Product Updates Aprilie 2024

În aprilie, ne-am distrat cu glume și râsete, dar acum este momentul să ne concentrăm. Adevărul este că avem câteva funcționalități noi care ne-au captivat atenția . Vorbim despre comenzi, furnizori și multe altele… Dar te lăsăm pe tine să descoperi toate inovațiile de luna trecută.

Iată cele mai noi și interesante funcționalități pe care le-am dezvoltat :


Search bar – Comenzi


Cu ultima actualizare, poți găsi rapid comenzile folosind diverse criterii importante, precum ID-ul comenzii, numele clientului sau adresa de livrare. Nu mai trebuie să te pierzi în meniuri sau filtre complicate. Cu alte cuvinte, acum pot găsi acea comandă “pierdută” mai repede decât poți spune “unde-i coletul meu?”.

Opțiuni Curieri eMAG HU/BG

Opțiunile pe care le găsești în integrarea cu eMAG România sunt acum disponibile și pe platformele eMAG din Ungaria și Bulgaria, pentru a face procesul de generare a AWB-urilor cât se poate de simplu. Așa că acum poți gestiona retururi, solicita deschiderea coletului la livrare sau programa livrarea chiar și în weekend.

Opțiune tip discount – Crearea discounturilor Emag în Nexus

Status original comanda WooCommerce

În easySales, găsești ultimul status al comenzilor din WooCommerce în coloana “Metadate”.

Compatibilitate lockere Cargus cu MerchantPro

Comenzile din MerchantPro au devenit compatibile cu livrare la locker Cargus (ship&go)

Gruparea clienților persoane juridice în funcție de CUI

În secțiunea “Setări comenzi” din contul tău, ai o opțiune nouă: “Grupați clienții persoane juridice după codul companiei”. Dacă nu este bifată, fiecare comandă nouă va crea un client nou, chiar și pentru aceeași companie. Astfel, indiferent dacă plasezi inițial o comandă ca persoană fizică sau juridică, sistemul va identifica același client, simplu și eficient, bazându-se pe numărul de telefon.

Optine Skroutz – finalizare comanda la generarea AWB

O nouă automatizare în integrarea marketplace-ului Skroutz – “Finalizati comanda la generarea AWB” cu opțiunile Da/Nu.

Flows – Filtru Nume client

Ai posibilitatea să urmărești când un client revine pentru mai multe comenzi și să filtrezi după numele lui în zona de flows, utilizând operatorii “include” sau “nu include”.

Template comanda interna

Creează un template și să-l salvez pentru următoarele comenzi interne. Astfel, economisești timp și nu mai trebuie să introduci manual toate informațiile de fiecare dată!

Secțiunea “Furnizori”

Fă cunoștință cu o nouă secțiune easySales – “Furnizori”.

Cu siguranță ești familiarizat cu produsele furnizorilor tăi, dar ținerea unei evidențe este întotdeauna o idee bună. În noua secțiune “Furnizori” poți face exact asta. Poți vizualiza, edita și șterge furnizorii într-un mod simplu și eficient. De asemenea, ai posibilitatea să atribui comenzile respective furnizorilor în zona dedicată de gestionare a comenzilor.

Modificare comenzi furnizorilor

Și dacă tot avem o secțiune nouă în platformă, ne-am gândit să o împachetăm frumos cu câteva filtre utile. Ai posibilitatea de a selecta furnizorul în mod facil și de a schimbarea statusului comenzilor furnizorului. Păstrează totul în ordine!

Notificari – Finalizare comandă

Activează notificările pentru a-ți anunța automat clienții în momentul în care comanda lor este finalizată, fie prin email, fie prin SMS. Totul este pregătit în avans, folosind șabloane personalizate.

Filtru nou ”Comanda” – Observatii

Dacă dorești să cauți comenzile în baza informațiilor din coloana de observații, acum poți folosi ușor noul filtru dedicat acestuia.

Istoric retururi

La fel ca în cazul comenzilor, acum poți urmări toate acțiunile care au avut loc pe comenzile de retur (crearea comenzii, generarea AWB-ului, factura etc.). Stalker vibes…

Cod produs furnizor

Acum poți adăuga codul SKU al furnizorului pentru fiecare produs în parte. Acest lucru te ajută să identifici mai ușor produsele, mai ales că de obicei, codurile SKU din magazinul online sunt diferite față de cele ale furnizorului.

Accesare Tracking AWB mai rapid

Trackingul este acum la doar două click-uri distanță.

Integrare curier Infinity

Similar cu platformele precum eMAG, Altex, Doraly și altele, Infinity a introdus propriul său serviciu de curierat.

Adaugare caracteristici in feed Okazii

Acum poți adăuga caracteristici precum culoare, material, și orice altceva îți vine în minte în feed-ul de produse pentru Okazii.


Vrei să descoperi cum să utilizezi easySales în mod eficient și să te familiarizezi cu toate funcționalitățile sale?

Te așteptăm în fiecare vineri, de la ora 11:00, la webinarul demo susținut de Eugenia Miulescu, Key Account Manager. Vei avea oportunitatea de a descoperi în detaliu platforma easySales printr-o prezentare online interactivă și de a adresa întrebările pe care le ai pentru echipa de suport.