SAAS ECOMMERCE

A különbség az easySales és más felületek között

Azok a kereskedők, akik először hallanak az easy-Sales.com-ról, nehezen értik meg a felület használatának valódi előnyét, különösen azért, mert nem egy hétköznapi szolgáltatásról van szó ráadásul sok esetben a manuális munka annyira megszokottá vált, hogy fel sem merül az automatizálás lehetősége. Gyakran találkozunk olyan kérdésekkel, hogy az easySales miben különbözik a többi e-kereskedelmi platformtól? Mik a rejtett költségek? 

Ebben a cikkben a végére járunk ezeknek a kérdéseknek és bemutatjuk a SaaS-platform előnyeit és hátrányait. Kezdjük az legelején: Miben tud és miben nem segíteni az easySales? 

Az easySales NEM egy e-kereskedelmi platform, amely segít online áruház létrehozásában és bővítésében. Még ha lehetőséget is kínálunk a piacterekre történő ajánlatok listázására, webáruház nélkül, vagy az értékesítés tesztelésére, mielőtt elkezdené az online áruházba való befektetést, nem vagyunk ebben a szegmensben. Valójában több e-kereskedelmi platformot integráltunk az easySales-en belül, könnyedén összekötheti Shoprenter-es vagy az UNAS-os webáruházát az easySales szolgáltatással. Itt megtudhatja, milyen integrációk érhetőek el. 

Az easySales NEM futár aggregátor (van integrált partnerünk ehhez), és nem tudunk kérésre integrálni futárszolgálatokat olyan piacterekhez amelyek nem partnereink. 

Az easySales munkatársai nem listázzák Ön helyett az ajánlatokat, hanem segítenek önállóan dolgozni. 

Mi valójában az easySales? 

Az easySales egy plug & play SaaS-megoldás, amely biztosítja azokat az eszközöket, amelyekre minden kereskedőnek szüksége van ahhoz, hogy több értékesítési csatornát, egységes felületen kezelni tudjon. Az alapvető összetevők a következők: a termékek gyors listázása különböző piacterekre, valós idejű készletszinkronizálás, központosított rendeléskezelés, dinamikus ármódosítás és részletes kimutatások. 

A felületet olyan kereskedők kérésére fejlesztették, akik komoly kihívásokkal néztek szembe az ajánlatok listázása során egy népszerű romániai piactér esetében.​ 

Ez nekünk nem volt különösebb kihívás, hiszen az alapítók tapasztalt eladók voltak a legnépszerűbb piactereken ráadásul programozói múltal is rendelkeznek így 2018-ban ők voltak az első kereskedők akik tesztelték a felületet. 

Az easySales platform 2019-ben indult a GpeC segítségével, miután közel 2 évnyi fejlesztést és tesztelést végeztek különböző kereskedőket bevonva, akik könnyebben szerettek volna értékesíteni a piactereken. Az első marketing kampány 2019 őszén indult, és akkor már 10 kereskedő használta aktívan a felületet. 

A megoldás népszerűvé vált a felhőszolgáltatások körében, amely mindössze néhány perc alatt integrálja az e-kereskedelmi szereplőket az összes létfontosságú külső rendszerrel. 2020-tól a kereskedők nagy hangsúlyt fektettek az automatizálásra, és nyitottak lettek az automatizálási megoldások felé mivel már nem tudták manuálisan kezelni műveleteket. 

Mitől különleges és miben különbözik az easySales a többi felülettől? 

Elkötelezett csapat

A csapattal kezdjük, hiszen az emberek a legfontosabb erőforrásaink. 

A kódok, táblázatok és számok mögött mindig nagyszerű emberek, személyiségek és karakterek állnak. 16 tagú csapat vagyunk, akik elkötelezettek a technológia iránt (igazi e-kereskedelmi geek-ek) és az e-kereskedelem egyszerűsítési megoldásaiért. Napi törekvésünk, hogy örömmel dolgozzunk egy olyan népszerű platform fejlesztésén, amely segít a kereskedőknek több időt fordítani a családjukra és a vállalkozásukra. Az energiánkat az szabadidős tevékenységekből is merítjük, hegyi túrák, mászás és persze bulik. Mi egy csapat vagyunk, akik szeretik a jól elvégzett munkát, a kreatív gondolkodást, de a szabadtéri sportokat és a bulikat is! 

easySales közösség 

Több mint 2000 felhasználó vette igénybe szolgáltatásainkat, köztük nagy számban vannak olyan ügyfelek, akik márkánk nagykövetei lettek, de jelentős része az easySales részvényesévé is vált.  

