Product Update easySales Iunie 2023

Noi dezvoltări tehnice în cadrul platformei easySales, februarie 2023

Suntem încântați să te anunțăm că am implementat noi dezvoltări și am îmbunătățit funcționalitățile plaformei easySales, pentru a facilita gestionarea retururilor.

De asemenea am integrat Pepita, al doilea marketplace ca mărime din Ungaria. Ai mai jos, sumarul de dezvoltări în cadrul platformei easySales, aferente lunii februarie 2023.

Funcționalitatea de gestionare a retururilor

Avem o veste excelentă pentru tine! Acum poți gestiona retururile direct din platforma easySales. În prezent, această facilitate era disponibilă pentru retururile generate de pe site-ul tău și poate fi gestionată doar prin intermediul curierului Sameday. Toate informațiile necesare legate de retur sunt disponibile în documentația easySales. Retururile sunt o modalitate de a fideliza clienții și de a dovedi că ești prompt, transparent și îi ajuți să aibă acces la produsul care li se potrivește și de care au nevoie.

Integrarea marketplace-ului Pepita

Te anunțăm cu mare entuziasm că în luna Februarie am finalizat integrarea cu Pepita. Acum te poți bucura de un nou canal de vânzări și posibilitatea de a vinde în Ungaria.

Grupul Pepita în cifre:

● Prezenți în 4 țări și urmând o nouă extindere;

● Peste 1.200.000 de produse puse la dispoziție;

● Peste 700 de parteneri în marketplace;

● 2,5 – 3 milioane de vizitatori pe lună;

● Bază de date segmentată pentru buletine informative trimise la peste 1 mil. abonați;

● 40.000.000 € GMV;

🚀Beneficii pentru parteneri – comercianți:

● acces la multiple canale de comunicare (telefon, e-mail, chat);

● acces la soluții AI pentru parteneri comercianți și clienții finali;

● dezvoltare continuă pentru a îmbunătăți experiența clienților;

● creșterea constantă a personalului din departamentul IT, management, serviciul clienți partener pentru o un suport de calitate.

Fiecare partener comerciant va avea un Key Account Manager dedicat. Adresa de e-mail pentru comunicare este regisztracio@pepita.hu.

Te invităm să testezi acest nou canal de vânzări cât mai curând.

Produse Bundlle prin Magazin Virtual

Acum poți crea produse bundle atât în Magazinul Virtual, cât și în Magazinul Online, prin intermediul platformei easySales. Această facilitate îți permite să combini mai multe produse într-un singur pachet și să le listezi împreună ca ofertă de pachet. Astfel, vei putea gestiona stocurile corect și vei oferi clienților o experiență de cumpărare mai plăcută. Pentru a afla mai multe despre modul de creare a produselor bundle, poți verifica documentația easySales, unde vei găsi informații detaliate și un ghid complet care te va ajuta să utilizezi această facilitate în mod eficient și profitabil

Filtru pe statusul original de la firmele de curierat

Poți utiliza această funcție pentru a filtra cu precizie statusul original comunicat de firmele de curierat. În trecut, puteai filtra doar după statusul intern easySales. În zona de Comenzi > Filtre, vei găsi opțiunea de Status original livrare. După ce ai selectat acest filtru, trebuie să introduci statusul după care vrei să filtrezi. Nu uita că poți salva filtrele pentru a le utiliza ulterior.

Import dynamic – fără produsele existene

Această funcționalitate îți permite să imporți produse noi în Magazinul Virtual, fără a modifica produsele deja existente. Această opțiune deosebit de utilă, mai ales atunci când furnizorul tău adaugă produse noi în feed-ul său și dorești să le adaugi în Magazinul Virtual. Tot ce trebuie să faci este să bifezi opțiunea “Ignoră produsele deja importate” în timpul importului dinamic.

Denumirea produsului pe factura SmartBill

Am dezvoltat o nouă opțiune care îți permite să alegi ce denumire să apară pe facturile generate prin SmartBill. Această opțiune îți oferă posibilitatea de a alege între numele produsului din gestiune, numele produsului din magazinul online/magazinul virtual sau numele ofertei de pe platforma Marketplace. Indiferent de alegerea ta, setarea poate fi realizată cu ușurință în zona de Integrări >Facturare>SmartBill > Alege numele produsului.

Locker ID pentru Innoship

Am dezvoltat o implementare nouă care permite utilizatorului platformei easySales să selecteze locker-ul în timpul editării avansate a comenzii, în momentul generării acesteia prin intermediul platformei Innoship.

Adrese multiple de ridicare pentru curierul Doraly

Am implementat o nouă funcționalitate care îți permite să adaugi servicii sau adrese de preluare multiple pentru curierul Doraly, utilizând butonul “+” aflat lângă numele acestui curier.

Numele complet al discountului pe eMag

Începând din luna Februarie, afișăm numele complet al discount-ului utilizat pe platforma de Marketplace eMag. Dacă există o comandă care conține un cod de reducere introdus de către client, acesta va fi afișat împreună cu comanda, astfel încât să poți vedea cu ușurință codul de reducere utilizat în momentul plasării comenzii.

Marcarea facturilor ca încasate – pentru toate programele de facturare

Ai acces la o nouă opțiune care îți permite să marchezi toate facturile generate din platforma easySales ca fiind plătite. Pentru a utiliza această opțiune, tot ce trebuie să faci este să deschizi o comandă și să dai click pe butonul cu trei puncte aflat lângă factura corespunzătoare, unde vei găsi opțiunea “Marcați ca plătit” – ceea ce înseamnă că facturile sunt încasate.

Vinde simplificat și centralizat pe marketplace-uri cu easySales

Credem că fiecare comerciant are nevoie de soluții tehnice care să îi ajute să simplifice activitatea de eCommerce. Cu platforma românească easySales este la fel de simplu să vinzi pe un singur canal sau să testezi multiple canale de vânzare populare

easySales

WEBINAR DEMO EASYSALES

Pentru cei care doriți să instruiți și alți membri din echipă să folosească easySales, sau aveți anumite întrebări pentru echipa de suport, vă invităm în fiecare Vineri, de la ora 15.00 la webinarul susținut de Eugenia Miulescu, Key Account Manager. 
Eugenia prezintă un demo online al platformei, iar la final răspunde la întrebările participanților.

Te susținem cu dezvoltări și optimizări constante! Rămâi aproape!
Îți pregătim noi surprize ce îți pot propulsa vânzările!