Kinek való az easySales

Automatizálja az értékesítést a piactereken egyetlen platformon keresztül

A többcsatornás értékesítés valódi növekedési és skálázódási lehetőség, amely nem jár különösebb költségekkel és kiváló lehetőség azoknak a kereskedőknek, akik megértik, milyen lehetőségek rejlenek a ezekbe a felületekbe, ahol a rengeteg fogyasztó vásárol.

Napjainkban az e-kereskedelem felgyorsulása fokozta a versenyt, és az üzletközpontosítás és az automatizálás hiánya többe kerül, mint annak megvalósítása.

Ismerősnek tűnnek a következő helyzetek az online kereskedelemben?

  • A napi 8 óra nem elég a működési problémák megoldására?
  • Több szoftvermegoldást is használ amelyek nincsenek összekötve?
  • Emberi mulasztásból eredő hibák az adatok frissítése és a készletek szinkronizálása során?
  • Hiányzik a szakképzett személyzet a többcsatornás értékesítés terén?

Minden kereskedő időmegtakarítást, kevesebb erőforrást, nemzetközi terjeszkedés, jó eredményeket, de mindenekelőtt hatékonyságot és produktivitást szeretne.

Használja ki az easySales automatizált és központosított értékesítési folyamatait egyszerre több csatornán.

Hogyan segít Önnek az e-kereskedelem automatizálása?

A manuális munka az e-kereskedelemben időigényes, előfordulnak emberi mulasztások, például az árak frissítésekor, a készletek szinkronizálásakor, valamint sok elemzési jelentés excelben készül, amikor automatikusan is elérhetőek lehetnek.

A versenyképes kereskedők olyan megoldásokhoz folyamodtak, amelyek akár 80%-kal hatékonyabbá teszik működési tevékenységüket. Íme néhány népszerű és többcsatornás automatizálási funkció:

  • Gyors listázás a legnépszerűbb piacterekre, automatikus fordításával
  • Gyors központosított megrendelés feldolgozás
  • Automatikus és valós idejű készletszinkronizálás
  • Automatikus és tömeges árfrissítések különböző csatornákon
  • Automatizált és tömeges számlázás valamint fuvarlevél generálás.

Röviden, több piactéren és online áruházában is gond nélkül kezelheti a tevékenységét. A technikai támogatás előnyeit élvezheti, hogy megszabaduljon az ezeket a tevékenységeket övező operatív folyamatok manuális jellegétől.

  1. Termékek gyors listázása több piactérre automatikus fordítással

Mindenekelőtt győződjön meg arról, hogy az Ön által megcélozott fogyasztói szegmens tud az Ön termékei létezéséről, és erősítse meg jelenlétét ott, ahol a legtöbb megrendelés érkezik, nevezetesen a releváns piactereken.

A piactéri integrátorok olyan megoldást jelenthetnek, amely segítenek a legnépszerűbb értékesítési csatornák tesztelésében.

Folyamatosan tesztelje a csatornákat és csak ott legyen jelen, ahol érdemes.

Azok számára, akik integrálni szeretnék az eMag Marketplace-t, az easySales platformmal óriási erőfeszítések és műszaki ismeretek nélkül tesztelhetik az értékesítést különböző más piactereken.

Emellett szabványos módon dolgozhat, még akkor is, ha a piactereken, ahol a termékeit listázni kívánja, eltérő szabályok vonatkoznak az ajánlatok listázására és a rendelések feldolgozására.

API-n keresztül csatlakozhat, és közvetlenül az easySales platformra tölthet fel termékeket. Ezután az automatikus fordítási funkcióval egy helyről listázhatja az ajánlatokat az összes piactérre ahol rendelkezik eladói fiókkal.

Ez a tevékenység segít abban, hogy hatékony és versenyképes legyen.

  • Azonos típusú rendelési formátum, gyors és központosított feldolgozás

Attól a pillanattól kezdve, hogy az ügyfelek megrendeléseket adnak le, az easySales-el történő befejezéséig az Ön előnye, hogy:

  • Több felület helyett csak az easySales platformot szükséges használnia;
  • Központosított megrendelések ugyanabban a formátumban, függetlenül a rendelés forrásától;
  • Tömeges fuvarlevél generálás bármely megrendeléshez egyetlen kattintással;
  • Tömeges számla generálás bármely megrendeléshez egyetlen kattintással;
  • A termékek ugyanazzal az SKU-val (termékkóddal) és névvel rendelkeznek, mint a webhelyen, még akkor is, ha más nevek vannak a piactereken, vagy más beszállítóhoz kapcsolódnak;
  • Exportálhatja a megrendeléseket Excelbe a hasznos információkkal;
  • Értesítést kap, ha új rendelés érkezik, és értesítést kap akkor is, ha a készletek kifogyóban vannak;
  • Beállíthat automatikus e-mail- vagy sms-értesítéseket különféle tevékenységekre, hogy ügyfelei megfelelően tájékozódjanak.

3. Automatikus valós idejű készletszinkronizálás csatornától függetlenül

Legyen szó dropshippinről, saját készletről vagy akár mindkettőről, mindig pontos készletet kell megjelölnie a piactereken.