Hálásak vagyunk bizalmukért, ez bátorságot ad és segít szélesíteni látókörünket. 

Európai vállalkozók számára kifejlesztett egységes platform az e-kereskedelmi ökoszisztéma középpontjában 

Rengeteg e-kereskedelmi rendszert integráltuk, hogy segítsük a szervezett munkát. Ráadásul ingyenes képzést és tudástárt biztosítunk. Helyi piacterek és szolgáltatók integrációját kínáljuk, a platformot úgy fejlesztjük, hogy megfeleljen a európai kereskedők és fogyasztók igényeinek.  

Prémium segítségnyújtás az előfizetésben 

Csapatunk számára az Ön vállalkozása növekedése ugyanolyan fontos, mint a saját céljaink elérése! Nagyvállalati baromságnak hangzik, nem igaz?! Valójában nem az! Így nőtt fel az easySales start-up, tisztelve az ügyfeleit és partnereit, megoldva a vállalkozók problémáit és szem előtt tartva az értékteremtést a különböző e-kereskedelmi megoldások fejlesztése során.  

Biztosak akarunk lenni abban, hogy felismeri, hogyan segíthet az easySales csapat vállalkozása növelésében a megfelelő tanácsok és útmutatók, valamint a heti webináriumok révén. Nem kell mást tennie, mint csatlakozni hozzánk. 

Miért 5 csillagos a szolgáltatásunk? Hibajegyek létrehozását biztosítsuk, ahol a problémáit jelezheti felénk; Az egyszerű hibajegyek válaszideje maximum 2 óra, az összetett problémákat pedig 24 órán belül orvosoljuk. 

360 fokos vezérlés 

Rendelkezésre áll a fejlesztési javaslatok felület, amely hozzáférést biztosít az easySales ütemterv priorizáláshoz. 

Ha ügyfelünk akkor a RoadMap résznél megtalálja az eddig javasolt ötleteket, és szavazhat azokra, amelyeket szeretné, hogy mielőbb megvalósítsunk. 

Ha van olyan ötlete, amelyet még nem javasoltak, akkor új javaslatot is felvehet (hogyan szeretné, hogy egy adott modul működjön, milyen új funkciókra van szüksége a webáruházához és ha azok hasznosak lennének más felhasználók számára is, milyen integráció / szolgáltató legyen elérhető stb.). 

Ezt a csapatunk belsőleg moderálja, és ha átmegy az érvényesítésen, akkor szavazásra, majd végrehajtásra kerül. 

Gyakorlatilag, ügyfeleinknek kezébe adjuk a felület fejlesztésének menetét. 

Minimális működési költségek: 

Nulla befektetés hardver vagy szoftverlicencekbe, karbantartásba és az azt követő egyedi fejlesztésekbe. Az easySales segítségével pénzt takaríthat meg, és gyorsan elindíthat egy vállalkozást. 

  • Nincs költsége az üzletmenet zavartalan működéséhez szükséges rendszerek integrálásának; 
  • Nem szükséges megszüntetni a meglévő webáruházat; 

Könnyű elérés és valós idejű szinkronizáció 

Az felület éjjel-nappal elérhető bárhonnan, bármilyen eszközről, az adatok szinkronizálása más rendszerekkel valós időben történik. 

Reális elvárások kialakítása 

Nem adjuk el a holdat az égről. Nem ígérjük, hogy 10 000 ajánlatot listázunk 5 perc alatt, és nem is jelentjük ki azt, hogy Ön helyett fogunk dolgozni. Segítséget és útbaigazítást nyújtunk. Az ajánlatok listázásával, a fordítással, az adatok szinkronizálásával, a megrendelések feldolgozásával és az ügyfélértesítésekkel vesszük le Önről terhet. 

Self-Service felület 

Létrehoztunk Önnek egy intuitív, könnyen használható felületet, valamint rengeteg oktatóanyagot, amelyek segítségével pillanatok alatt elsajátíthatja az easySales összes funkcióját. Emellett kollégáink segítenek Önnek, nem járnak el az Ön nevében, hanem útmutatást adnak és válaszolnak kérdéseire a velünk való együttműködés során. 

Az értékek, a küldetés és a jövőkép, amelyek motiválnak bennünket 

Szeretnénk demokratizálni az e-kereskedelmet azáltal, hogy integráljuk a kereskedők számára az értékes és szükséges szolgáltatásokat. Ügyfeleink mindig szabadon választhatják ki az igényeiknek leginkább megfelelő beszállítókat, külső hatások és korlátok nélkül. 

