Product Updates Iunie 2024

Vara este aici și aduce cu ea nu doar zile însorite și vacanțe binemeritate, ci și o serie de îmbunătățiri și funcționalități noi pentru produsul nostru. Sperăm că aceste noutăți să îți facă experiența mai plăcută și mai eficientă, astfel încât să te poți bucura de soare fără griji.

Iată cele mai noi și interesante funcționalități pe care le-am dezvoltat :

Sunet de confirmare la scanarea AWB-urilor

În secțiunea “Procesare comenzi → Scanare AWB”, am implementat un sistem util pentru utilizatorii care doresc să prelucreze un număr mare de AWB-uri, asigurându-ne că toate sunt scanate corect. Când scanezi un produs greșit, vei auzi un sunet de avertizare, indicând că produsul nu este corect. Dacă scanezi produsul corect, vei auzi un sunet de confirmare.

Email de rezerva – Pactic

Când se generează un AWB, Pactic cere obligatoriu o adresă de email. Totuși, nu toate comenzile conțin adrese de email (în special cele din majoritatea marketplace-urilor). De aceea, se utilizează o adresă de email de rezervă doar pentru a îndeplini cerințele obligatorii impuse de Pactic. Fără această funcție, nu îți poți automatiza procesul de generare a AWB-urilor.

Retururi pentru comenzile interne

Dacă ai comenzi adăugate în easySales, avem o veste bună pentru tine! Am simplificat procesul și, de acum, poți să creezi retururi și pentru aceste comenzi.

Optiunea Oblio – Zile de scadenta

Comenzi Decathlon- Informații despre data limită de livrare

În zona de comenzi, informația este disponibilă în coloana “Metadate”.

Integrare marketplace-uri Kaufland DE, CZ, SK, AT, PL

Descoperă Kaufland Global Marketplace – o nouă oportunitate pentru a-ți crește vânzările! Ai acces la peste 56 de milioane de clienți în Germania, Slovacia, Cehia, Polonia și Austria. Beneficiezi de tehnologie multi-marketplace, suport complet în marketing multi-channel (SEO, SEA, comparații de prețuri, social media), Fulfillment internațional și suport în mai multe limbi, fără termeni complicati.

Înregistrează-te și introdu codul easysales07 pentru a beneficia de 3 luni cu taxă de bază gratuită. Această ofertă exclusivă este disponibilă până pe 2 august 2024.

Integrare Curier Allegro

Integrare marketplace-uri Pepita PL, DE, SK, AT

Pepita se extinde! Acum poți să-ți dezvolți afacerea și în Polonia, Germania, Slovacia și Austria!

Comenzi Skroutz- trimitere a curierului original Pactic

Când generezi un AWB cu Pactic, generezi printr-un serviciu de curierat ca FAN Courier, DPD etc. Însă pentru comenzile din Skroutz, trimitem direct curierul original atunci când userii generează prin Pactic din easySales.


Profită acum de Summer Sale!

Sperăm că vara aceasta te găsește într-o formă excelentă și cu multe planuri pentru afacerea ta!

Profită acum de Summer Sale și obține un discount special de 10% la primele 3 luni de abonament, folosind codulEASYSUMMER10”.

Dacă nu ești client easySales, acum este momentul perfect să te alături comunității noastre. Cu easySales, vei avea acces la o platformă care nu doar simplifică procesele, ci și stimulează creșterea vânzărilor prin gestionare eficientă și optimizată.

*Oferta este valabilă în perioada 01 iulie- 31 iulie, 2024.

Fii gata să transformi vara aceasta într-un succes pentru afacerea ta cu easySales!

Înregistrează-te acum!