Product Update easySales Iunie 2023

Уловете вълната на поръчки в периода на Черния петък

Увеличете продажбите, като присъствате на повече онлайн маркетплейси от една платформа

Многоканалната продажба е реална възможност за растеж без режийни маркетингови разходи за търговците, които забелязват реалните възможности.

Тази опция е оправдана за повечето търговци, но в повечето случаи отнема време и ресурси, особено технически усилия и ръчни действия, които понякога могат да ви обезкуражат.

Ако искате да продавате по-лесно в eMag България и ако искате да разширите бизнеса си на румънския пазар, разберете, че днес технологиите ви предлагат бързи решения за пускане на продукти в най-посещаваните маркетплейси.  

Търговците, които след пандемията предлагат продукти на множество маркетплейси, отбелязват увеличение на поръчките с до 90% през първите 3 месеца след публикуване на продуктите.

Разберете в статията по-долу как можете да хванете вълната на растеж в eCommerce и как можете да листнете продуктите много по-лесно в eMag Румъния, eMag България, Elefant, Vivre, Cel.ro и др. с помощта на една единствена платформа, а именно easySales.

Как ви помагат функциите за автоматизация в eCommerce?

Ръчната работа в eCommerce отнема много време, има човешки грешки, например при актуализиране на цените, при синхронизиране на наличности, след това много отчети за анализ се създават в excel, когато могат да бъдат достъпни автоматично.

Конкурентните търговци прибягват до решения, които правят оперативната им дейност до 80% по-ефективна. Ето някои популярни и многоканални функции за автоматизация:

  • Бързо публикуване на най-добрите маркетплейси с автоматичен превод.
  • Бърза и централизирана обработка на същия тип формат на поръчката.
  • Автоматично актуализиране на цените, масово по различни канали.
  • Автоматизирано фактуриране, генериране на товарителници.

Накратко казано, вие управлявате дейността на множество маркетплейси и във вашия онлайн магазин, без никакви проблеми. В същото време, се възползвате от техническата поддръжка и така се освобождавате от ръководството на оперативните дейности.

Бързо публикуване на продукти в множество маркетплейси с автоматичен превод

На първо място, уверете се, че търсеният от вас сегмент потребители е наясно със съществуването на вашия продукт и консолидирайте присъствието си там, където се правят повечето поръчки, а именно на маркетплейсите с най-голям интерес. Интеграторите на маркетплейса могат да бъдат решение, което ви освобождава от отнемащи време задачи за тестване на най-продаваните канали.

Тествайте и присъствайте само там, където си заслужава.

За тези, които искат да се интегрират с eMag Marketplace, с платформата easySales можете да тествате продажбата на различни други маркетплейси без да е необходимо да полагате колосални усилия или да имате технически познания.

Освен това, работите от стандартизиран интерфейс, дори ако маркетплейсите, където искате да включите продуктите си, имат различни правила за листване на оферти и обработка на поръчки.

Можете да се свържете чрез API и да качите продукти директно в платформата easySales. След това с функцията за автоматичен превод можете от едно място да листвате офертите на маркетплейсите, където имате акаунт.

Тази дейност ви помага да бъдете ефективни и конкурентни.

Бърза и централизирана обработка на същия тип формат на поръчката

От момента, в който поръчките са инициирани от клиенти и до тяхното завършване с интегратора на маркетплейси easySales, имате следните предимства:

  • Достъп през една-единствена платформа easySales, вместо да влизате през няколко различни;
  • Обединявате всички ваши поръчки в един формат, независимо от източника на поръчката;
  • Генериране на товарителници за всяка поръчка с един клик;
  • Генериране на фактура за всяка поръчка с един клик;
  • Продуктите имат същия SKU (код на продукта) и име като на собствения ви уебсайт, дори ако на пазарите са с други имена или вие сте свързани с други продавачи;
  • Експортиране на поръчките във формат Excel с полезна информация;
  • Получавате известия, когато пристигат нови поръчки, а също така и когато стоковата наличност намалява;
  • Опция за настройка на автоматични известия по имейл или sms при различни събития, така че вашият клиент да бъде правилно информиран.

Автоматична синхронизация на стоковата наличност в реално време

Независимо дали пускате дропшипинг, работите c наличности или и двете, на маркетплейсите, трябва да впишете стокова наличност.

Когато клиент купува продукт от даден маркетплейс, количествата вече са запазени, за да се избегне получаването на множество поръчки за един и същ артикул.

easySales синхронизира незабавно наличностите на маркетплейси пазари, с които работите, но и на вашия уебсайт. Просто правите актуализация в easySales и всичко се променя незабавно на множество платформи.

Сигурни сте, че стоковата наличност ще бъде актуализирана след всяка обработка на поръчка и освен това, за да избегнете изчерпването на наличностите, получавате предупредителен сигнал, когато трябва да попълните инвентара.

По този начин спестявате ценно време, като не се налага винаги да следите количеството стока в маркетплейсите и си спестявате неудобството даден продукт да липсва на склад при търсене от страна на клиенти.

Кой е easySales?

Платформата EasySales е SaaS решение, което интегрира най-добрите маркетплейси за рационализиране на бизнеса с електронна търговия.

Решението easySales е в средата на екосистемата за електронна търговия и се фокусира върху съвместната търговия, в която има както сътрудничество, така и интеграция с повечето платформи за електронна търговия, маркетплейси, софтуер за фактуриране, куриерски услуги, sms услуги.

В края на 2021г. ще бъдат интегрирани eBay и Amazon.

Предимството на работа работата с платфората easySales включва съдействие и въвеждаща информация на български език, без първоначални разходи за интеграция.

Изпробвайте безплатно платформата easySales и говорете с консултант за възможностите си да увеличите продажбите и да работите ефективно, като проверите многоканалната стратегия.

Как се работи с easySales? 

Стъпка 1: Регистрирате се тук в платформата easySales и можете да тествате 14 дни безплатно с възможност за удължаване.

Ще бъдете ръководени от консултант по обслужване на клиенти според вашите бизнес цели: Искам да тествам нови маркетплейси с автоматичен превод, искам бърза обработка на поръчки.

Стъпка 2: Въведете идентификационните данни на маркетплейсите, където искате да присъствате, на отделните куриери, с които работите, на софтуера за фактуриране.

Стъпка 3: След това качвате продуктите в платформата easysales и поръчките могат да се разглеждат в платформата. Започвате да организирате дейността си и можете да листвате офертите за следващия ден на маркетплейсите. Можете да вземате информирани решения, като имате достъп до многоканални отчети.

easySales е съвместим с повечето платформи за eCommerce, разберете с кои точно тук. Не е необходимо да мигрирате към платформата easySales, ние не начисляваме разходи за интеграция.

Достъп до гъвкав екип за поддръжка с възможност за предложения за техническо развитие.

Функциите за автоматичен превод на няколко езика, автоматична обработка на изображения, но и бърза поддръжка от страна на техническия ни екип, помагат на търговците да разширят бизнеса си много по-бързо.

Разходите за сътрудничество с платформата easySales зависят от гъвкав месечен абонамент и започват от 29 евро.

Опитайте easySales безплатно

Възползвайте се от нулеви разходи за интеграция, съдействие и въвеждаща информация на български език.

Използвайте времето си по възможно най-продуктивния начин!

Work Smart, Not Hard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *