Product Update easySales Iunie 2023

Product Update easySales Mai 2023

Pentru acest Product Update venim cu noi funcționalități, precum editarea comenzilor inițiale pe lista de retur, accesul rapid la paginile de produse asociate SKU-urilor și posibilitatea de a șterge notificările nedorite. De asemenea, am adăugat servicii de livrare suplimentare și am îmbunătățit exportul de inventar.

Descoperă cum easySales te ajută să muncești simplificat, cu maxim de eficiență.

Product Update posibilitatea de a edita returul plasat

Această opțiune îți permite să modifici returul creat în easySales pentru a ajusta informațiile inițiale. În dreptul fiecărui retur vei găsi un buton de editare, care te va direcționa către pagina de retur, unde poți efectua modificările dorite în ceea ce privește informațiile inițiale adăugate. Cu această nouă funcționalitate, îți oferim mai multă flexibilitate și control în procesul de gestionare a retururilor în platforma easySales.

product update easySales

Product Update Bundlle zone

Acest lucru îți oferă o experiență mai intuitivă și eficientă în utilizarea easySales. Atunci când lucrezi cu pachete de produse, vei putea vizualiza și accesa rapid pagina corespunzătoare a fiecărui SKU inclus în pachet.

product update easySales

Asocierea metodei de plată originală din WooCommerce

Cu această funcționalitate, poți realiza etichetarea comenzilor în easySales în funcție de metoda de plată utilizată în magazinul tău WooCommerce. Pentru a configura această opțiune, poți accesa secțiunea Integrări -> Magazine -> Editare Magazin -> Reguli în easySales. Aici vei putea stabili setările corespunzătoare și vei putea gestiona modul în care comenzile sunt etichetate în funcție de metoda de plată din WooCommerce.

product update easySales

EAN, Locația depozitului, Brand sunt acum incluse în exportul de stoc

Acum, EAN (Numărul de Articol European), locația depozitului și brandul sunt incluse în exportul de stoc. Aceasta îți va ajuta să gestionezi mai eficient și precis nivelurile de stoc și să obții o imagine mai detaliată asupra produselor din inventarul tău.

product update easySales

Notificări în funcție de statusul de livrare

Acum, în secțiunea “Clienți și Notificări” -> “Notificări: Status Actualizat” ai posibilitatea să configurezi notificări automate în funcție de statusul livrării. Această funcționalitate îți permite să personalizezi comunicarea cu clienții tăi în timpul procesului de livrare. Poți selecta anumite statusuri de livrare și să configurezi notificări automatizate care să fie trimise clienților atunci când comanda lor trece într-un anumit status.

product update easySales

Notificări în funcție de statusul comenzii

Funcționalitatea “Notificări în funcție de statusul comenzii” îți oferă posibilitatea de a trimite notificări doar pentru comenzile care se află într-un anumit status. Această opțiune poate fi configurată în secțiunea “Clienți și Notificări” -> “Notificări: Orice notificare”.

Acest nivel de personalizare îți permite să comunici cu clienții în momentele cheie ale procesului de comandă și să le oferi actualizări relevante în funcție de stadiul comenzii lor. Astfel, clienții vor fi informați în mod automat și prompt cu privire la evoluția comenzilor lor și vor avea o experiență de cumpărare mai satisfăcătoare.

product update easySales

Actualizarea cu valoare goală în importul Magazinului Virtual

Cu această opțiune, poți șterge valorile din anumite coloane dacă la import lași coloana sau celula corespunzătoare goală. Pentru a activa această funcționalitate, trebuie să bifezi opțiunea “Suprascrie cu valori goale”. Astfel, atunci când la import lasi coloana sau celula respectivă goală, valorile din acele coloane vor fi șterse.

product update easySales

Căutarea după nume în grupurile de procesare

Te ajută să cauți printre grupurile de procesare mai vechi în funcție de denumirea acestora. Această funcționalitate îți oferă posibilitatea de a identifica rapid și eficient grupurile de procesare pe baza numelui, facilitând gestionarea și organizarea comenzilor în easySales.

dezvoltari platforma easySales

Export fișier clienților

Cu această opțiune, poți exporta lista cu clienții tăi din easySales. Lista exportată va conține toți clienții tăi din toate canalele de vânzare conectate. Pentru a utiliza această funcționalitate, trebuie doar să accesezi zona “Clienți și Notificări” -> “Clienți” și vei găsi butonul de export.

Pe lângă beneficiile de marketing pe care le poți obține prin analiza clienților tăi din diverse canale de vânzare, exportul clienților îți oferă și posibilitatea de a transfera sau integra datele acestora în alte platforme sau aplicații utilizate în cadrul afacerii tale.

product update easySales

Exportul produselor din Magazinul Online

Acum poți descărca produsele din Magazinul Online într-un fișier Excel din secțiunea “Magazin: Online” -> “Produse”. Oferind flexibilitate, eficiență și posibilități extinse de gestionare și analiză a datelor despre produsele din magazinul tău online.

product update easySales

Permisiuni noi în zona “Echipa mea”

Am adăugat mai multe opțiuni pentru a restabili accesul utilizatorilor din echipa ta. Acum poți limita accesul la funcționalități precum vizualizarea dashboard-ului, accesarea rapoartelor sau modificarea depozitelor. Acestea sunt doar câteva exemple, iar restul te invităm să le descoperi singur în zona “Echipa mea”. Astfel, poți personaliza permisiunile pentru fiecare membru al echipei tale, asigurând un control mai precis asupra accesului și protejând informațiile sensibile ale afacerii tale.

noi dezvoltari easySales

Integrare cu Poșta Maghiară (MPL Hungary)

Suntem încântați să-ți anunțăm că am integrat Poșta Maghiară în easySales pentru a-ți oferi o nouă metodă de livrare. Acum poți beneficia de serviciile și avantajele oferite de Poșta Maghiară direct în platforma noastră. Cu această integrare, ai posibilitatea să selectezi și să utilizezi serviciile de livrare oferite de Poșta Maghiară pentru a expediera comenzile către clienți într-un mod simplu și efficient.

noi dezvoltări

Extinde-te simplificat și centralizat pe marketplace-uri cu easySales

Cu platforma românească easySales este la fel de simplu să vinzi pe un singur canal sau să testezi multiple canale de vânzare populare. Îți oferim testare gratuită, suport dedicat și onboarding facil.

easySales

DEMO easySales

Pentru cei care doriți să instruiți și alți membri din echipă să folosească easySales, sau aveți anumite întrebări pentru echipa de suport, vă invităm în fiecare Vineri, de la ora 15.00 la webinarul susținut de Eugenia Miulescu, Key Account Manager. 
Eugenia prezintă un demo online al platformei, iar la final răspunde la întrebările participanților.

Te susținem cu dezvoltări și optimizări constante! Nu uita să te înscrii în grupul de facebook easySales, pentru a avea acces la noi oferte și pentru a te ține informat cu noile dezvoltări.