Az easySales küldetése 

Küldetésünk, hogy megfizethető „kód nélküli” felületet biztosítsunk, amely egy helyen integrálja a fontos e-kereskedelmi rendszereket, és könnyen igénybevehető minden online kereskedő számára, aki gyorsan szeretné listázni termékeit a különböző marketplacekre. 

Az easySales víziója

Meglátásunk szerint az eCommerce egy kollaboratív ökoszisztéma, ahol az easySales az ökoszisztéma közepén helyezkedik el, integrálva és központosítva az ügyfelei által preferált e-kereskedelmi szolgáltatások (piacterek, futárok, számlázó szoftverek, fulfillment szolgáltatók) által generált értékrendszereket és alkalmazásokat. 

Birtokoljuk a megfelelő tudást és rendelkesésünkre állnak az erőforrások, hogy kifinomult és könnyen elérhető szolgáltatást nyújtsunk amely segít különösebb informatikai tudás nélkül automatizálva dolgozni.  

Hogyan tudhatja meg, hogy az easySales a megfelelő megoldás-e az Ön számára? 

Teszteléssel és reális elvárásokkal. Kezdetben néhány integrációt fog elvégezni, majd jöhet az optimalizálási folyamat. 

Ha úgy gondolja, hogy jobb egy ingyenes integrációs modult vagy egy olcsó platformot választani, ne feledje, hogy semmi nincs ingyen. Mindig van egy rejtett költség, amely később jelenkezik. Ennek formája lehet a rossz karbantartás, funkcionalitás hiánya vagy sok hiba, amelyek javításáért duplán vagy háromszor kell fizetnie. Vizsgálja meg jól: 

  • Milyen a felület a funkcionalitás és az integráció szempontjából? Folyamatosan fejlődik és újabb integrációk, szűrők valamint funkciók jelennek meg? 
  • Az ügyfelek fejlesztési kérései nyilvánosak és lehet szavazni rájuk? 
  • Milyen a segítségnyújtás? Segítenek vagy cserben hagyják amikor akadályba ütközik?  
  • Milyen az arculata/márkája a szolgáltatónak a piacon? Új a piacon, vagy néhány éves múltra tekint vissza? 
  • Mennyire biztonságos a felület, és rendelkezik-e a megfelelő tudással az e-kereskedelem terén? 

Ingyenes webináriumok és tanácsok az egészséges vállalkozáshoz 

Minden pénteken webináriumot szervezünk, melyben megmutatjuk, hogyan lehet pénzt spórolni az üzemeltetési szempontokkal, az online értékesítés automatizálásával. 2022 végén hálás lesz, hogy úgy döntött most részt vesz ezen a workshopon. 

Regisztráljon és hozza létre ingyenes fiókját! 

Kezdje meg a termékei listázását a piactereken amelyek további megrendeléseket hoznak ráadásul bonyolult műveletek nélkül. Próbálja ki ingyen 14 napon keresztül. Hitelkártya hozzáadása vagy bármilyen egyéb kötelezetség nélkül.  

Hozza létre ingyenes fiókját most

ELŐNYÖK 

A megfelelő szoftverrel ugyanannyi erőfeszítéssel jár a többcsatornás értékesítés, mintha csak egyetlen csatornán tevékenykedne. 

Az easySales újrafelhasználja a termékek szerkezetét és információit, így könnyedén listázhatja őket a piacterekre, és már a következő nap megkezdheti az értékesítést! Előnyök: 

  • Egyszerű és gyors listázás a népszerű piacterekre:eBay (Egyesült Államok és Lengyelország), eMag (Románia, Bulgária, Magyarország), Vivre (Románia, Bulgária, Magyarország, Lengyelország), Elefant, Cel. 
  • Az ellenőrzés szintjének növelése a készletek automatikus szinkronizálásával és az árak tömeges frissítésével, minden csatornán egyszerre. 

Extra és fejlett funkciók: 

  • Automatizált fordítások bármilyen nyelvre 
  • Automatikus sms és e-mail értesítések 
  • Automatikusan generált számlák és fuvarlevelek 
  • Auto – Price 
  • Fehér hátterű képek 
  • Fejlett szűrők 

Egyéb funkciók 

  • Kimutatások 
  • API dokumentáció 

Azok a kereskedők, akik az easySales platformot használják tevékenységük kezelésére több értékesítési csatornán, az első hónaptól kezdve jelentős forgalomnövekedésről számolnak be. Az ajánlatok listázásától számítva az első 3 hónap után akár 70%-kal több rendelést regisztrálhatnak, mint korábban.  

Örömmel tölt el bennünket, hogy megkönnyíthetjük az e-kereskedelmet! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.