Product Update easySales Iunie 2023

Product Update easySales Aprilie 2023 – noi dezvoltari easySales

Află cele mai recente noutăți legate de platforma easySales.

Luna aprilie a fost o perioadă plină de inovații și îmbunătățiri semnificative, iar astăzi vrem să împărtășim cu tine cele mai importante update-uri.

Publicăm lunar pe blog noile dezvoltări așa că te rog să ai în vedere să te abonezi și la newsletter.

Dacă nu ai testat încă easySales, te invităm să începi testarea gratuită timp de 14 zile, timp în care poți lista pe marketplace-uri și beneficia de facilitățile pe care le oferim!

Modificare limită traduceri automate

Am implementat traducerea automată a produselor pe bază de tokeni. Pentru mai multe detalii, accesează secțiunea Cont–>Setări–>Servicii din panoul de control. Accesează zona de documentație.

Sameday AWB avansat: Alege Locker

Am implementat opțiunea de a alege locker-ul dorit în momentul creării AWB-ului avansat. Această opțiune oferă posibilitatea de a selecta un anumit locker la momentul generării AWB-ului avansat în cadrul serviciului Sameday. Prin intermediul interfeței de creare AWB avansat, poți accesa o listă a disponibilității locker-elor și poți selecta locker-ul dorit.

Adaugă opțiunea/serviciul de fragil pentru DPD și Speedy

În cazul curierilor DPD și Speedy, acum ai posibilitatea de a adăuga opțiunea “Fragil” pe AWB-ul generat din platforma easySales. Această opțiune funcționează împreună cu AWB-ul asigurat. Pentru a adăuga opțiunea, trebuie să accesezi zona de Integrări > Curiere > DPD sau Speedy > Adaugă încă un cont curier sau editează conexiunea curentă.

Apoi, în setări, ai posibilitatea de a bifa AWB-ul asigurat și apoi opțiunea “Fragil”. Atunci când dorești să generezi un AWB cu această opțiune, la Creare Rapidă > DPD sau Speedy, alege ca AWB-ul să fie creat cu setările efectuate.

Adăugarea informațiilor de eroare de pe Marketplace în exportul ofertei

Această opțiune îți permite să incluzi erorile ofertelor în export. Cu ajutorul ei poți filtra erorile și rezolva direct în Excel, ca mai apoi să importi înapoi versiunea corectată.

Taxe adiționale de retur

În zona de Retururi, dacă adaugi un retur, acum poți aplica și taxe suplimentare care vor fi colectate de la clienți.

Integrare eBay Germania

Am finalizat integrarea Marketplace-ului eBay Germania în platformă. Această integrare îți oferă oportunitatea de a gestiona toate operațiunile legate de listarea produselor, actualizarea stocului și procesarea comenzilor, direct din panoul easySales.

Prin intermediul acestei integrări, poți crea rapid și eficient anunțuri de vânzare pe eBay Germania, poți actualiza automat stocul pe oferte și poți gestiona comenzile primite.

Indiferent dacă ești un comerciant experimentat sau abia începi să explorezi vânzările pe eBay Germania, integrarea cu easySales îți oferă un flux de lucru simplificat și o scalare mai rapidă international.

Integrare cu Amazon Germania, Franța, UK, USA

Am finalizat cu succes integrarea cu marketplace-urile Amazon din Germania, Franța, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Acum poți beneficia de toate avantajele gestionării vânzărilor tale pe aceste platforme de renume direct din panoul nostru easySales. Această integrare îți oferă posibilitatea de a lista și actualiza produsele, de a monitoriza comenzile și de a gestiona stocurile, toate într-un mod centralizat și convenabil. Indiferent de dimensiunea afacerii tale sau de nivelul tău de experiență în vânzările online, integrarea cu marketplace-urile Amazon Germania, Franța, UK și USA prin easySales îți deschide noi oportunități și îți permite să îți dezvolți afacerea în mod eficient și rentabil.

Integrare cu Decathlon HU

Suntem încântați să anunțăm că am finalizat cu succes integrarea platformei Decathlon Ungaria în sistemul nostru easySales. Această integrare deschide noi oportunități pentru tine ca vânzător, permițându-ți să îți extinzi activitățile comerciale și să atingi un public mai larg.

Prin intermediul easySales, acum poți lista și promova produsele tale pe platforma Decathlon Ungaria într-un mod simplu și eficient. Poți gestiona cu ușurință stocurile, actualizările de prețuri și să răspunzi rapid la comenzile clienților, totul într-un singur loc centralizat.

Profită acum de integrarea completă cu Decathlon Ungaria în easySales și explorează noi orizonturi în domeniul vânzărilor online. Suntem aici pentru a-ți oferi suportul necesar și pentru a te ajuta să obții succesul pe platforma Decathlon Ungaria.

Extinde-te simplificat și centralizat pe marketplace-uri cu easySales

Cu platforma românească easySales este la fel de simplu să vinzi pe un singur canal sau să testezi multiple canale de vânzare populare. Îți oferim testare gratuită, suport dedicat și onboarding facil.

easySales

DEMO easySales

Pentru cei care doriți să instruiți și alți membri din echipă să folosească easySales, sau aveți anumite întrebări pentru echipa de suport, vă invităm în fiecare Vineri, de la ora 15.00 la webinarul susținut de Eugenia Miulescu, Key Account Manager. 
Eugenia prezintă un demo online al platformei, iar la final răspunde la întrebările participanților.

Te susținem cu dezvoltări și optimizări constante! Nu uita să te înscrii în grupul de facebook easySales, pentru a avea acces la noi oferte și pentru a te ține informat cu noile dezvoltări.