Product Update easySales Iunie 2023

Facturare FGO și administrare facturi – serviciu esențial easySales

eCommerce-ul vine cu oportunități importante nu numai pentru retaileri, ci și pentru micii antreprenori. Costurile reduse, combinate cu instrumentele și aplicațiile accesibile,  au redus semnificativ “provocările” penetrării unei astfel de piețe.

Noile tehnologii, varietatea platformelor (open source, SaaS), valul permanent de aplicații inovatoare, numărul crescut al marketplace-urilor sunt doar câteva dintre aspectele pe care trebuie să le analizezi înainte de a intra pe piața comerțului online. Majoritatea reprezintă avantaje atât pentru comerciant, cât și pentru consumator, dar este important să faci alegerea avantajoasă pentru tine.

Un exemplu în acest sens îl reprezintă FGO, programul de contabilitate, administrare și facturare online care are ca obiectiv simplificarea procesului de facturare și comunicare cu contabilitatea și, implicit, creșterea performanței business-ului.

Ce este FGO?

Vorbim despre o aplicație de management complet al operațiunilor de vânzare – încasare – înregistrare în contabilitate, care îți simplifică procesele de gestiune și le pune la dispoziția ta într-o formă uşor de asimilat şi integrat în activitităţile zilnice.

Pentru a construi și dezvolta o afacere de succes în eCommerce, trebuie să ai plan bine conturat, iar următorii piloni sunt fundamentali: echipă, relația cu furnizorii, implementarea unei strategii de conținut și SEO.

Programele și aplicațiile de tipul FGO, care urmăresc simplificarea proceselor au rol esențial în evoluția afacerii tale, pentru că prin implementarea lor reușești să-ți canalizezi timpul și energia pe alte aspecte ce țin de dezvoltarea business-ului.

facturare-fgo

Care sunt avantajele de facturare cu FGO?

FGO îţi oferă posibilitatea să urmăreşti afacerea în timp real : știi cât ai vândut, cât și ce ai facturat, câte produse mai ai pe stoc. În plus, serviciul îți permite să urmărești statusul proiectelor pe care le ai în derulare, poţi planifica sau eficientiza cheltuielile, avea o evidență clară asupra costurilor lunare cu furnizorii și inclusiv procesa automat încasările.

Dacă cele menționate mai sus sună bine pentru tine și afacerea ta, trebuie să știi că easySales se poate integra automat cu magazinul tău online, cu marketplace-urile populare pe care vrei să vinzi, cu softurile eficiente de facturi și serviciile de curierat, pentru a te degreva de procesele repetitive. Inclusiv prin FGO.

Care sunt avantajele integrării easySales cu FGO ?

  • Poți să te conectezi oricînd și de oriunde la softul de facturare pe care îl folosești, în cazul de față, FGO;
  • Nu mai ești nevoit să faci manual factura;
  • Factura este urcată automat pe marketplace;
  • Poți folosi softul de facturare ca sursă de stoc;
  • Poți corela produsele după SKU (cod produs);
  • Poți accesa facturile direct din comandă, în orice moment;
  • Emiți factura în orice monedă în mod automat;
  • Un singur PDF grupează mai multe facturi, atunci când acestea sunt generate prin mecanismul de procesare în grup.

Ești pregătit să începi?

Dacă ești în căutarea unei soluții integrate, complete, de eCommerce, inclusiv cu un soft de facturare sau gestiune deja demonstrat, echipa easySales este la dispoziția ta. Soluția vine cu o integrare rapidă și eficientă pentru a te ajuta să crești sănătos.