Product Update easySales Iunie 2023

Packeta România este noul partener easySales

Într-un context economic dinamic, cu o creștere tot mai numeroasă a afacerilor online și o evoluție constantă a mediului de afaceri, cu factori care pot influența rapid expedierea produselor și experiența de shopping a consumatorilor, orice business trebuie să se adapteze constant. În acest sens, ne face plăcere să anunțăm colaborarea easySales cu Packeta România, care se alătură partenerilor noștri de curierat. Practic, clienții noștri vor putea livra comenzile lor din easySales utilizând și serviciile Packeta, pentru a le facilita accesul la cele mai bune servicii, dar și ocazia de a furniza cele mai bune servicii. Mai jos avem o ofertă exclusivă pentru clienții easySales.

Care sunt beneficiile Packeta sunt:

  • Livrare în puncte Pick-up la prețuri fără concurență
  • Prețuri mici de livrare la adresă în 34 de țări din Europa, SUA și EAU
  • 1 contract, 1 sistem, 1 Api, 1 AWB, 1 factură
  • Adrese de retur în toate țările în care livrăm
  • Suport și tracking atât în limba expeditorului cât și în limba destinatarului

Care sunt avantajele integrării serviciilor Packeta cu easySales?

Știm deja. Atunci când se plasează o comandă online, clienții își doresc livrarea rapidă a pachetului. Unii dintre ei sunt dispuși să plătească și mai mult, pentru ca produsele comandate să ajungă mai repede la ei. Vânzarea unui produs nu mai este suficientă, iar pentru a rămâne competitiv, o strategie centrată pe client aduce mereu un plus.

Comoditatea și viteza sunt doi factori ai unei strategii centrate pe client. Dacă îi bifezi, vei obține mai mulți clienți fideli și îți vei crește vizibilitatea în piață, iar integrarea automată a serviciilor de curierat te va ajuta în acest sens. Integrarea API-urilor de curierat ușurează totul, atunci când vine vorba de metode de expediere și gestionarea lanțului de aprovizionare.

Dacă ai decis deja să investești în configurarea afacerii tale online, trebuie să profiți la maxim de varietatea opțiunilor din spațiul digital, iar integrarea API-urilor de curierat este una dintre opțiunile care îți oferă avantaje semnificative.

Spre exemplu, odată ce ai optat pentru integrarea API, nu mai este nevoie să rezervi curierii individual pentru fiecare livrare de produse. Integrările API de curier automatizează acțiuni precum preluarea și ambalarea comenzilor, trimiterea actualizărilor de urmărire a acestora, colectarea dovezii de livrare, foarte utile în perioadele agglomerate, cu un volum mare de vânzări.

Clienții își doresc o experiență de cumpărături online eficientă și rapidă: caută, adăugă în coș, verifică, plătesc online și solicită livrarea. Îi poți atrage, pe toți, cu o livrare rapidă și, de ce nu, chiar cu o promoție sau livrare gratuită.

Odată intrat în platforma easySales, nu mai ești nevoit să faci manual AWB-uri și ai și posibilitatea să te conectezi la mai multi curieri, în funcție de locația coletului, precum și la mai multe adrese ale aceluiași curier. De asemenea, poți genera AWB automat pentru comenzile din alte țări și ai libertatea să alegi prin ce curier să trimiți pachetele, în funcție de locație. AWB-urile sunt personalizate cu număr comandă și nume produs și pot fi accesate oricând, direct din comandă. În plus, poți utiliza un singur PDF pentru mai multe AWB-uri, atunci când acestea sunt generate prin mecanismul de procesare în grup. 

Despre easySales

easySales este integrat cu majoritatea curierilor importanți, iar acum suntem bucuroși să oferim o nouă opțiune eficientă clienților noștri: Packeta România. Prin parteneriatul cu Packeta România, ne dorim să lărgim aria de opțiuni pentru actualii și viitorii noștri clienți, iar cele peste 13.000 de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est deținute de Packeta, reprezintă un punct forte în strategia noastră de scalare.

Despre Packeta România

Packeta România este o platformă digitală globală pentru comerțul online, membră a Packeta Group, prezentă pe piața din România încă din 2017. Compania are ca scop facilitarea procesului logistic pentru selleri și magazine online prin multiple servicii de livrare, fără a impune clienților finali locul și ora ridicării produselor. Acest lucru este posibil datorită unei rețele extinse de peste 13.000 de puncte pick-up proprii și peste 3.000 de Z-Box-uri în rețeaua internațională a Packeta Group și alte 92.000 de puncte pick-up partenere în toată Europa. În anul 2021, grupul Packeta a transportat mai mult de 73 de milioane de colete, datorită colaborării cu peste 32.000 de magazine online și selleri persoane juridice. Magazinele online își pot expedia coletele nu numai la nivel național, ci și la nivel internațional, în toate cele 27 de țări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, SUA, Elveția, Liechtenstein, Emiratele Arabe Unite, Israel și Turcia.

Care este oferta Packeta România pentru clienții easySales!

  • Livrare Home Delivery UE – 20% discount în prima lună
  • Livrare la punctele Pick-up din România – prima lună Gratuită

* În cazul magazinelor online din București/ Ilfov și Oradea, preluarea coletelor destinate livrării la punctele pick-up se realizează GRATUIT de către curierii Packeta.