru a accesa funcționalitatea de marcarea facturilor ca plătite, trebuie să deschizi comanda corespunzătoare și să accesezi zona de ACȚIUNI din zona de factură. Acolo, vei găsi opțiunea de “Marcați ca plătit”, pe care o poți utiliza pentru a actualiza statusul facturii și pentru a trimite informațiile corespunzătoare în sistemul de contabilitate.

Trimiterea ID-ului de comandă către referința internă pentru Sameday

Funcționalitatea de trimitere a ID-ului comenzii în zona de referință de pe AWB îți permite să identifici mai ușor comenzile din lista ta de AWB-uri. Această opțiune poate fi activată în easySales, accesând zona de Integrări -> Curieri -> Sameday -> Setări -> “Trimite ID-ul comenzii ca referință internă”.

Maparea statusului original al comenzii din Cloudcart

Această funcționalitate îți permite să marchezi comenzile automat, în funcție de anumite statusuri din magazinul tău online creat pe Cloudcart. Astfel, dacă ai statusuri personalizate în magazinul online, noi le preluăm automat și marcăm comenzile cu eticheta predefinită de tine. În acest fel, în zona de comenzi, poți filtra comenzile în funcție de aceste etichete, pentru o viziune mai completă asupra comenzilor tale.

De exemplu, dacă în site-ul tău există statusul “ridicare din magazin”, tot ce trebuie să faci este să accesezi zona de integrări -> magazine -> setări magazin Cloudcart, apoi să alegi opțiunea de “Reguli”. Aici, poți apăsa butonul “Adaugă status”. După apăsarea acestui buton, vor apărea două câmpuri: unul cu statusul original din website, unde trebuie să completezi câmpul cu denumirea exactă a statusului original din website, iar la etichetă trebuie să selectezi eticheta predefinită în zona de comenzi. În cazul în care nu ai etichete predefinite, este necesar să creezi aceste etichete în zona de Comenzi -> Etichete. Nu uita că poți asocia mai multe statusuri.

Raportul de vânzări -> Harta globală și a SUA

În secțiunea de Rapoarte > Vânzări > Regiuni, am actualizat harta la nivel global pentru a oferi o imagine mai clară a regiunilor din care primești comenzi.

Înlocuirea ID-ului AWB pentru comenzile eMAG cu Numărul AWB al curierului

Prin înlocuirea ID-ului AWB de la eMAG cu Numărul AWB al curierului, vei putea vizualiza ID-ul de la curier și nu cel de la eMAG. Această schimbare îți va ajuta să ții evidența corectă a AWB-urilor.

Afișarea informații suplimentare în editării ofertei

Afișarea informațiilor suplimentare în timpul editării ofertei este o îmbunătățire care te ajută în procesul de listare pe canalele tale preferate. Această modificare îți permite să vezi în timpul editării informații precum: ID, SKU, PNK, Stoc, Deținător documentație, Status ofertă, Status preț și Poziție.

Locații multiple pentru curierul Sameday folosind același nume

Dacă ai mai multe locații de ridicare cu aceeași adresă și denumire, acum poți să le diferențiezi după ID-ul locației, deoarece în zona de Integrări → Curieri → Sameday → Locație preluăm și ID-ul locațiilor. Astfel, le poți diferenția ușor și alege locația corespunzătoare pentru serviciul actual de curierat.

Import programat pentru website – sursa de stoc easySales

Avem o veste extraordinară! Am implementat o nouă sursă de stoc feed pentru site-urile web care utilizează easySales. Acum poți adăuga feed-uri de la furnizori, iar noi vom actualiza stocurile, atât pe site-ul tău, cât și pe marketplace-urile asociate. Datele sunt actualizate la fiecare 10 minute, astfel încât să ai stocuri la zi în toate canalele de vânzare. Îți reamintim că această funcționalitate este disponibilă doar pentru utilizatori cu sursă de stoc easySales pentru site-urile web. Poți configura setările la secțiunea “Magazin Online > Stocuri > Import programat”.

Integrarea curierului UPS

Te anunțăm cu entuziasm că am integrat serviciul de curierat UPS pentru SUA. De acum înainte, poți conecta contul tău de UPS USA pentru a genera avize de transport (AWB-uri) pentru comenzile efectuate pe Amazon US și eBay USA.

În zona de integrare > curieri vei găsi opțiunea de a conecta contul tău de UPS USA.

Integrare cu Frisbo

Integrarea cu Frisbo – serviciul de fulfilment este activă și poate fi utilizată. Prin intermediul acestei integrări, Frisbo poate importa comenzile din canalele tale de vânzare în sistemul său, pentru a le procesa și a le trimite către clienții tăi.

Excluderea costului de transport din factură pentru comenzile Doraly

Acum ai opțiunea de a exclude costul de transport de pe facturile emise pentru comenzile Doraly. Poți aplica ușor această setare în zona de Integrări > Marketplace > Doraly > Setări adiționale > Exclude costul de transport de pe factură.

Vinde simplificat și centralizat pe marketplace-uri cu easySales

Cu platforma românească easySales este la fel de simplu să vinzi pe un singur canal sau să testezi multiple canale de vânzare populare. Îți oferim testare gratuită, suport dedicat și onboarding facil.

easySales

DEMO easySales

Pentru cei care doriți să instruiți și alți membri din echipă să folosească easySales, sau aveți anumite întrebări pentru echipa de suport, vă invităm în fiecare Vineri, de la ora 15.00 la webinarul susținut de Eugenia Miulescu, Key Account Manager. 
Eugenia prezintă un demo online al platformei, iar la final răspunde la întrebările participanților.

Te susținem cu dezvoltări și optimizări constante! Nu uita să te înscrii în grupul de facebook easySales, pentru a avea acces la noi oferte și pentru a te ține informat cu noile dezvoltări.