easySales a Többcsatornás Szoftver

Az easySales belép a magyar piacra, és integrálja a legnagyobb online piactereket

  • A román start-up hazánkban már integrált partnerei között tartja számon az Unast, a Shoprentert, a Bilingót, az eMagot, a Vivrét és a DPD-t
  • Tavaly év végén az easySales-en keresztül feldolgozott megrendelések értéke elérte a 230 millió eurót

Bukarest, 2022. március 1. – Az e-kereskedelmi tevékenységek automatizálására és központosítására szakosodott SaaS (software as a service) felület, az easySales már aktív a magyar piacon, és készen áll arra, hogy megoldást kínáljon az e-kereskedelem helyi kihívásaira. Funkciói között szerepel többek között az automatikus fordítás, vagy az integrált számlázási rendszerek, futárszolgálatok és e-kereskedelemi felületek támogatása.

Az easySalesnek az eMag és a Vivre már integrált piacterei, de a kapcsolódó rendszerek listáján a Shoprenter és Unas webáruházak, a Bilingo számlázószoftver, valamint a DPD és a Sameday futárszolgálat is szerepelnek. Ezen felül zajlik a Számlázz.hu számlázószoftver, a GLS futárszolgálat integrációs folyamata is. A lista a magyarországi igények alakulásának megfelelően várhatóan tovább bővül majd. 

„Figyeljük az igényeket, és természetesen azokra a piacokra terjesztjük ki tevékenységünket, ahol beigazolódik az általunk kínált megoldás. Automatizálással egyesítjük az online piacokat, és régiótól függetlenül, implicit módon juttatjuk el a kereskedőket a legnépszerűbb piacterek hűséges vásárlóihoz. Magyarország fontos lépést jelent regionális terjeszkedésünkben, miután a közelmúltban a bolgár piacon is elérhetővé tettük a szolgáltatásainkat. Magyarországon már velünk vannak a legnagyobb helyi szereplők, a jelenlévő román piacterek révén. A dinamikus fejlődés lévén, terveink között a világ más régióiban való indulás is szerepel” – hangsúlyozta Ciprian Cazacu, az easySales társalapítója.

Gáll Barna, a 2004 óta működő webáruház rendszer, az UNAS, üzletfejlesztési vezetője rámutatott: „egy webáruház üzemeltetése során a kereskedő számára életbevágó a hatékony értékesítési folyamat kialakítása. Ennek érdekében két évtizede azért dolgozunk, hogy az UNAS keretrendszerben a lehető legtöbb folyamat automatizálható legyen.” Hozzátette: „sok saját megoldás mellett lehetőséget biztosítunk olyan külső partnerek integrációjára is, mint például az easySales, amellyel mindez könnyen kivitelezhető. Az általuk elkészített integráción keresztül az e-kereskedők lehetőséget kapnak több csatornán történő értékesítésre, beleértve a saját weboldalukon történő értékesítést, valamint az összes értékesítési csatornáról érkező rendelések központi kezelését.”

Stratégiai partnerként az eCommerce Hungary is hozzájárul az easySales helyi terjeszkedéséhez. „Örömmel üdvözüljük az easySales-t tagvállalataink sorában. Olyan célokat támogatnak, amelyek számunkra is fontosak: digitalizálás, automatizálás, különböző rendszerek integrációja” – nyilatkozta Bőgel György, az elektronikus kereskedelemmel foglalkozó szervezeteket összefogó Ecommerce Hungary Egyesület elnöke.

A start-up már most olyan nemzetközi és regionális felületeket tudhat portfóliójában, mint az eMag, a Vivre, a Cel, az Elefant, valamint az Olx. Idén a vállalat a nemzetközi integrációkra összpontosít, és a legnagyobb globális szereplőket − az eBayt és az Amazont − integrálja.

A számok a dinamikus növekedést igazolják: 2021 decemberéig az easySales ügyfelei több mint 4,5 millió terméket listáztak különböző piacterekre, körülbelül 1,4 millió számlát és fuvarlevelet generáltak automatikusan, és 357 000 termékdokumentációt fordítottak le, szintén automatizált megoldásokkal. Az easySales-en keresztül feldolgozott megrendelések értéke elérte a 230 millió eurót.

Háttér

Az easySales B2B felület mögött egy gyorsan növekvő start-up áll, melyet 2019 áprilisában indítottak útjára Romániában. A platform a felhőszolgáltatások révén vált népszerűvé, amely mindössze néhány perc alatt összekapcsolja az e-kereskedelmi szereplőket az összes külső rendszerrel. Legfőbb funkciói közé tartoznak a különböző csatornákról érkező rendelések központosított kezelése, a termékek több értékesítési csatornára való gyors listázása, a valós idejű készletszinkronizálás, illetve az árak és eladások elemzése. 

A fenntarthatóság az easySales alapértékei között szerepel. A cég 2021 októberében döntőbe jutott az Uipath automatizációs start-up versenyen, mint az ökoszisztéma megóvására globális hatást gyakorló vállalat. További információk az https://easy-sales.com/hu oldalon érhetőek el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.