Product Update easySales Iunie 2023

Cum să crești rata de conversie a magazinului tău online îmbunătățind experiența clienților tăi chiar acum?

Ai un magazin online și dorești să îți crești afacerea prin rate de conversie mai mari și clienți loiali? Citește articolul de mai jos pentru a vedea cum poți face acest lucru chiar de azi.

De ce este diferit un magazin online de unul clasic?

În comerțul online, cumpărătorii experimentează diferit interacțiunea cu vânzătorul, dar și cu portofoliul de produse al magazinului. Fie că este vorba de articole vestimentare, produse cosmetice sau articole sportive și de casă, vizitatorii magazinului se confruntă cu multe necunoscute până aleg să achiziționeze.

Orice conversie este rezultatul mai multor factori mulțumitori de-a lungul procesului de prospecție al oricărui cumpărător.

Preferințele cumpărătorilor sunt adesea emoționale iar cel mai des menționate sunt siguranța, atât pentru plata achiziției cât și pentru livrare, confortul și rapiditatea execuției serviciilor. Concomitent cu dorința unor servicii rapide, cumpărătorii își doresc să fie mereu informați cu privire la statusul livrării articolului achiziționat, dar să beneficieze și de flexiblitate în ceea ce privește primirea coletului. Pentru toate aceste preferințe, care în mod fundamental definesc modul de viață al fiecărui consumator, există un numitor comun, o soluție, care răspunde la toate nevoile, atât ale cumpărătorului, cât și ale vânzătorului. Serviciul easybox dezvoltat de Sameday răspunde așteptărilor clienților tăi privind rapiditatea livrării, controlul asupra timpului propriu, proximității față de casă sau birou și preocupării pentru un mediu mai puțin poluat.

Ce serviciu poți oferi cumpărătorilor tăi, care să îmbunătățească experiența de cumpărare în magazinul tău?

Livrarea la easybox este serviciul care a revoluționat piața de curierat și experința de cumpărare online devenind metoda de livrare ăndrăgită pentru mai mult de 81% dintre consumatorii* care își fac cumpărăturile online, poate chiar din magazinul tău. Mai mult, easybox este deja un criteriu în alegerea magazinului online, fenomen confirmat și de către 67% dintre consumatori*.

De partea ta și a afacerii tale online există beneficii care vin la pachet cu activarea serviciului easybox. Clienții care aleg regulat livrarea la easybox își doresc, de fapt, predicitibilitate și siguranță la fiecare achiziție. Cum ar fi dacă ai oferi aceleași beneficii, de acum, și la retur?

Cum poate serviciul de retur să îți îmbunătățească relația cu clienții tăi?

Returul este o componentă naturală a comerțului online, care te ajută să îți consolidezi relația cu clienții tăi. Mai mult decât atât, experiența returnării unui produs poate fi definitorie pentru felul în care clienții percep relația cu tine, ca vânzător, și cu magazinul tău online.

Cu serviciul de retur în easybox, totul devine simplu, mai rapid și flexibil. Cumpărătorii nu mai sunt nevoiți să tipărească hârtii și nici să-și coordoneze agenda cu cea a curierului. Ei pot alege returul la easybox indiferent de modalitatea de livrare aleasă la comanda tur și pot preda coletul la orice oră, 24/7, la oricare din cele peste 3700 de easyboxuri din rețeaua de lockere easybpx activă în România.

Avantajele sunt considerabile și de partea ta. Experiența lipsită de griji va determina clienții tăi să revină cu noi cumpărături, crescând astfel frecvența, dar și rata acestora de retenție. Cu alte cuvinte îți vei loializa clienții, care te vor alege pe viitor și pentru alte achiziții.

Fiind un serviciu 100% digital, returul în easybox îți oferă o integrare ușoară a fluxului de retur și siguranța unei experiențe 100% tehnologizate si placute de fiecare data. Știai că până pe 30 aprilie, îți poți activa gratuit serviciul de retur în easybox?

Până pe 30 aprilie poți activa gratuit serviciul de retur în easybox astfel:

  • Dacă nu ești client Sameday, accesând acest link și completând formularul de contact. Fii fără griji, mai departe preluăm noi și te ajutăm cu tot ce ai nevoie pentru a beneficia de soluția easybox pentru creșterea afacerii tale online. 
  • Dacă ești deja client Sameday, contactează reprezentantul tău de vânzări șpunându-i că dorești să îți crești afacerea ta online chiar acum.

Până pe 30 aprilie poți activa gratuit serviciul de retur în easybox, iar reprezentantul tău de vânzări easySales te va îndruma la fiecare pas. Profită de ofertă și contactează-ți acum reprezentantul.

Oferta este supusă unor termene și condiții. Consultă regulamentul pe  www.sameday.ro/regulament_activare_retur/