Product Update easySales Iunie 2023

Gomag la eCommerce Talks

La eCommerce Talks by easySales, Cosmin Dărăban, CEO& Co-Founder Gomag, prezintă informații despre Cum crești viteza de rotație a stocurilor în magazinul tău online.

Câteva dintre ideile principale ale prezentării:

  • Crearea unui sistem predictibil de destocare și vânzare
  • Ce trebuie să știi despre viteza de rotație a stocurilor și de ce e importantă
  • Idei și strategii de testat când vrei să ”scapi” de stocurile de marfă
  • Răspunsuri la întrebări și sfaturi pentru diverse scenarii

Gomag este partener easySales, există o integrare între cele două sisteme și clienții se bucură de o colaborare fructuoasă încă din anul 2021.

Vino la eveniment și beneficiezi de oportunități de networking, parteneriate și idei pentru dezvoltarea afacerii tale.

gomag-la-ecommerce-talks

Cosmin Dărăban este CEO& Co-fondator Gomag, una dintre cele mai populare platforme eCommerce din România. Online din 2000, Cosmin este și autorul cărții eCommerce no Bull$#!t. Tot ce ai nevoie pentru a vinde online, ce a ajuns până acum pe rafturile a aproape 8000 de antreprenori. Probabil îl cunoașteți și în calitate de trainer datorită conținutului pe care îl oferă pieței în cursurile video din Academia Gomag sau pe canalul de YouTube Gomag.

Te-ai înscris deja la eCommerce Talks by easySales?

Te anunțăm că poți participa fizic la evenimentul dedicat comunității de e-Commerce, organizat de echipa easySales împreună cu partenerii săi.

Când? 31 Octombrie 2022

Unde? Teatrul Elisabeta, Bulevardul Regina Elisabeta 45, București

Cine? +17 speakeri, specialiști în eCommerce din România, Ungaria și Bulgaria.

Rezervă un bilet aici!

Ce este Gomag?

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce din România, pe care vând peste 2850 de magazine online din toate industriile.

Printre clienții acesteia se numără Buy4Baby, Boromir Market, ProduseCosmetice.ro, PersonallyME, Aqualine, VanillaDays, SportPartner, Magazin Tradițional, E-acumulatori, Photosetup și mulți alții.

Gomag pune la dispoziția clienților o echipă de suport bine pregătită, o documentație masivă, text și video, integrări pre-setate cu +155 de aplicații și terțe părți (curierat, procesare plată, facturare, marketing, asistență clienți, integrator marketplace etc.), un CRM nativ în platformă, precum și un modul facil pentru crearea de landing pages & oferte optimizate să vândă.

Avantajele ce îi diferențiază de concurență sunt funcționalitățile native în platformă, ce permit gestionarea comenzilor și a produselor în câteva minute, sistemul nativ de integrare cu procesatori de plată – GPayments, dar și GoBots, singurii roboți pentru automatizare creați într-o platformă românească.

De asemenea, echipa Gomag creează constant materiale de educare și tutoriale pentru comunitate, sub cele mai facil de consumat forme: cursuri video în Academia de eCommerce – premiată cea mai bună sursă de educație în eCommerce în cadrul GPeC de 2 ani la rând, materiale audio în podcast-ul doza de eCommerce by Gomag, evenimente online dedicate, precum Gomag Virtual Summit, articole și ghiduri pe blogul Gomag, precum și webinarii live sau accesabile prin înregistrare.

Pentru a deschide un magazin online cu Gomag, costurile încep de la aprox. 1 euro pe zi. Platforma este una de tip SaaS, cu abonament lunar sau anual. Este ideală dacă îți dorești să lansezi magazinul rapid, fără să ai nevoie de programator.

Rezervă un bilet și beneficiază. Link in comentarii. https://easy-sales.com/ecommerce-talks.