Product Update easySales Iunie 2023

Product Update easySales Iunie 2023 – dezvoltări noi easySales

Suntem foarte încântați să-ți prezentăm dezvoltările noi aferente lunii Iunie 2023. Opțiuni noi pentru redimensionarea imaginilor, opțiunea de a trimite în masă comenzi pentru partenerul tâu de fulfillment.

Dezvoltări noi easySales: integrarea marketplace-ului Infinity

Vestea inedită este că am adăugat o integrare nouă cu Marketplace-ul Infinity care este imediat acesibilă în stadiul de testare Beta.
Suntem nerăbdători să-ți oferim o experiență de vânzare îmbunătățită și oportunități extinse prin această nouă integrare cu Marketplace-ul Infinity. Infinity oferă comisioane între 10% – 21% în funcție de categoria de produse. Infinity s-a consacrat ca și magazin online Home& Garden, iar pentru anul 2023 doresc să dezvolte verticala electronice, electrocasnice și FMCG.

Verificarea Beta se face după ce integrarea trece testul Alfa. Testarea Beta, implică, un număr limitat de utilizatori externi pentru ca echipa de dezvoltarea să primească feedback pentru zona de funcționalitate, utilizare, fiabilitate și compatibilitate. În cazul în care audiența găsește vreo eroare sau defecțiune, o raportează înapoi dezvoltatorilor, care apoi recreează problema și remediază problema înainte de lansarea oficială.
 
Dacă vrei să fii printre primii care experimentează această integrare, tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont de seller pe platforma Infinity și să ceri acces de la echipa easySales să te introducă în analiză beta. Dacă vrei să îi contactezi pe e-mail poți să le scrii la adresa: marketplace@infinity.ro.

În curând, integrarea va fi lansată pentru toți utilizatorii noștri, dar până atunci, te încurajăm să ne urmărești pentru a fi la curent cu noutățile și pentru a afla în primul rând despre lansarea oficială.

Noi dezvoltări aferente lunii iunie 2023

Luna Iunie pare că este luna concediilor, însă suntem conștienți că în eCommerce au mai rămas 6 luni aferente anului 2023 și vrem să ne asigurăm că vă punem la dispoziție noi canale de vânzări și noi funcții pentru a vă îndeplini obiectivele pentru acest an.

Opțiuni noi pentru redimensionarea imaginilor (1×1 ; 2×3) în editarea în masă

Mai nou, în cadrul Marketplace -> Oferte -> Orice Marketplace -> Editare în masă, ai două opțiuni noi care te ajută să redimensionezi rapid imaginile pentru ofertele selectate. Am extins opțiunile cu Redimensionare 1×1 și Redimensionare 2×3, astfel încât să poți ajusta dimensiunile pozelor cu doar câteva click-uri. Aceasta este o noutate foarte apreciată de utilizatori.

Modificarea statusul comenzii Shopify pentru plățile în așteptare

Cu această opțiune, poți seta un status pentru comenzile din Shopify care încă nu sunt achitate prin transfer bancar. Opțiunea poate fi configurată în zona de Integrări -> Magazine: Editare Magazin Shopify -> Setări -> Alege statusul dorit pentru comenzile cu transfer bancar, atunci când statusul plății în Shopify este “În așteptare”.

Marcarea mai multor comenzi pentru fulfillment

Această opțiune îți permite să marchezi mai multe comenzi în zona de Comenzi, apoi, folosind butonul de Acțiuni -> Marchează pentru îndeplinire, poți să trimiți în masă, comenzi către partenerul tău de fulfillment, ales de tine.

Adăugarea opțiunii de livrare asigurată și deschiderea coletului atunci când faci AWB cu Urgent Cargus

Acum din easySales poți crea AWB-uri pentru Urgent Cargus, cu opțiunea de livrare asigurată și deschidere colet la livrare. Pentru a adăuga aceste servicii, trebuie să accesezi zona de Integrări -> Curieri -> Cargus -> Mai multe opțiuni -> Conectează-te la alt cont de curierat, apoi să salvezi conexiunea cu opțiunile menționate. Simplificat și eficient!

Extinde-te simplificat și centralizat pe marketplace-uri cu easySales

Cu platforma românească easySales este la fel de simplu să vinzi pe un singur canal sau să testezi multiple canale de vânzare populare și relevante. Îți oferim testare gratuită, suport dedicat și onboarding facil.

easySales

DEMO easySales

Pentru cei care doriți să instruiți și alți membri din echipă să folosească easySales, sau aveți anumite întrebări pentru echipa de suport, vă invităm în fiecare Vineri, de la ora 15.00 la webinarul susținut de Eugenia Miulescu, Key Account Manager. 
Eugenia prezintă un demo online al platformei, iar la final răspunde la întrebările participanților.

Te susținem cu dezvoltări și optimizări constante! Nu uita să te înscrii în grupul de facebook easySales, pentru a avea acces la noi oferte și pentru a te ține informat cu noile dezvoltări.