Product Updates Mai 2024

Ne-am relaxat la grătarul de pe 1 Mai și am mâncat până nu am mai putut de Paște, dar asta nu ne-a oprit din dezvoltarea produsului nostru. Ba dimpotrivă, am continuat să aducem îmbunătățiri pentru a răspunde la toate nevoile afacerii tale!

Iată cele mai noi și interesante funcționalități pe care le-am dezvoltat :


Optiune Nexus – Cod produs pentru generarea facturii

Poți opta să trimiți codul EAN sau SKU atunci când emiți facturi în Nexus ERP, în funcție de cum sunt înregistrate produsele în sistem. EAN este setat implicit, dar dacă preferi să folosești SKU, poți selecta acest cod în mod liber.

Flows- New updates

Cred ca ti-ai dat seama pana acum ca Flows e mai complex decat pare. Ne dorim sa construim un intreg ecosistem complet în fluxurile noastre de lucru pentru a automatiza eficient toate procesele tale. De aceea, în acestă lună am adăugat:

  • Acțiuni – Șterge AWB (în cazul în care comanda este anulată, poți șterge automat AWB-ul); trimite comanda spre fulfillment; trimite o notificare prin email( poți trimite email personalizat pentru comenzile tale)
  • Filtre- Status original comanda; meta data, clientul comenzii are mai multe comenzi in ultimele zile (dacă un client revine cu comanda in ultimele ”x” zile se va pune o etichetă pe comandă)

Export oferte eMag- ”Poziție” si ”Cel mai bun preț”

Știm că bătălia pentru primul loc este dificilă, dar să exporți ofertele din eMag nu trebuie să fie la fel de complicat.

Conectare Webiste: Țară – Serbia

Am configurat Serbia ca țară de setare pentru un magazin online, cu limba sârbă pentru produse, TVA de 20% și moneda Dinar.

Status original al comenzii din MerchantPRO

Suntem din ce în ce mai conectați cu MerchantPro! În comenzile tale, poți vizualiza și monitoriza cu ușurință starea originală a comenzii tale.

Integrare Shoper

Bine ai venit, Polonia! Pentru o intrare de succes pe piața poloneză, îți recomandăm Shoper. Creează-ți propriul website cu Shoper și beneficiezi de funcționalități avansate pentru integrarea diverselor metode de plată, gestionarea eficientă a produselor și campanii personalizate de marketing.

Integrare Wix

Cu un editor vizual intuitiv și o varietate de șabloane profesionale, Wix îți permite să construiești rapid un site personalizat fără să ai nevoie de cunoștințe avansate de programare sau design. Poți adăuga funcționalități suplimentare din Wix App Market și să îți optimizezi site-ul pentru SEO și dispozitive mobile. Go check it out!

Informații de inventar – Lista de produse

Pe pagina de produse, fiecare SKU care are comenzi de la furnizori în curs de livrare este marcat cu o iconiță specifică. Când dai clic pe această iconiță (imaginea 1), se deschide o listă cu toate comenzile furnizorilor pentru acel SKU, împreună cu informațiile relevante.

În cazul în care există stoc rezervat (adică o comandă a fost plasată pentru acel produs, dar comanda nu a fost încă finalizată), se generează automat un URL către pagina de comenzi. Acest URL pre-filtrează comenzile nefinalizate și SKU-ul produsului (imaginea 2), oferindu-ți o vedere clară și accesibilă asupra tuturor detaliilor necesare.

Emag HU/BG FBE

“Livrat de eMAG” – sună bine, nu? Este clar că acest text atrage clienții. Așa că am conectat și conturile de eMAG HU și BG FBE în easySales pentru a centraliza toate comenzile, actualiza prețurile și genera facturi cu softul preferat.