Amikor egy vásárló megrendel egy terméket a piactéren, akkor a készlet már lefoglalódik mindengyik csatornán, hogy mindig naprakész információ szerepeljen az összes csatornán.

Az easySales szinkronizálja az azonnali készleteket minden olyan felületen, amellyel dolgozik, de az Ön webhelyén is. Módosít bármit az easySales felületén, és minden azonnal megváltozik többi platformon.

Biztosítjuk, hogy a készletek minden rendelés feldolgozása után frissülnek, ráadásul a készletkimerülés elkerülése érdekében figyelmeztető jelzést kap, ha készlet-kiegészítésre van szüksége. Így értékes időt takarít meg, anélkül, hogy folyamatosan figyelnie kellene a piactéren lévő készlet mennyiségét, és megszabadul a készlethiányból adódó kellemetlenségektől is.

  • A easySales-ről

Az easySales platform egy SaaS-megoldás, amely a piactereket integrálja az e-kereskedelmi üzletmenet egyszerűsítése érdekében. Most a Magyar piacot célozza meg, ahol már integrálta a következő külső felületeket: UNAS, Shoprenter, Billingo, Szamlazz.hu, DPD Magyarország, GLS Magyarország, Sameday Magyarország, eMag Magyarország, Vivre Magyarország.

Az easySales megoldás az e-kereskedelmi ökoszisztéma közepén helyezkedik el, és a kollaboratív kereskedelemre összpontosít, amelyben a legtöbb e-kereskedelmi platformmal, piacterekkel, számlázószoftverekkel, futárszolgálatokkal és sms-szolgáltatásokkal való együttműködés és integráció egyaránt megvalósul.

Az easySales platformmal való munka előnye, hogy magyar nyelvű útmutatást és technikai támogatást nyújt, kezdeti integrációs költségek nélkül.

Próbálja ki ingyenesen az easySales platformot, és beszéljen egy tanácsadóval az eladások növelésének és a hatékony munkavégzés lehetőségeiről a többcsatornás stratégia során.

Hogyan dolgozhat az easySales-el?

  1. lépés: Regisztráljon az easySales platformra itt, és 14 napig ingyenesen tesztelheti a felületet hosszabbítás lehetőségével.

Egy tanácsadó fogja segíteni üzleti céljainak megfelelően: pl. Új piactereket szeretne tesztelni automatikus fordítással valamint gyors rendelésfeldolgozásra van szüksége

  • lépés: Adja meg azon piacterek hitelesítő adatait, ahol jelen szeretne lenni, a  futárszolgálatokhoz tartozó bejelentkezési adatait akikkel együtt dolgozik, valamint jelenkezzen be a számlázószoftverébe.
  • lépés: Ezután kösse össze a webáruházát töltse fel a termékeket az easysales platformra, és a rendelések már be is érkeznek a felületre. Ezt követően a munkafolyamat megszervezése következik, és már listázhatja termékeit a piacterekre. A fejlett kimutatásokhoz való hozzáféréssel megalapozott döntéseket hozhat.

Az easySales a legtöbb e-kereskedelmi platformmal kompatibilis, itt tekintheti meg az elérhető integrációkat. Nem kötelező áttérni az easySales platformra, hiszen nem számolunk fel integrációs költségeket.

Hozzáférés egy segítőkész csapathoz, fejlesztési javaslatok lehetőséggel. A többnyelvű automatikus fordítási funkciók, az automatikus képfeldolgozás és a műszaki segítségnyújtás segít a kereskedőknek sokkal gyorsabban bővíteni vállalkozásukat.

Az easySales platformmal való együttműködés költségei a rugalmas havi előfizetéstől függenek, amelyek 29 eurótól kezdődnek.

Kinek való az easySales?

Az easySales azoknak a kereskedőknek szól, akik havonta minimum 100 megrendelést dolgoznak fel, és legalább 30 terméket kezelnek különböző árukészlettel.

Próbálja ki ingyen az easySales-t

Élvezze a nulla integrációs költségeket, a magyar nyelvű tanácsadást és a lépésről lépésre történő technikai támogatást, valamint akár 85%-os megoldást az összes jelenlegi tehnikai problémájára.

Örömmel tölt el bennünket, hogy megkönnyíthetjük az e-kereskedelmet az Ön számára.

Az easySales-ről

Az easySales egy B2B platform és egy gyorsan növekvő start-up, amelyet 2019-ben indítottak útjára. A platform népszerűvé vált a felhőszolgáltatások révén, amelyek néhány perc alatt integrálják az e-kereskedelmi szereplőket az összes létfontosságú külső rendszerrel.

16 tagú csapat vagyunk, akik elkötelezettek a technológia iránt. A kódok, táblázatok és számok mögött mindig gyönyörű emberek, személyiségek és karakterek állnak. Arra törekszünk, hogy örömmel dolgozunk egy olyan népszerű platform fejlesztésén, amely segít a kereskedőknek több időt fordítani a családjukra és a vállalkozásukra egyaránt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.