Product Update easySales Iunie 2023

Integrarea SmartBill cu easySales: un plus pentru afacerea ta

Nevoia antreprenorilor de a-și lista magazinele online a crescut, iar avantajele integrării unui magazin online cu un marketplace recunoscut variază de la simplificarea procesului de vânzare și optimizarea eforturilor, la prezentarea produselor în fața unei audiențe mult mai mari.

Dacă te afli la momentul în care vrei să-ți integrezi magazinul online cu un marketplace din România, atunci, pe lângă elementele precum dimensiunea, acoperirea, nișa, baza de clienți și costul, pe care trebuie să le ai în vedere, mai sunt și serviciile adiționale, deseori esențiale.

Din fericire, tehnologia și posibilitățile aproape nelimitate pe care le oferă internetul în eCommerce  permit alegerea unor opțiuni diferite de vânzări și utilizarea unor servicii care îți pot ușura munca și pot deveni factorul diferențiator. Un astfel de exemplu este SmartBill.

Ce este SmartBill?

SmartBill este unul dintre cele mai folosite software de facturare și gestiune din România. Acesta te ajută să rezolvi tot ce ține de facturarea online, gestiunea stocurilor și contabilitate. Emiti ușor facturi, chitanțe, stocuri, NIR-uri, cheltuieli, avize, proforme și multe altele. În plus, documentele pot ajunge, simplu și rapid, în programul de contabilitate.

Avantajele utilizarii SmartBill

Sistemul poate fi accesat oricând, de oriunde, dacă ai acces la internet, fără să fii nevoit să instalezi ceva. Este ușor de utilizat, are un meniu intuitiv și, cel mai important, te ajută să economisești timp. Este un tool avantajos, mai ales pentru antreprenorii aflați la început de drum.

Integrarea easySales cu SmartBill îți poate aduce avantaje majore

SmartBill te ajută cu generarea automată de facturi și proforme, scăderea din gestiune, rezolvarea a tot ceea ce ține de facturarea online. De asemenea, gestiunea stocurilor și contabilitatea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care ți le poate aduce această integrare.

easySales se integrează automat cu magazinul tău online. De asemenea, functioneză cu marketplace-uri cunoscute pe care vrei să vinzi, cu softuri de facturi și curieri pentru a te ajuta să gestionezi procesele repetitive.

Integrarea SmartBill cu easySales: avantaje

  1. Riscuri zero: ai posibilitatea să testezi gratuit un nou canal de vânzare, să vezi dacă se potrivește tipului tău de business, fără să plătești o taxă lunară, ci vei plăti comision doar pentru ceea ce vinzi;
  2. Acces zilnic la o bază imensă de clienți dispuși să cumpere;
  3. Acces la statistici. Ai acces la rapoarte, analize și training-uri utile pentru creșterea business-ului tău;
  4. Extindere la nivel international. Comercianții puteau vinde produse doar în țările din care făceau parte, însă datorită eliminării barierelor referitoare la taxe și formalități vamale, extinderea în douaă țări se poate face cu o mai mare ușurință: Ungaria și Bulgaria;
  5. Beneficiezi de know-how-ul marketplace-ului pe care te listezi;
  6. Beneficiezi de cele mai competitive tarife de livrare;
  7. Plăți online cu cardul fără comision bancar;
  8. Îți asociezi imaginea cu cei mai mari retaileri din regiune;
  9. Beneficiezi de promovare prin canalele de marketing.

Daca esti in cautarea unei soluții integrate, complete, de eCommerce, inclusiv cu un soft de facturare sau gestiune deja demonstrat, echipa easySales este la dispoziția ta. Soluția vine cu o integrare rapidă și eficientă pentru a te ajuta în afacerea ta.